Emin Önal 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: 1290 bana hayırlı olsun. Aylık 10bin TL toplam 750pin Servet Aydın yazdı: Tuzlu su görmüş ktm1290’larınız öldüm parasına alınır Adam 2 sene önceden yolunu yapmaya başlamış. Azime bak 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emin Önal yazdı: Adam 2 sene önceden yolunu yapmaya başlamış. Azime bak Niyet edilen o gün🔥🔥🔥🔥 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Niyet edilen o gün🔥🔥🔥🔥 çok çirkin Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Niyet edilen o gün🔥🔥🔥🔥 Ahmet abinin niyet ettiği gün ; 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: çok çirkin Kesinlikle. Sana yakışmaz Emin Önal yazdı: Ahmet abinin niyet ettiği gün ; Sonra niye elektrik tesisatı cortladı 🔪 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Kesinlikle. Sana yakışmaz 🔪 Bana yakışır mı acaba? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 54 dakika önce Yazar Paylaş 54 dakika önce (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: mındar Motosiklet hayatına 2019 da başladım, 175.000 km üzeri motosiklet kullandım, o gün de aynı yerdeydi Ali Cihangiroğlu, 😁 halen 1 adım ilerlemedi. Çok da şeeetmemek lazım. Zimzon candır. 😉 Cem Işık yazdı: Bana yakışır mı acaba? If cash on the table, why not? ahey ahey aheyyy 😂 52 dakika önce tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts