Emin Önal Çarşamba 23:27 Paylaş Çarşamba 23:27 Servet Aydın yazdı: 1290 bana hayırlı olsun. Aylık 10bin TL toplam 750pin Servet Aydın yazdı: Tuzlu su görmüş ktm1290’larınız öldüm parasına alınır Adam 2 sene önceden yolunu yapmaya başlamış. Azime bak 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 06:01 Paylaş Dün saat 06:01 Emin Önal yazdı: Adam 2 sene önceden yolunu yapmaya başlamış. Azime bak Niyet edilen o gün🔥🔥🔥🔥 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 06:06 Paylaş Dün saat 06:06 Servet Aydın yazdı: Niyet edilen o gün🔥🔥🔥🔥 çok çirkin Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 06:33 Paylaş Dün saat 06:33 Servet Aydın yazdı: Niyet edilen o gün🔥🔥🔥🔥 Ahmet abinin niyet ettiği gün ; 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 08:10 Paylaş Dün saat 08:10 Fatih Keskin yazdı: çok çirkin Kesinlikle. Sana yakışmaz Emin Önal yazdı: Ahmet abinin niyet ettiği gün ; Sonra niye elektrik tesisatı cortladı 🔪 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 08:13 Paylaş Dün saat 08:13 Servet Aydın yazdı: Kesinlikle. Sana yakışmaz 🔪 Bana yakışır mı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 09:37 Yazar Paylaş Dün saat 09:37 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: mındar Motosiklet hayatına 2019 da başladım, 175.000 km üzeri motosiklet kullandım, o gün de aynı yerdeydi Ali Cihangiroğlu, 😁 halen 1 adım ilerlemedi. Çok da şeeetmemek lazım. Zimzon candır. 😉 Cem Işık yazdı: Bana yakışır mı acaba? If cash on the table, why not? ahey ahey aheyyy 😂 Dün saat 09:38 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 1 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:04 Paylaş Dün saat 12:04 Cem Işık yazdı: Bana yakışır mı acaba? çapır tayfasıyız biz gürül gürül 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 13:20 Paylaş Dün saat 13:20 Cem Işık yazdı: Bana yakışır mı acaba? Valla cincik gibin olur Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 17:11 Paylaş Dün saat 17:11 Ahmet Kiriş yazdı: Motosiklet hayatına 2019 da başladım, 175.000 km üzeri motosiklet kullandım, o gün de aynı yerdeydi Ali Cihangiroğlu, 😁 halen 1 adım ilerlemedi. Çok da şeeetmemek lazım. Zimzon candır. 😉 If cash on the table, why not? ahey ahey aheyyy 😂 hiç sorma, duman oldum vallahi, Zimzona laf yok, hepimizi gömer Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 19:24 Yazar Paylaş Dün saat 19:24 Çağlar Bayur yazdı: çapır tayfasıyız biz gürül gürül 2 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emin Önal yazdı: Şapkasız çıkmaz çoparın da 250 liği çekilmez bea ama 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts