Ali Cihangiroğlu 8 Ekim Paylaş 8 Ekim (düzenlendi) motor planı içimde ukte kaldı valllahi, şu ortamda kıpırdamak pek istemiyorum, çocuk var okulu var, bu sene Lise sonda, ne olacağıda belli değil memlekette, şimdilik kişisel zevklerimi mecburen arka plana atıyorum, zimzonla devam, ama durum değişirse yapıcam birşeyler, ben klasik tarz seviyorum, arazi yada hızla işim yok, kafamda kurduğum plan ya bir gerçek klasik motor almak hem bununla uğraşmak hemde kullanmak, klasik diye yatmayacak motor, yada klasik görünüm yeni birşey almak, Trompet T120 gibi mesela, ya iyisini alırım yada hiç almam daha iyi, bakalım ömrüm yeterde halimde kalırsa yaparım inşallah... araba işi bitti gibi, zaten az kullanıyorum, mecbur kalmadıkça değişmem, gittiği yere kadar... 8 Ekim tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Depo üstü çantamız geldi, montajını yaptık. Satarken sökerim, kimse salça olmasın, şimdiden söylüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tur videolarına başlarım yakında 😎 Programla kullanımı kolaymış. 😁 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Depo üstü çantamız geldi, montajını yaptık. Satarken sökerim, kimse salça olmasın, şimdiden söylüyorum. Hayırlı olsun abi. Beni de es geçmiyorsun Eşşek semeriyle satılır Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok pahalıymış. O km si 30.000 tl dediğimde çok pahalıymış diye cevap verdiğinde yıl 2019 Temmuz ayı imiş, Yıl 2025 0 km si 404.000 tl şimdiki fikrin nedir emmi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Gitti R25, geldi x max 250 ironmax Yine de güzel.. Ahmet Kiriş yazdı: Yıl 2025 0 km si 404.000 tl şimdiki fikrin nedir emmi ? Ve hala çok pahalı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce (düzenlendi) Ahmet Kiriş yazdı: O km si 30.000 tl dediğimde çok pahalıymış diye cevap verdiğinde yıl 2019 Temmuz ayı imiş, Yıl 2025 0 km si 404.000 tl şimdiki fikrin nedir emmi ? Aborjinler 2019 da 119gr vererek alıyormuş, şimdi 68 gr. kafi Ahmet Kiriş yazdı: 30.000 tl dediğimde çok pahalıymış diye cevap verdiğinde yıl 2019 Temmuz ayı imiş, motör yerine tüpraş alsaymış şimdi portföyde 439 bin tl si varmış thy alsaymış 700 bin miş (ben de olsam thy alırdım almışımdır belki) 37 dakika önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 dakika önce Yazar Paylaş 20 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: Aborjinler 2019 da 119gr vererek alıyormuş, şimdi 68 gr. kafi motör yerine tüpraş alsaymış şimdi portföyde 439 bin tl si varmış thy alsaymış 700 bin miş (ben de olsam thy alırdım almışımdır belki) Ölüm var abi, tüpraş mı bağlayalım öte tarafa, Thy mi? Hiç pişman değilim, aklım henüz alıp binemediklerimde. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts