Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ya Ali abi nerede Slimsonic makina var bulup atıyorsun buraya kurtarmaz dedikya arkadaş, naapak adam gibi makina yok arkadaş, harleyide para verip almam aslında beni kendine çeken makina yok gibi, ktm 1390 u ver bana anında satmazsam adam değilim, sıfır çekicilik benim için, forzaya biniyoruz işte, git gel motoru, ama gerçekte tamam diyeceğim işte bu diyeceğim bana uyan model tek tük, birtek t120-R nine gibileri biraz ve eski Hondalar daha doğrusu Japonlar hoşuma gidiyor, eskiler yani, yenilerde yok gibi arkadaş, Honda 2027 de getirirse birşeyler bakıciiz, yoksa motormu motor, ruh yok bana göre, belkide fazla eski kafalıyım, olsun eski daha güzeldi... seç şunlardan o zaman, bunların hiçbiri bana göre değil bu arada, hadi AT biraz diyim, size gelir... 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: forzaya biniyoruz işte, git gel motoru Vay arkadaş, kimilerinin hayali,kimilerinin git gel motoru ... Kapitalizm işte... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: seç şunlardan o zaman, bunların hiçbiri bana göre değil bu arada, hadi AT biraz diyim, size gelir... Sana uygun motosiklet üretildi mi ondan dahi emin değilim ki ben abi. Şimdi 90 model 6 silindirli honda cbf atar Yorum bağlantısı
Recommended Posts