Ali Cihangiroğlu Cuma 09:47 Paylaş Cuma 09:47 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ya Ali abi nerede Slimsonic makina var bulup atıyorsun buraya kurtarmaz dedikya arkadaş, naapak adam gibi makina yok arkadaş, harleyide para verip almam aslında beni kendine çeken makina yok gibi, ktm 1390 u ver bana anında satmazsam adam değilim, sıfır çekicilik benim için, forzaya biniyoruz işte, git gel motoru, ama gerçekte tamam diyeceğim işte bu diyeceğim bana uyan model tek tük, birtek t120-R nine gibileri biraz ve eski Hondalar daha doğrusu Japonlar hoşuma gidiyor, eskiler yani, yenilerde yok gibi arkadaş, Honda 2027 de getirirse birşeyler bakıciiz, yoksa motormu motor, ruh yok bana göre, belkide fazla eski kafalıyım, olsun eski daha güzeldi... seç şunlardan o zaman, bunların hiçbiri bana göre değil bu arada, hadi AT biraz diyim, size gelir... Cuma 11:13 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 11:49 Paylaş Cuma 11:49 Ali Cihangiroğlu yazdı: forzaya biniyoruz işte, git gel motoru Vay arkadaş, kimilerinin hayali,kimilerinin git gel motoru ... Kapitalizm işte... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 13:21 Paylaş Cuma 13:21 Ali Cihangiroğlu yazdı: seç şunlardan o zaman, bunların hiçbiri bana göre değil bu arada, hadi AT biraz diyim, size gelir... Sana uygun motosiklet üretildi mi ondan dahi emin değilim ki ben abi. Şimdi 90 model 6 silindirli honda cbf atar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 19:03 Paylaş Cuma 19:03 İlkay Başaran yazdı: Sana uygun motosiklet üretildi mi ondan dahi emin değilim ki ben abi. Şimdi 90 model 6 silindirli honda cbf atar yok oda uymaz, show motoru o, ama 4 zilindir CB750Four uyar İnan Çınar yazdı: Vay arkadaş, kimilerinin hayali,kimilerinin git gel motoru ... Kapitalizm işte... baba motorların yanında öyle dedim canım, yoksa buda dediğin gibi, öyle ha diyince alınmıyor.... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Bugün scooter ile yollardaydım yağmur altında, Çok keyifliydi özlemişim. 😁 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) aha baykuş surat kimko sen bunu satmamışmıydın ? zukutır candır, hep bir tane olacak kenarda.... 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: aha baykuş surat kimko sen bunu satmamışmıydın ? zukutır candır, hep bir tane olacak kenarda.... Sattım, geri aldım, para kazandım. Biniyorum. Satılık Kymco 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce (düzenlendi) Ahmet Kiriş yazdı: Sattım, geri aldım, para kazandım. Biniyorum. Satılık Kymco Dursun kenarda, bununda zevki başka arkadaş... Tamda baykuşa göre havaymış... 52 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts