Ahmet Kiriş 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran Ahmet Kiriş yazdı: Telif 60 sn filan demiş, sildim. 3 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Haziran Yazar Paylaş 16 Haziran Kurt darlandı yol çekiyor canı, 10 Temmuz teker döner, Adana-Erzincan Erzincan-Borjomi Borjomi-Vladikafkas Vladikafkas-Saratov Saratov-Çelyabinsk Çelyabinsk-Novosibirsk Novosibirsk-Ulanbatur/Moğolistan dönüş rotasını kazakistan kırgızistan iran türkiye olarak planlayacağım kısmetse. 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Hürmüzden geçsene abi, açılmış mı teyid edelim 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Haziran Yazar Paylaş 20 Haziran İlkay Başaran yazdı: Hürmüzden geçsene abi, açılmış mı teyid edelim Dönüş yolu Kazak-Kırgız-İran-Adana 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ben artık nefret ediyorum motosikletlilerden. Yolda kaldırımda, yaya geçidinde, ters yolda, sağ şeritten sola araya girme, yola çıkacakken sürekli önüme atlama… ne kadar kural ihlali varsa hepsini yapıyorlar. Yapmayan belki %1. Onlar ölüme sürüyor. Öldürmemek için ben zan altında kalıyorum. Bugün otobandan sağdan çıkacağım. En sağdayım. Sağ sinyalim yanıyor. Tam çıkacağım, emniyet şeridinden fırlayıp benim soluma geçti. Ben dikkat edip önlem almasam ölecekti. Ben de hapse gidecektim. Onun yüzünden otobandan çıkamadım. 4 km sonra çıktım. şimdi sahilde parktayım. Park içi yürüme yollarında çocuklar paten, scooter sürüyor. Motosikletliler bu park yollarında ön kaldırıp gazlıyor. Her işin suyunu çıkardığımız gibi bunun da çıkardık 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İhbar edebilirsin de bize niye kızıyorsun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Adnan Çakır yazdı: İhbar edebilirsin de bize niye kızıyorsun ihbar işe yaramıyorki. Polis diyorki, ben görüp yakalarsam ceza keserim. Size niye kızayım abi. Ne haddime. Ülkenin çoğunun portföyü belli. Altına motor alınca böyle oluyor maslesef. Yorum bağlantısı
Recommended Posts