İlkay Başaran 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Servet Aydın yazdı: Biri ben değilim SENSİN! 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Ahmet Kiriş yazdı: Kadro 2 kişi. En ideali. Her şeyin fazlası zarar. Hayırlısı daha çok var takvime. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Emin Önal yazdı: En ideali. Her şeyin fazlası zarar. Hayırlısı daha çok var takvime. bu bir davet beklentisi iması mı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Aralık 2025 Yazar Paylaş 31 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: SENSİN! O roket takmış, bir bardak çaya hasret, bırak 40, 4 gün uzaklaşamaz. 🤣 2 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Aralık 2025 Yazar Paylaş 31 Aralık 2025 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bu bir davet beklentisi iması mı Onun o kadar vizesi yok. Ev=Vize merkezi Emin Önal yazdı: En ideali. Her şeyin fazlası zarar. Hayırlısı daha çok var takvime. Vallahi abim, sorun çıkarsa 2 kişi olmasa bile tek başıma da bu tur u yapmak istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Ahmet Kiriş yazdı: Onun o kadar vizesi yok. Ev=Vize merkezi vardır canım vizesi vize= Kredi kartı evde unutur eskiden bazı abilerimiz öyle yaptıklarını söylüyordu baya işe yarıyor diyorlardı son çare fikir olarak yazalım bulunsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Ahmet Kiriş yazdı: Stelvio pass, üfffff Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bu bir davet beklentisi iması mı He yok benim rütbem yetmez o rotaya. Ahmet Kiriş yazdı: Onun o kadar vizesi yok. Vizeyi bırak, Pasaportumun süresi dolmuş Mehmet Kazancıoğlu yazdı: vize= Kredi kartı evde unutur Ben genelde uzun turlara hanımla çıkıyorum. Geçen sene Ege. Bu sene Karadeniz kısmetse. Yurtiçini bitirelim hele bi önce. Ahmet Kiriş yazdı: Onun o kadar vizesi yok. Ev=Vize merkezi Vallahi abim, sorun çıkarsa 2 kişi olmasa bile tek başıma da bu tur u yapmak istiyorum. Yanında 1 yoldaş iyidir. Kazası var belası var. Olmazsa tekte yapılır tabi. Benim 2028-2030 arası planımda oralar Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Emin Önal yazdı: He yok benim rütbem yetmez o rotaya. Vizeyi bırak, Pasaportumun süresi dolmuş Ben genelde uzun turlara hanımla çıkıyorum. Geçen sene Ege. Bu sene Karadeniz kısmetse. Yurtiçini bitirelim hele bi önce. bu da vize almanın diğer mantıklı yolu Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bu da vize almanın diğer mantıklı yolu İşi bilecen, işe gitmeyecen. İşi yanında da götürebilirsin 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Emin Önal yazdı: İşi bilecen, işe gitmeyecen. İşi yanında da götürebilirsin iki patron bir araya gelmemeliydi. Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: iki patron bir araya gelmemeliydi. https://www.instagram.com/reel/DLDdsqOMupH3_cm1RVgMgWNixP3SafNefpsqfo0/?igsh=MTQ0eGN3endyd2Z3eQ%3D%3D Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Emin Önal yazdı: https://www.instagram.com/reel/DLDdsqOMupH3_cm1RVgMgWNixP3SafNefpsqfo0/?igsh=MTQ0eGN3endyd2Z3eQ%3D%3D biliyor ve imrenerek olmasa (iki tekerden dolayı) severek takip ediyoruz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Emin Önal yazdı: https://www.instagram.com/reel/DLDdsqOMupH3_cm1RVgMgWNixP3SafNefpsqfo0/?igsh=MTQ0eGN3endyd2Z3eQ%3D%3D gizli işler bunlar gözükmüo anonime kapalı Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: gizli işler bunlar gözükmüo anonime kapalı takibe takip Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2025 Paylaş 31 Aralık 2025 Emin Önal yazdı: takibe takip avea vardı aran kazan .... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Çağlar Bayur yazdı: avea vardı aran kazan .... O değil de Çağlar abi, bu zıkkıma üst koruma demiri ne zalım olur değil mi 1 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Yooo alakası yok yoo hiçte olmaz yoo Sen diyorsun ki yan çanta seti daha çok yakışır. Ben yanlış anlamış olayım mı 😂 13 Ocak tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Servet Aydın yazdı: Yooo alakası yok yoo hiçte olmaz yoo Fal baktırdım, 15 güne ADV 350 çıktı falımda. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Fal baktırdım, 15 güne ADV 350 çıktı falımda. Hazır fiyatta düşmüşken iyi olur 👌 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: O değil de Çağlar abi, bu zıkkıma üst koruma demiri ne zalım olur değil mi üfff yakar ottalığı :çekirdekaldım: Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Çağlar Bayur yazdı: üfff yakar ottalığı :çekirdekaldım: Bir yan çanta seti gördüm sanki 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts