Emre Bağış 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba aracım 1.6 Focus TDCİ 2009 titanyum. Az önce halı saha maçından döndüm. Aracımı tam stop edecektim baktım motordan rüzgar sesi gibi bir ses geliyor ve bu sesten sonra akü lambasının yandığını gördüm. Aracı stop ettim kaputu açıp baktım kayış sağlam. Gaza basınca lamba yanıyor. Ancak stop Edip tekrar çalıştırdığımda rölantide yanmıyor. Yarın servise gitmeyi düşünüyorum ama size de bir sorayım dedim. Alternatör kömürü diye şüpheleniyorum. Ancak Muş gibi soğuk bir şehirde olduğum için kutup başları da oksitlenmiş olabilir diye düşünüyorum. Oksitlenmeden kaynaklanabilir mi acaba. Şimdiden teşekkürler. 25 Şubat 2019 tarihinde Emre Bağış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ferit Erken 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Şarj sisteminde sıkıntı vardır. Alternatör kontrol edilmeli.Alternatör diyotlarında da problem olabilir... Yorum bağlantısı
Emre Bağış 25 Şubat 2019 Yazar Paylaş 25 Şubat 2019 (düzenlendi) Hayır kesilmedi. Akü lambası yandıktan sonra o ses gelmeye başladı. Belki bir ilgisi yoktur ama aynı anda sesin gelmesi ve akü lambasının yanması şaşırtıcı doğrusu. 38 dakika önce, Ferit Erken yazdı: Şarj sisteminde sıkıntı vardır. Alternatör kontrol edilmeli. Alternatör diyotlarında da problem olabilir... 38 dakika önce, Ferit Erken yazdı: Şarj sisteminde sıkıntı vardır. Alternatör kontrol edilmeli. Alternatör diyotlarında da problem olabilir... Yarın bir baktıracam hocam 25 Şubat 2019 tarihinde Emre Bağış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ferit Erken 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Hayır kesilmedi. Akü lambası yandıktan sonra o ses gelmeye başladı. Belki bir ilgisi yoktur ama aynı anda sesin gelmesi ve akü lambasının yanması şaşırtıcı doğrusu. Yarın bir baktıracam hocamDiyotlar yanınca öyle motordan ses gelir. Benim başıma yeni geldi. Yolda kalmıştım o yüzden. Diyot plaksı değiştirildi. Araç elektrik sistemi aküye biner, akü bitene kadar araç çalışır, voltajı kontrol adin. Araç çalışırken 14V gibi bir gerilim üretir. Çalışırken o voltajı göremezseniz alternatöre yönelin derim! 1 Yorum bağlantısı
Emre Bağış 25 Şubat 2019 Yazar Paylaş 25 Şubat 2019 Bir saat önce, Ferit Erken yazdı: Diyotlar yanınca öyle motordan ses gelir. Benim başıma yeni geldi. Yolda kalmıştım o yüzden. Diyot plaksı değiştirildi. Araç elektrik sistemi aküye biner, akü bitene kadar araç çalışır, voltajı kontrol adin. Araç çalışırken 14V gibi bir gerilim üretir. Çalışırken o voltajı göremezseniz alternatöre yönelin derim! Anladım hocam teşekkür ederim. Diyot plakası dediğiniz parça yanılmıyorsam diyot tablası olarak geçiyor sanayi dilinde. Yarın bu konuya yoğunlaşacağım. Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 25 Şubat 2019 Paylaş 25 Şubat 2019 Anladım hocam teşekkür ederim. Diyot plakası dediğiniz parça yanılmıyorsam diyot tablası olarak geçiyor sanayi dilinde. Yarın bu konuya yoğunlaşacağım.Konjektör diye tabir edilir.Derdinizi daha iyi anlatirsiniz Yorum bağlantısı
Emre Bağış 25 Şubat 2019 Yazar Paylaş 25 Şubat 2019 Şimdi, Hasan Yıldız yazdı: 10 dakika önce, Emre Bağış yazdı: Anladım hocam teşekkür ederim. Diyot plakası dediğiniz parça yanılmıyorsam diyot tablası olarak geçiyor sanayi dilinde. Yarın bu konuya yoğunlaşacağım. Konjektör diye tabir edilir.Derdinizi daha iyi anlatirsiniz Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2019 Paylaş 26 Şubat 2019 Benim aracimda ayni araba sizinki ile motorda ses yok ama 6 yıldır sürekli yanuyor akü lambası ? Yorum bağlantısı
Emre Bağış 27 Şubat 2019 Yazar Paylaş 27 Şubat 2019 Arkadaşlar dün aracımı tamir ettirdim. Diyot tablası yanmış. Bu sorunu da halletmiş oldum. Çok teşekkür ederim ilginize 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Bende de garip bir ses ve yanık kokusu var, dün gittim sanayiye dinamo diyot yakmış dedi elektrikçi. 3 diyot var biri gitmiştir diğer ikisi ısınıyordur koku oradan gelir dedi. Mantıklı gelmedi ama haklıymış, video izledim 3 bobin var sanırım paralel, biri gidince şarj etmeye devam ediyor ama yük arttığı için ısınıyor ve ses yapıyor. el değmiyor alternatöre. Bu diypt tablası komle değişiyor sanırım, hepsi yan sanayimi nasıl oluyor parça işi acaba. Katalogda diyot kısmı yok kod olarak komple alternatör var, oda normali 120 Amper, PTC li 150 ve sonradan revizyon edilmiş falan 5 farklı kod var. Sonuç olarak 1000 liraya yeni almaya gerek yok sanırım. Yorum bağlantısı
Ferit Erken 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Sadece diyot tablası değişiyor. Komple değişime gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 Sadece diyot tablası değişiyor. Komple değişime gerek yok.Buradaki gibi full diyot lu (12 adet) bulamadım, hatta 7liyi bile zor buldum. Sanırım 150 amper olanlar için bu, sıkıntı olmaz inşallah. Yorum bağlantısı
Ferit Erken 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 Aracında ekstra güç çeken birşey yoksa çok sıkıntı olmaz. Ama o diyotlar tabiki çekilen akımla alakalı. Yani düşük kalırsa tekrardan yanabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 150 lik PTC ısıtıcı olan modellerde var, bende takmak istedim ama tesisat olmadığı için yapamadım. Kamera dışında da bir eklenti yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts