İçeriğe Yönlendir

Audi A3 -2003 Model

Mehmet Dilsizoğlu

Recommended Posts

Mehmet Dilsizoğlu
15 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı:

çok gecmiş olsun. aractan sogumamak elde degil.

ama ilk alındıgında aracta sorun varmıydı ki direk WAS oto ya bırakıp ne gerekiyorsa yapın demek için

aslında çok belırgın bır sey yok ıdı , sadece kafama takılan küçük seyler var ıdı alırken ben onları yaptırırım dıye içimden gecırmıstım

bırde genel bır bakım yaptırayım dedım ,ilk hıkayede yazmadığım  detaylı iç dıs temızlık vas de yaptırdım bırde dısına pasta -cila seramık kaplama felan da yaptırdım 

bunlarıda was otonun tavsıye ettiği baska bır yerde yaptırdım ondada söyle bır talıhsızlık oldu detaylı temızlık sonrası bu olabılıyormus içten üst tavan sarkması oldu 

tavanı değiştirdim yukarıda yazdığım masraflara bunlar dahıl değil..

8 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Otomatik ise muhtemelen Hitler motordur. Bu motor kolay ariza vermeslz aslinda.

Bir tek şanzıman ıle ılgılı sorun yasamadım :) umarım burada bunu telafuz edince şanzımanada bır sey olmaz..

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Aman Allah korusun sonra benden bulmayin [emoji23][emoji23]

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Bir tek şanzıman ıle ılgılı sorun yasamadım [emoji4] umarım burada bunu telafuz edince şanzımanada bır sey olmaz..

Vallahi artık benim güvenim yok yetkili servisten başka kimseye. Onun için arabam yapılana kadar başında duruyorum. Ben arabamı 2018 Mayıs’ta aldım. Selonoid valfi değişti bozuk çıktı. Bozuk çıkan valf 2018 Temmuz üretimi yan sanayi çıktı. Kısaca Mayıs’ta araba bana geçti ama araç bende iken yan sanayi ile değişmiş. Yetkili servisten önceki başka bir arıza için götürdüğüm yer orijinal çalışan valfi çıkartıp yan sanayi ve arızalı parça takmış. Tabi bunu kanıtlayamayız. Bundan sonra yetkili servis dışında bir başka yere götürmem aracı.
  • Beğen 2
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Remzi Karaca

Vallahi artık benim güvenim yok yetkili servisten başka kimseye. Onun için arabam yapılana kadar başında duruyorum. Ben arabamı 2018 Mayıs’ta aldım. Selonoid valfi değişti bozuk çıktı. Bozuk çıkan valf 2018 Temmuz üretimi yan sanayi çıktı. Kısaca Mayıs’ta araba bana geçti ama araç bende iken yan sanayi ile değişmiş. Yetkili servisten önceki başka bir arıza için götürdüğüm yer orijinal çalışan valfi çıkartıp yan sanayi ve arızalı parça takmış. Tabi bunu kanıtlayamayız. Bundan sonra yetkili servis dışında bir başka yere götürmem aracı.
Yok daha neler...
Usta diye git, bildiğin hırsız çıksın
Bu nasıl bir şerefsizliktir yaa
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sanırım, basit bir devirdaim arızasını motora kadar götürmüşler, rektifiyeci de işini tam yapamamış, ya blok ya da üst kapakta yamukluk kalarak geri toplanmış, devirdaim hala soru işareti? sizdeki termostatlı devirdaim sanırım?

ehil bir usta bulun, uzak ta olsa başka şehirde de olsa. yaptırın. araba kolay alınmıyor, artık hiç kolay alınmıyor. layığı il tamit ettirip binin.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Geçmiş olsun. 2003 model audi bence eski bir araç değil. Motoru da oldukça bilinen ve tutulan bir motor. Umarım doğru teşhisi ve ustayı bulursunuz

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Artik sanayi ustalarina guvenim kalmadi. İnternette araştirip kendi arizami kendim bulup, elimden geliyorsa yapiyor. Elimden gelmiyorsa arizayi kendim ustaya soyleyip ona yapmasi gerekeni anlatiyorum. Oda gözümün önünde yapiyor.. dayimin 1997 model felicia arabasini o şekilde yaptirdim. Sonuç harika. Ama bu ve başka forumlarada anlattim. Forum ahaliside konuyu cevap verip yeni çözümler üretti. Tek seferde 12 den vurup tekleyen arabayi tamir ettik. 

Bence interneti kullanmayi ögrenmeliyiz. Gerekirse ingilizce aramaliyiz. Mesela sizin arizayi hic googlede arattinizmi. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Dilsizoğlu
11 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

sanırım, basit bir devirdaim arızasını motora kadar götürmüşler, rektifiyeci de işini tam yapamamış, ya blok ya da üst kapakta yamukluk kalarak geri toplanmış, devirdaim hala soru işareti? sizdeki termostatlı devirdaim sanırım?

ehil bir usta bulun, uzak ta olsa başka şehirde de olsa. yaptırın. araba kolay alınmıyor, artık hiç kolay alınmıyor. layığı il tamit ettirip binin.

evet çok haklısınız , bastan berı yasadıklarımı düşününce aslında aracta devirdaim arızası var galıba..

8 saat önce, Ali Darbaz yazdı:

Artik sanayi ustalarina guvenim kalmadi. İnternette araştirip kendi arizami kendim bulup, elimden geliyorsa yapiyor. Elimden gelmiyorsa arizayi kendim ustaya soyleyip ona yapmasi gerekeni anlatiyorum. Oda gözümün önünde yapiyor.. dayimin 1997 model felicia arabasini o şekilde yaptirdim. Sonuç harika. Ama bu ve başka forumlarada anlattim. Forum ahaliside konuyu cevap verip yeni çözümler üretti. Tek seferde 12 den vurup tekleyen arabayi tamir ettik. 

Bence interneti kullanmayi ögrenmeliyiz. Gerekirse ingilizce aramaliyiz. Mesela sizin arizayi hic googlede arattinizmi. 

başlarda aratmadım , arılaraın onunu alamayınca ve işler onune gecemeyeceğim duruma gelmeye baslayınca arama basladım.. 

aslında üst tarafta Çağlar Bayur bey konuyu özetlemiş ama ben ancak şimdi anlıyorum... ama artık sizinde soylediğiniz gibi bu konuda daha arastırmacı olucağım. tesekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dilsizoğlu
8 saat önce, Ali Darbaz yazdı:

Burda sizinle ayni sorunu yaşiyan audi sahibi var. Hatta sizinki ile ayni model a3 leri zamaninda bu problemden dolayi audi geri cagirmis. 

https://www.audi-sport.net/xf/threads/my-coolant-loss-story.67784/

tesekkürler ... evet aynı model benımkı 5 kapı sadece ,  ilginç benım yasadığım sorunu yasamıs ,  ama sorun sılındır kapağı deniyor  adamda bır servet harcamış ..

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mehmet Dilsizoğlu
On 27.02.2019 at 10:43, Mustafa Erkan yazdı:

Mehmet Bey duruma üzüldüm. Bursada yaşıyorum ve daha önce Ford Focus aracım vardı. 2017 yılından beri de jetta araç kullanıyorum. Bir akrabam 10 yıldan beri Wass otonun müşterisi. Ben gitmedim ancak kendisi çok memnun. Keşke sorunlarınızın çözümü için Wass oto dan vazgeçmeseydiniz. Bazen aldığımız araç aksilik üstüne aksilik çıkartarak, sat beni, sat beni diye size yalvarırır. Bu tip araçları kırmamak gerekli satıp kurtulmak en iyi yöntem.   Her neyse, artık olan olmuş. Ben size bir arkadaş önereyim, kendim Resmi kurum araçlarını ve özel aracımı da götürüp memnun kaldım. Fiyat olarak inanın piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyatı sunacaklar.  Firma EVKE. Yeri istanbul caddesinde bulunan Özdileğe giriyoruz. Otoparkında araç yıkama kısmına doğru gidip oradan 2. otokoop'a doğru devam ederken hemen solda. Ustamızın adı Yunus. Orman Bölgeden Mustafa beyin tavsiyesi ile geldim deyin.  Yunus usta Tel  0542 540 18 18  

Merhaba Mustafa bey ;

yunus usta ıle gorustum size de çok selam soyledi  , aslımda aracımda lpg donusum kitinde su kaçaüı varmıs tespit edildi

bugunde lpg ıle alkalı değişimi yaptırdım.

onumuzdekı hafta evkeye ye tekrar gıdığ motor kaputu aynaları boyatıp genel pasta cila yaptıracağım

selamlar

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Aleyküm selam Mehmet Bey. Yunus usta ile tanışmanıza sevindim. En azından başınız sıkıştığında samimi olarak fikir alabilir , piyasa raiçlerinden daha iyi rakamlara iş yaptırabilirsiniz.  

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...