İçeriğe Yönlendir

Hoparlör Tamiri

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Hoparlörun körükler gitmiş. Orijinal kolonlari kullanmak istiyorum. Çılgın bi müzik kulağım yok patırtı cazirti yapmasın yeter.

İstanbul da Nec elektronik diye bir firma var Karaköy de hiç işlem yaptıran var mı. Tanesini 30 liradan yapıyor.

Bide Pioneer kolonlar var.

https://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-1610f-16cm-280w-40w-rms-2018-model-ust-seri-kapi-hoparloru-orjinal-pm-HB000009JKFE

https://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-g1015r-10-cm-hoparlor-pm-otts1015

Bunlari kapıda kullanıp.

Pandizottaki bass larin körüğünu mu degistirsem sadece. Tek yol bass için hoparlör bulamadim

Yorum bağlantısı
Ali Gök

ben hiç işlem yaptırmadım da. bostancıda jeep garage biyere bitane libertynin hoparlarölerini gönderdiydi komple yırttıktı kauçuk kısımları . 

2 saat sonra geldi hoparlörler taktılar ortam düğün salonu gibi oldu :kutlama:

benim arkalarda bas vura vura çalıyor ya değiştirdiler ya tamir ettirdiler muhtemelen yeni arkalar ama önleri beğenmiyorum benimde yaptırasım var. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Bmwnin arka hoparlörün birinde sorun olunca fotoğraftaki sony 3 yollu bilmem kaç w kolonları aldım hatta forumdan birinden almıştım.

Kolonları değiştiren genç "abi üzerindeki daha kaliteliymiş" demişti ki hakikatende öyle oldu.

Orijinal çıkma bul.

P1NgPO.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
7 dakika önce, Murat Atagenç yazdı:

Bmwnin arka hoparlörün birinde sorun olunca fotoğraftaki sony 3 yollu bilmem kaç w kolonları aldım hatta forumdan birinden almıştım.

Kolonları değiştiren genç "abi üzerindeki daha kaliteliymiş" demişti ki hakikatende öyle oldu.

Orijinal çıkma bul.

P1NgPO.jpg

Forumlarda değişenlerde benzer şeyler söylüyor. Kapidakileri neyse de pandizottaki bass için yerine aynı ayarda bulamıyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
15 dakika önce, Mehmet YILDZ yazdı:

yaptırıp memnun kalan var mı? Benim 4 hoparlörde yırtık

Körük değişim zor bişi değil gibi nette malzemesi uygun fiyata var . Değişim videolarıda var. 15 lira malzeme tuttsa 30 a profesyonel tamir makul zaten.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Mercedescisin, İstanbula iki adım yerdesin, sen bulamazsan kimse bulamaz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

hoparlörü söküp gönder mercedesi kapıya çekip şunu değişin dememkte fayda var :D 

yok illa kendim yaparım diyorsan ne malzeme lazımsa bulalım bende deniyim hatta eski bir hoparlörde deneme yapıp öyle sökmek daha faydalı

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
43 dakika önce, Ali Gök yazdı:

hoparlörü söküp gönder mercedesi kapıya çekip şunu değişin dememkte fayda var :D 

yok illa kendim yaparım diyorsan ne malzeme lazımsa bulalım bende deniyim hatta eski bir hoparlörde deneme yapıp öyle sökmek daha faydalı

İstanbul daki yer seçim dolayısı ile doluyum diyor :)

burda bı yer daha var bı bakacam . Ne diyor. Kapılara Pioneer alıp geçecem olmadı ?

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
1 saat önce, Mehmet YILDZ yazdı:

yaptırıp memnun kalan var mı? Benim 4 hoparlörde yırtık

Ben sony setin kolonlarını yaptırdım. Kadıkoyde.  Aslında  kendim yapacaktım  adam "abi merkezliyemessen   ses kötü olur  2 sini 50 tl" deyince uğraşmadım yaptırdım. Çok iyi oldu.

Ha bu körük için tabi. Yırtıktan kastınız  ,  koni  veya membran ise fiyat farklı olur, sorup değip değmeyeceğine karar verin.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Yok abi körük yok eriyip gitmiş. :)

Merkezleme mevzusu evet duydum o kadar sıkıntı değildir heralde de usta ile amatör farkı olacaktır

Kadıköy de nerde :)

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
3 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı:

Yok abi körük yok eriyip gitmiş. :)

Merkezleme mevzusu evet duydum o kadar sıkıntı değildir heralde de usta ile amatör farkı olacaktır

Kadıköy de nerde :)

Yazıcıoğlunun  karşısın da  Emintaş işhanı var onun alt katı.

buda var ama  ben gitmedim.

https://www.tekniksaat.com/tamir-ve-bakim-servisleri/hoparlor-tamiri-servisi

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)
Bir saat önce, Haşmet Güngör yazdı:

Ben sony setin kolonlarını yaptırdım. Kadıkoyde.  Aslında  kendim yapacaktım  adam "abi merkezliyemessen   ses kötü olur  2 sini 50 tl" deyince uğraşmadım yaptırdım. Çok iyi oldu.

Ha bu körük için tabi. Yırtıktan kastınız  ,  koni  veya membran ise fiyat farklı olur, sorup değip değmeyeceğine karar verin.

4 hoparlör bir bas kenardaki naylonlarla diyaframlar yırtık. Arkadaşın paylaştığı sonyden alacaktım tavsiye etmediler öylece kalmıştı. Zaten gözden çıkarmıştım olmadı malzemeleri alıp girişeyim bir tanesine tecrübe olmuş olur, paylaşırız :)

tarihinde Mehmet YILDZ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Bir saat önce, Haşmet Güngör yazdı:

Yazıcıoğlunun  karşısın da  Emintaş işhanı var onun alt katı.

buda var ama  ben gitmedim.

https://www.tekniksaat.com/tamir-ve-bakim-servisleri/hoparlor-tamiri-servisi

Linktekine gitme abi :) 150 lira diyor tek körük için. Zaten kendi de demiş Karaköy de daha uyguna yaptırabilirsiniz dlye

Yorum bağlantısı
Hamit inan
2 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı:

Körük değişim zor bişi değil gibi nette malzemesi uygun fiyata var . Değişim videolarıda var. 15 lira malzeme tuttsa 30 a profesyonel tamir makul zaten.

Malzemeleri aliexpressten sipariş verecektim kendim yapmak için. Ne oldu ise oldu öylece bıraktım :) bıraktığım gibi kaldı 2 senedir

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Şimdi, Mehmet YILDZ yazdı:

Malzemeleri aliexpressten sipariş verecektim kendim yapmak için. Ne oldu ise oldu öylece bıraktım :) bıraktığım gibi kaldı 2 senedir

Tr de var 10 lira tanesi :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
2 saat önce, Ali Gök yazdı:

Esnaftan birşey almaya gideceğim zaman abimden torosu alıyorum :D

Şimdi, Mustafa Tüfekçi yazdı:

Tr de var 10 lira tanesi :)

:) Dalayım bir ara ona ben. yahu hoparlör neyse de kapı sökmesi de var. Acayip tembel oldum bu aralar :)

Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız
İstanbul daki yer seçim dolayısı ile doluyum diyor [emoji4]

burda bı yer daha var bı bakacam . Ne diyor. Kapılara Pioneer alıp geçecem olmadı [emoji14]

Nec doluyum diyorsa gorusebilirim. Samimi arkadasimdir ricada bulunacak hatir iliskimiz var. Isterseniz goruseyim?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
1 dakika önce, A. Yıldırım Yıldız yazdı:

Nec doluyum diyorsa gorusebilirim. Samimi arkadasimdir ricada bulunacak hatir iliskimiz var. Isterseniz goruseyim?

kapıları sökmem lazım önce. Olmadı haberlesip sadece arka kolonları veririz.

Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız
kapıları sökmem lazım önce. Olmadı haberlesip sadece arka kolonları veririz.

Luzum ederse haber verin ben arar konusurum. Bir hal caresi bulunur illaki.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
11 saat önce, Ali Gök yazdı:

ben hiç işlem yaptırmadım da. bostancıda jeep garage biyere bitane libertynin hoparlarölerini gönderdiydi komple yırttıktı kauçuk kısımları . 

2 saat sonra geldi hoparlörler taktılar ortam düğün salonu gibi oldu :kutlama:

benim arkalarda bas vura vura çalıyor ya değiştirdiler ya tamir ettirdiler muhtemelen yeni arkalar ama önleri beğenmiyorum benimde yaptırasım var. 

aktif cross lar sökülmüştür. öndekileri de sök ama tizlere ayrı paralel bağlantı yapman lazım sonrasında

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...