Metin Genç 26 Mart 2019 Yazar Paylaş 26 Mart 2019 4 dakika önce, Ali Gök yazdı: yalnız çok net bir konu var. bir aracın resimle ile gerçeği arasında dünya uçurum oluyor bazen aracı gidip görmeden pazarlık yapmanın çok da anlamı yok gibi geliyor o artık kısmet. Ben günde 5 kişiyi arıyorsam 5 inin de yanına gidemem ki. Resimlerden önce beğenirsin, sonra az buçuk kaça alabileceğini anlamak adına pazarlık edersin, sonra gider arabayı görürsün. Bu işler böyle oluyor bence. Fiyatta anlaşamayacağını düşündüğüm arabaya da boşuna yol tepip gitmek bana göre değil 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 26 dakika önce, Metin Genç yazdı: sana öyle demedim derse Bunu diyecek adama "aha kanıtın" deseniz ne olacak? Adam zaten yalan söylemek istiyor belli ki. 13 saat önce, Hakan Gürsu yazdı: Mesajla adam gibi vevap vermeyene şaşırmıyorum, çalıştığım iş yerinde Günaydın deyince cevap vermeyen öküzler var. Ben öylesine bi daha günaydın demiyorum, 3 gün sonra anlıyorlar. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Mesajlaşmak ya da anlatmak istediğin şeyi yazı ile anlatabilmek marifet ister. Günlük hayatta jest ve mimiklerle verdiğimiz duyguyu yazıyla da verebilmek için biraz çaba sarfetmek gerekir ve bunu yapmayı bilmeyen çok insan var. Bir de üstüne aynı sorularla defalarca muhatap olmanın ve hepsinde de sizin değer biçtiğiniz ürüne daha az para vermek için kandırılma çabasında olmanın verdiği sinirle yanlış cevaplar yazılabiliyor. Eğer mesaj ile cevap alamıyorsanız aramayı denemek gerekir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 59 dakika önce, Ali Gök yazdı: yalnız çok net bir konu var. bir aracın resimle ile gerçeği arasında dünya uçurum oluyor bazen aracı gidip görmeden pazarlık yapmanın çok da anlamı yok gibi geliyor Araba dediğin gibiyse şu fiyat dediğinin dışında birşey çıkarsa ona göre anlaşırız dersin canım Pazarlıkla 3 aşağı 5 yukarı kaça alabileceğini anlarsın. Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 14 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Araba dediğin gibiyse şu fiyat dediğinin dışında birşey çıkarsa ona göre anlaşırız dersin canım Pazarlıkla 3 aşağı 5 yukarı kaça alabileceğini anlarsın. Hep cebimdeki para yeten arabayi gittim aldim cebimdeki para 5000 altiysa zaten aramadim bile sahibini misal ben araba alacak olsam 5000 indirim yapsa o arabayi almam bise vardir diye degisik piskolojo Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Bir saat önce, Ali Gök yazdı: yalnız çok net bir konu var. bir aracın resimle ile gerçeği arasında dünya uçurum oluyor bazen aracı gidip görmeden pazarlık yapmanın çok da anlamı yok gibi geliyor Büyükşehir de oturmayınca alırken de satarken de seçenek az oluyor. Ordu da inat ettim il dışına gitmeden araba alayım dedim, 2 ay geçti yine tıpış tıpış gittim İzmit ten aracı alıp geldim. Örneğin Ordu da Benzinli C-Max ı satılığa çıkardığımda arayan soran olmuştu. Fakat ciddi anlamda pazarlık yapmaya kimse gelmemişti. 2 ay sonra Ankara da sabah ilana koydum.Öğle tatili olmadan satıp parasını cebime koymuştum. Bizim buralar ters kalıyor. Gelip gitmek hem para hem zaman kaybı. Alıcı gidip geleceğime (İstediği gibi olup olmadığını bilmiyor) buradakine 2-3 lira fazla veririm diyor. 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 (düzenlendi) Bende mesaj yolu ile seviyesiz cevap verenlere kıl oluyorum. selam la başlıyorsun adam selam almıyor merhaba diyorsun karşılık vermiyor. bir mal satıyor isen herkese sabredeceksin. hakaret ve rencide edici mesajlar hariç. yada mesajı kapatacaksın. ama ben olsam eşimi çoluk çocuğu çok karıştırmam bu tür işlere. en fazla, aileme araç küçük yada büyük veyahutta zor geliyor gibi ifadeler kullanırım. 26 Mart 2019 tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Bu konuda gördüğüm, herkes sanki ticaret yapıyormuş gibi bakıyor bu satışa. Ben malımı satıyorum. Almak isteyen alır, almak istemeyen almaz Ticarette en güler yüzümü görebilirsiniz de, sahibinden portalında kimseye güler yüz göstermek zorunda değilim. Ama yüz yüze gelirsek, ne âla 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Bende bu konuda kısas esastır. habalo hübele diyene hebele kibele diyorum. merhaba diyene merhaba, ilk ben yazacaksam da merhaba, artık şansımıza ne çıkarsa, alınganlığı bırakalı çok oldu maalesef. 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Merhaba 2 el almak dert maalesef satıcılar o kadar oyuncu olmuş araçta hata yok orijinal diye yazıyor araç nerede ise tamamen boyalı rende bunun orijinalliği araç hakkınsa soru soruyorsun dedi benden bir sey olmadı öncesini bilmiyorum birde 2 el fiyatlara bakıyorsunuz rakamlar çok oynuyor neye göre oynuyor araçlar aynı özellikte aralarında 5 bine yakın fark var bazılarıda gerçekten çok istiyor 5000 tl düşünler bile var gerçek satıcı aracın fiyatını yazmakta.Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Araba almak çok sıkıntılı bir süreç satmak ise sabır gerektiren bir süreç dışardan araba almak ise çok tehlikeli bir süreç , daha gidip de resimdekinin aynısını bulabildiğim bir araç olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts