İçeriğe Yönlendir

Mercedes C180 1.8 CGI 7 G Tronik Hakkında Bilgi

Öztürk BÖKE

Recommended Posts

Öztürk BÖKE

Sevgili arkadaslar merhabalar mercedes 2011 c180 1.8 156 beygir  gtronik sanzuman araclar hakkinda bilginiz varmidir? Ayni zamanda mercedes 2009 e 200 kompresor avangarde modeli ile ilgili bilgisi olan varsa ve paylasirsa cok mutlu olurum saygilar

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

2010 1.6 Kompresör 156 beygir olanını 2 yıla yakın kullandık. C180.
5 ileri klasik tam otomatik şanzımana sahipti.
Zevksiz ama sorunsuz bir şanzıman.
Lpg’li olmasına rağmen o yıllarda 30 kuruş yakıyordu. (2014-2016) tüketim fazla idi.
Sürüşü çok keyifli, basınca gayet güzel sünüyordu.
Gaziantep tarafına yaptığımız yolculukta, mola verdiğimizde fırtına olduğunu anladık.
Arabanın kapısını çok zor açabildik ki, içeride hiçbir şey hissettirmedi araç bize öncesinde. Durup inince anladık araçtan.
Otobanda sadece şeride bakıp ağır ağır kullandığını zannederken, aslında 160 km/h ile gittiğini ibreye bakınca anladığım çok oldu.
Manevrasına aşıktım!
Bi aracın bu kadar güzel manevrası olabilir dedirtti bana çok kez.
C180 CGI 7G-Tronic eminim çok daha güzeldir.
Performansı daha iyidir.
Yakıtı daha azdır, lpg’yi çok sevmez, takılıyordur elbet fakat düzen tutar mı bilmem.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Öztürk BÖKE
5 saat önce, Celal Aydın yazdı:

Lpg’li olmasına rağmen o yıllarda 30 kuruş yakıyordu. (2014-2016) tüketim fazla idi.
Gaziantep tarafına yaptığımız yolculukta, mola verdiğimizde fırtına olduğunu anladık.
Arabanın kapısını çok zor açabildik ki, içeride hiçbir şey hissettirmedi araç bize öncesinde. Durup inince anladık araçtan.
Otobanda sadece şeride bakıp ağır ağır kullandığını zannederken, aslında 160 km/h ile gittiğini ibreye bakınca anladığım çok oldu.
Manevrasına aşıktım!
Performansı daha iyidir.
Yakıtı daha azdır, lpg’yi çok sevmez, takılıyordur elbet fakat düzen tutar mı bilmem.

Cok tesekku ederim

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

E serisini inceleyin derim. E ve C serisini beraber kullanan arkadaşlar C kasalar için mercedesin Şahini der.Aracımı değiştirecek olsam sorduğunuz E kasa için değiştiririm

tarihinde Mehmet YILDZ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Öztürk BÖKE
7 saat önce, Mehmet YILDZ yazdı:

E serisini inceleyin derim. E ve C serisini beraber kullanan arkadaşlar C kasalar için mercedesin Şahini der.Aracımı değiştirecek olsam sorduğunuz E kasa için değiştiririm

Bende aynı görüşteyim teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Hocam iki tip motor var bunlarda ve 2011-2012 yılları makyaj yapıldığı zamanlara denk geliyor. 1.6 ve 1.8 motorları var. 7 gtronicler lpg ye uyumsuz diye biliyorum. özellikle 2012 ve sonrasını almaya gayret ederseniz iç konsol da farklı. ayrıca kesinlikle AMG paketini tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Hemen hemen aynı fiyatta araçlar. Biri e kasa ama 5 ileri kompresör. Tüpe uyumu iyi lpg montajı ucuz. Prestij akıyor hala..
Ben de olan 1.8 cgi 7 ileri turbo motorlar. Daha seri ancak şehir içi 11-12 litre yakıyor. lpg montajı 5-6 bin lira . Beyaz renk cam tavanla cok sportif.
Önceliklere göre karar verilmeli.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
On 29.03.2019 at 03:37, Celal Aydın yazdı:

Manevrasına aşıktım!
Performansı daha iyidir.

bizde var o arabadan. 2009 da almıştık. anneme ait. performansı gayet yeterli ve müthiş iyi yol tutan bir araç ancak kışın arkası çok atıyor yavaş gidilse bile. sessizliği çok iyi. makyajlı olanı, 1.8 olan daha iyi ve daha az yakar. ekran daha büyük. iç mekan daha kaliteli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...