İçeriğe Yönlendir

Vw CC 1.4 TSI 160 HP Exclusive DSG

Öztürk BÖKE

Recommended Posts

Öztürk BÖKE

Sevgili arkadaslar selamlar vw cc 2015 model 1.4 TSI 160 HP exclusive araclar nasıldır kavrama problemi bu kasalardada mevcuttur bilgi verirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Öztürk BÖKE
17 dakika önce, Sefa Çelik yazdı:

2015 ler 150 hp olabilir. 2012 de 160 hp olarak hem benzin hem etanole uygun olarak geldiler. Sonrasında 150 hp sadece benzin oldular. Geçiş yılını hatırlayamadım. 2013 bile olabilir. 

Aracın dışı ne kadar spor ise, içi o kadar dede işidir. Spor bir araba kullandığımı ancak parkedip indikten sonra, dışını gördüğümde anlayabiliyordum. Bu arada, kilitledikten sonra tekrar dönüp bakmak standarttır. Dış hatları mutlu eder.

Rüzgar sesinin müthiş derecede olmadığı bir araçtır. Hangi hıza çıkarsanız çıkın, o rüzgara çarpma ıslık sesi gelmez. Sadece yol sesi vardır (ikisi farklı sesler). 

Arkası dar algısı olmasına rağmen değildir. Arka koltuklar epey geniştir. 

Memnun olmadığım 3 nokta vardı. 

1) Rampa aşağı süzülmeye bıraktığımda anlık tüketim 20 lerin üzerine çıkardı. Fordda ise anlık tüketim 0 oluyor.

2) Rölantide beklerken ve otobanda sabit hızla süzülürken baldırlarıma ve sırtıma titreme gönderirdi. 

3) Yıkamaya bırakıldığında kesinlikle kapıları kilitlemek lazım. Eğer araç kilitli değilse camları yarım santim aşağı indiriyor. Bu da su almasına neden oluyor. 

Yıne alır mıyım? Titreme sorununun çözüldüğü bir araca denk gelirsem yine alırım. 

Sefa bey siz bayağı bilgilisiniz arac 2015 model 160 hp dedi sahibi 39000 km de bu 150 HP 160 dan daha mı iyi anlayamadım birde titreme problemi kronik mi bu araclarda yani şimdi öle söyleyince kafama takıldı...

Aynı zamanda 2017 model dizel otomatik bir araç var ford focus farklı kombinasyondaki araçlar sanırım 2 grubuda kullanmışsınız  siz olsanız tercihinizi hangi araçtan kullanırdınız 

Bu arada focus titanyum

Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

VW arabası garantili alınır. Garanti bittiği anda satılır :) 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Öztürk BÖKE
26 dakika önce, Sefa Çelik yazdı:

1 ay kadar makyaj öncesi 2011 1.8 TSI kullanmıştım, o da titriyordu. Bence titreme kronik. Focus C segment, CC D segment. Sürüş konforu, kalite ve prestij için tartışmasız CC. Size 240'ı focustan daha rahat gösterir.

Yakıt ekonomisinde ise dizel focus daha ekonomik olacaktır.  

Teşekkürler sefa bey

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...