İçeriğe Yönlendir

Focus I - Hararet Müşürü ve Termostat Nerede?

Hakan Saraç

Recommended Posts

Hakan Saraç

Makyajli focus 1 hb termostat ve hararet musuru nerede arkadaşlar tarif edebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

Termostat gövdesinde olur, oda muhtemelen motorun karşısında iken motorun size göre sağ yanındadır diye tahmin ediyorum. Fotoğrafı olsa net konuşabilirdim, focusu olan bir arkadaş yazar birazdan muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç
(düzenlendi)

Hararet müşürü 2 ve 3. Buji  arasında üst kapakta, termostat da motora karşıdan bakarken solda altta alternatörün arka kısmında gövdesinin içinde çift boru var zaten görülüyor eğilip bakınca. 

tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Memet Terlemez

hararet müşürünün sigortası var mı varsa nerede ?  uzun yolda giderken hararet ibresinin birden sıfıra düştüğünü görüyorum bu  neden olabilir. hararet göstergesi ortadayken kalorifer de ılık üflüyor.

ilk çalıştırdığımda rolanti normal ama hararet ne oranda  yükselirse  rolantı de o oranda  azalıyor 400 devire hatta sıfırla 100 devir arasına bile düşüyor. şase yapma ihtimali vs neden kaynaklanabir? müşürün  orjinali veya orjınale en yakın hangi markadır. şimdide teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Memet Terlemez yazdı:

hararet göstergesi ortadayken kalorifer de ılık üflüyor.

Araçta yeterli su var mı?

Devirdaim de yeterli döndürmüyor olabilir suyu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Memet Terlemez

yedek su deposu su ile dolu max seviyede onun haricinde bir yere bakmam mı lazım 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...