Ali Darbaz 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Mehmet Yeter yazdı: Darıca da bir akucu var. Bir çok yere göre uygun. adı ne telefonu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Arabanın aküsü değiştirildi maalesef arabanın arıza ışığı sönmedi. Hemen Rus forumunda arattım. Aynı sorunu yaşayan bir Rus arkadaş nasıl yapacağımızı anlatmış. Öncelikle yapılan ölçümlerde Akü gerçekten mefta olduğu ortaya çıktı. Akü değişince de yapılması gerek akü uyarı ışığı hatasının çözülmesi idi. Bu linkte söyleneni yapınca yani kontak anahtarı marş sırasında 30 saniye boyunca marş madunda tutunca arıza silindi. https://www.drive2.ru/l/693236309950466675/ Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Sani Gerşon yazdı: Gres yağı nereden çıktı akü takılırken? kutup başına greeze sürünce oksitlenmiyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mart Paylaş 8 Mart Ali Darbaz yazdı: kutup başına greeze sürünce oksitlenmiyor. ÖYle her gres olmaz. https://www.cksseals.com/anti-seize-metal-gres-montaj-pastasi_481_u_tr.html Ayrıca 3 senede ölen akülerimiz varken, oksit olmaya vakit kalmıyor kutup başında. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 8 Mart Paylaş 8 Mart Arabayı kumandadan değilde anahtarı sokarak açınca alarm çalıyor. Alarm çalması normaldir o yüzden. Kontağı da 30 sn tutunca akü işareti gelme sebebi de cruze çalışmadığı zaman bu şekilde yapıp durduğu yerde akü harcamasın diyeymiş. Sizde uzun süre kullanmayacağınız zaman böyle yapabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Mustafa Karahan yazdı: Arabayı kumandadan değilde anahtarı sokarak açınca alarm çalıyor. Alarm çalması normaldir o yüzden. Kontağı da 30 sn tutunca akü işareti gelme sebebi de cruze çalışmadığı zaman bu şekilde yapıp durduğu yerde akü harcamasın diyeymiş. Sizde uzun süre kullanmayacağınız zaman böyle yapabilirsiniz Alarmın kendi kendine çalışmas, arabadaki radyo sistemi ve ekranı çalışmaması, hız göstergesi çalışmaması nedeniyle 3 sene önce inci akü almıştım. akü değişince sorun kalmadı düzeldi. Bu hafta ise araba hepten gitmişti , aracın içinde voltaj koruma sayesinde marş basabildik. Akü değişimi mecburi yapmak zorunda kaldık. Bugün hiç sorun çıkmadı, 2-3 sene daha kafamız rahat. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Mart Paylaş 9 Mart Arabada bcm ustune gelen kalorifer hortumlarını kontrol et. Su sızıntısı var mı diye. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 9 Mart Paylaş 9 Mart Ali Darbaz yazdı: Alarmın kendi kendine çalışmas, arabadaki radyo sistemi ve ekranı çalışmaması, hız göstergesi çalışmaması nedeniyle 3 sene önce inci akü almıştım. akü değişince sorun kalmadı düzeldi. Bu hafta ise araba hepten gitmişti , aracın içinde voltaj koruma sayesinde marş basabildik. Akü değişimi mecburi yapmak zorunda kaldık. Bugün hiç sorun çıkmadı, 2-3 sene daha kafamız rahat. Akü kutup başı yeterince sıkı mı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 12:37 Paylaş Salı 12:37 Ali Darbaz yazdı: Arabaya boya için 15 bin dediler. el sıkışın hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Salı 12:51 Paylaş Salı 12:51 Ali Darbaz yazdı: Arabaya boya için 15 bin dediler. Genelde parça başı 3000-5000 arası fiyat veriyorlar. Kaç parça boya olcak Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 13:07 Paylaş Salı 13:07 kendin boya 3000 liralık malzeme alsan komple 2 sefer boyar arabayı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:33 Paylaş Salı 19:33 Ali Gök yazdı: kendin boya 3000 liralık malzeme alsan komple 2 sefer boyar arabayı öteki kolunu da kırar babası, öyle mat dalgalı deniz gibi arabaya binmez imkansız Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 21:08 Paylaş Salı 21:08 Çağlar Bayur yazdı: öteki kolunu da kırar babası, öyle mat dalgalı deniz gibi arabaya binmez imkansız Şekil olurdu yahu🤣 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 06:13 Yazar Paylaş Dün saat 06:13 Çağlar Bayur yazdı: el sıkışın hayırlı olsun Babamın yıkılan kira aldığı dairesi müteahhit kira bağlatmadı henüz kira bağlansın 15.000'e okeys yalnız şöyle bir sıkıntı var bu sadece boya parası kaporta işçiliği için ayrı bir ustadan fiyat almamız gerekiyor @Selçuk Bakış benim uçak 5 temmuz'da kalkacak benim saatim şarjı o zamana kadar dayanmaz sen de bu Huawei saatlerin şarjı var mı bir ara sana uğrayayım yarım saat şarj etsek uygun mu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 11:04 Paylaş Dün saat 11:04 Ali Darbaz yazdı: Babamın yıkılan kira aldığı dairesi müteahhit kira bağlatmadı henüz kira bağlansın 15.000'e okeys yalnız şöyle bir sıkıntı var bu sadece boya parası kaporta işçiliği için ayrı bir ustadan fiyat almamız gerekiyor @Selçuk Bakış benim uçak 5 temmuz'da kalkacak benim saatim şarjı o zamana kadar dayanmaz sen de bu Huawei saatlerin şarjı var mı bir ara sana uğrayayım yarım saat şarj etsek uygun mu Tabi ki benim olduğum veya köşk otel altındaki mağazaya girip hangi şarj aleti uygunsa şarj edebilirsin, adımı ver yada beni arasınlar benzer teşhir cihazı vardır onun şarjı ile şarj edebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: yalnız şöyle bir sıkıntı var bu sadece boya parası kaporta işçiliği için ayrı bir ustadan fiyat almamız gerekiyor data akışında sorun var sende o zaman, çarşıda olsa bacağını kırarlardı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 59 dakika önce Yazar Paylaş 59 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: data akışında sorun var sende o zaman, çarşıda olsa bacağını kırarlardı Boyacı bize 15.000 lira fiyat verdi ama sonra göçükleri gösterince kaportacıya gitmesi gerek dedi bizde de hepsi dahil zannettik ne bilelim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Boyacı bize 15.000 lira fiyat verdi ama sonra göçükleri gösterince kaportacıya gitmesi gerek dedi bizde de hepsi dahil zannettik ne bilelim iyi ki işe başlayıp arabayı sökmeden uyarmış. biraz yol yapmış o usta ama tutmamış bence. bakıma götürünce 1000 tl deyip lifte alıp yağı boşaltıp hadi git abanın yağını suyunu filtresini getir demesine banzedi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts