Ali Gülmez 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Lpg varsa değişse iyi olur bakım iyidir her zaman Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Bence lpg'ciler ile motor ustaları arasında gizli bir anlaşma var arabalar kısa sürede bozulsun diye çalışmışlar. Ben ve babam da LPG'ye karşı düşmanlık besliyoruz. Lpg'yi kendim taksam bile en ufak detayına kadar kendim monte etsem bile ben LPG'ye karşıdım. Biz bu arabadayken zaten lpg'siz aldık LPG Irak gitsin bizden Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Aracına göre değişir. Civic veya Corolla tarzı lpgli bir araç olsa benzinle gittiği her kilometre haram. Bir Atmosferik Honda'ya tak LPG bir de Atmosferik Astraya tak LPG.. farkı gör. LPG diyorsan; Honda, Toyota, Hyundai. (Atmosferik) Olay budur. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Ali Darbaz yazdı: İzlerken kanser oldum... Uludağ otomotivi bitirmişler. Arabanın arıza kodları yanlış yorumlayıp saçma sapan işler yaptılar. Yazık valla. Arabanın bms beyni bozuk. Egzantrik faz ayarlayıcı bozuk, adam üst kapak değişicek dedi . ne bekliyordun mahalle arasinda barakadan bozma dukkanda 15 er yasinda cocuklar ile arac tamir etmelerini mi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos Kardeşim yakın zamanda evlenip baba evinden taşınacak. Malümünüz uzukta yaşayacağı için ve acemi olduğundan mütevellit arabayı elden çıkarıp otomatik arabaya geçme isteğini bana ilettiler. Ben sakatlandığımda bir kaç defa Citroeni kullandı. Otomatik araba sürebildiğini farketti. Bir aydınlanma yaşadı. Avisden otomatik i20 kiralayıp gün boyu gezdi. . Gördükki otomatikle işini çözüyor Cruze satıp üstüne kendi para koyup işini görecek bir araba alalım. cruze emsalleri 450-500 arası. 400 de biz koysak clio i20 ailesi bir arac alabilir. Bakmaya başladık hayırlısı ile yola çıktık. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:01 Yazar Paylaş Dün saat 13:01 (düzenlendi) Arabanın üzerinde Sivasdan kalma kir pası yeni yıkamak nasip oldu. Dün saat 13:01 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 13:56 Paylaş Dün saat 13:56 Ali Darbaz yazdı: . Gördükki otomatikle işini çözüyor Cruze satıp üstüne kendi para koyup işini görecek bir araba alalım. cruze emsalleri 450-500 arası. 400 de biz koysak clio i20 ailesi bir arac alabilir. Bakmaya başladık hayırlısı ile yola çıktık. Temiz bir Otomatik Corolla alın. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 14:00 Paylaş Dün saat 14:00 Yapılan boya işçilğini detaylı inceleme fırsatın oldu mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:11 Yazar Paylaş Dün saat 14:11 Arabaya marş bastım eve doğru gidiyordum bir anda sallanmaya başladı bütün arıza lambaları yandı araba salon solum sallanıyordu otoparka zor soktum. Obd bağladım bir numara silindir ateşleme hatası veriyordu Bir müddet çalıştıktan sonra motor her şey eski haline döndü ama masraf çıkacak diye tırstım motorun bir yerlerine su kaçmış acil işim olduğu için çıkmak zorunda kaldım işim bitince muhtemelen gece olacak ben gene araba üzerinde çalışamayacağım. Durum budur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:16 Paylaş Dün saat 14:16 geçmiş olsun Ali Darbaz yazdı: Obd bağladım bir numara silindir ateşleme hatası veriyordu mekanik arızada obd den fayda gelmez 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Otomatik araç arıyorsunuz, otomatik cruze da bakabilirsiniz. Cruzea fazlasıyla hakimsiniz. Şanzıman olarak fazla sıkıntılı değil cruze. Farklı sıkıntıları var onu da biliyorsunuz. Yaşadığınız arıza da anlık olmuş olabiliyor. Boşuna masraf yapmayın arıza artınca o zaman çözüm kolay oluyor. Obd den okunan kodlar her zaman işe yaramıyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Arabaya marş bastım eve doğru gidiyordum bir anda sallanmaya başladı bütün arıza lambaları yandı araba salon solum sallanıyordu otoparka zor soktum. Obd bağladım bir numara silindir ateşleme hatası veriyordu İşte bu yüzden Toyota bir tercih değil, bir yaşam tarzıdır. 7 saat önce tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Koray Demir yazdı: İşte bu yüzden Toyota bir tercih değil, bir yaşam tarzıdır. Krank saran 1.5 Toyotalarınız öldüm fiyat alınır Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Krank saran 1.5 Toyotalarınız öldüm fiyat alınır 2021 ve 2022 lerde var diye biliyorum. Yetkili servis dahi yanlış yağ koyuyor. Aracın kullanma kılavuzlarında belirtilen yağ 0w-16 sınıfında fakat bakım için yetkili servislerde kullanılan yağ 0w-20 veya çoğunlukla 5w-30 cinsinden asıl sebebi bu. Puretech e bu yağı koymazsan mesela 30 binde kayış kopartır her 5w30 uymuyor öyle. 5 saat önce tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Scuuter almaktan caydım. Cruze arızalı. Buji bobin arızası var gibi. Elektrik voltajı değişimlerinden çok etkileniyor. Rölantide sarsıntılı çalışıp redüksüyon sesi var. Bunu çözmek için para lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Scuuter almaktan caydım. Cruze arızalı. Buji bobin arızası var gibi. Elektrik voltajı değişimlerinden çok etkileniyor. Rölantide sarsıntılı çalışıp redüksüyon sesi var. Bunu çözmek için para lazım Kaygan zemin ve tc işareti buji bobinden kaynaklı oluyor genelde. Zamanında bende bu arızayı alınca ikisini değiştirip arızadan kurtuldum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: Kaygan zemin ve tc işareti buji bobinden kaynaklı oluyor genelde. Zamanında bende bu arızayı alınca ikisini değiştirip arızadan kurtuldum. uzun zamandır beklediğim arıza. 70 bin km aynı buji, 177 bin km aynı bobin. Neyseki buji seti 450 tl. Delphi bobin 2400 tl. Kardeşime arıza tespit ücreti 1000 tl yazdım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce ilginç bir arıza, tesisat olmasın da bunlarda kronik bir de şarj tarafı Ali Darbaz yazdı: uzun zamandır beklediğim arıza. 70 bin km aynı buji, 177 bin km aynı bobin. Neyseki buji seti 450 tl. Delphi bobin 2400 tl. Kardeşime arıza tespit ücreti 1000 tl yazdım. parça değişince arıza tespit ücreti alınmaz arızayı söylersin parçayı rederderse alınır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ilginç bir arıza, tesisat olmasın da bunlarda kronik bir de şarj tarafı parça değişince arıza tespit ücreti alınmaz arızayı söylersin parçayı rederderse alınır Araçta Hyundai accent diyot tablası var. İki sene önce bayramda bulupta taktıydık. Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Şarj dinamosundan Sivas’tan gelirken yolda kalmıştı hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Araçta Hyundai accent diyot tablası var. İki sene önce bayramda bulupta taktıydık. birşeyler ters gibi bu işte Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Şarj dinamosundan Sivas’tan gelirken yolda kalmıştı hatırlıyorum. Yok sivasda şarj kesmişti. Bizde aküden gelen elektrikle 50 km tamirciye sürmüştük. Alternatör tamir edikdikten 10 gün sonra istanbula getirmiştim. Aha buda videosu Çağlar Bayur yazdı: birşeyler ters gibi bu işte İki Kore arabasında ortak parça kullanılmış. Accent diyot tablasının vida delikleri birazdaha inceydi . Şarjlı ile genişlettik. Cuk oturmuştu. 152000 km de değişmiş. Şu an 177000 kmde. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: uzun zamandır beklediğim arıza. 70 bin km aynı buji, 177 bin km aynı bobin. Neyseki buji seti 450 tl. Delphi bobin 2400 tl. Kardeşime arıza tespit ücreti 1000 tl yazdım. Ben ngk buji kullanıyordum çok memnundum. Farklı markalar kullandım sıkıntı yaşadım. Delphi bobin almıştım bende işimi gördü. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mustafa Resül Kara yazdı: Ben ngk buji kullanıyordum çok memnundum. Farklı markalar kullandım sıkıntı yaşadım. Delphi bobin almıştım bende işimi gördü. Bujileri 4 temmuz 2020 yılında değişmişim. Arşivde buldum. Gm takmışım. Araba 117000 km de imiş. Tam 60 bin km yapmış. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bujileri 4 temmuz 2020 yılında değişmişim. Arşivde buldum. Gm takmışım. Araba 117000 km de imiş. Tam 60 bin km yapmış. Gm de bosch da ngk da kullandım. Bence ngk hepsinden iyi. Araba da lpg olması da buji markasını etkiliyor olabilir tabi. Ek olarak ben o kadar uzun süre buji değiştirmemezlik yapmazdım 😊 2 bakımda bir kesin değiştiririm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts