Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: ortak parça kullanılmış. Ali Darbaz yazdı: vida delikleri birazdaha inceydi . Şarjlı ile genişlettik. Cuk oturmuştu. oturur, 4x100 janta delik açtım 108 yaptım cuk oturdu aynıymış Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bobini çıkardım temizlik ile kurtarırmıyız diye düşündüm. Sonuç değişim şart 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Scuuter almaktan caydım. Cruze arızalı. Buji bobin arızası var gibi. Elektrik voltajı değişimlerinden çok etkileniyor. Rölantide sarsıntılı çalışıp redüksüyon sesi var. Bunu çözmek için para lazım Scooteri almayacağınızı ben zaten biliyordum ki.... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Emme egzantrik faz ayarlayıcı valfini söktüm. Temizledim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce adaptasyonu hangi program ile yapılacak temizleme derken makine var sanırım? sonic? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: adaptasyonu hangi program ile yapılacak temizleme derken makine var sanırım? sonic? Bunlarda adaptasyon yok. Her ikisinin de sök elektrik fişlerini. Araba arıza bile yakmıyor. Fişleri çekince A16zer motor birden z16zep motora dönüşüyor. Normal çalışmaya devam ediyor. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Arabayı dikkatle dinlediğimde rölanti’de emme varatör fas kaydırıcısı veya egzoz kaydırıcısında vutuntu sesi duyuyorum. Egzoz tarafına ulaşamadım. Ama emme tarafına ulaştım. Emmeyi söktüm inceledim pislik yok. Egzoz tarafını kontrol edemedim. Arabayı önce buji sorun düzelmezse bobin tekrar sorun düzelmezse varyatörlere bakıcam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts