Ali Darbaz 22 Eylül 2025 Yazar Paylaş 22 Eylül 2025 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: hata vermesi için ne olması lazım mesela? Eski sensörüm ön ısıtma yapamadığı arıza kodu veriyordu. Çin sensörü öyle bir arıza çıkarmadı 22 Eylül 2025 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2025 Paylaş 22 Eylül 2025 Ali Darbaz yazdı: Çin sensörü öyle bir arıza çıkarmadı çalışma grafiği nasıl? çinliden herşey beklenir sonra piston eritme Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Eylül 2025 Yazar Paylaş 22 Eylül 2025 Çağlar Bayur yazdı: çalışma grafiği nasıl? çinliden herşey beklenir sonra piston eritme Obd değerleri gayet stabil çalıştığını gösteriyor. Voltaj değerleri, afr bilgileri, stf ve ltf düzeltmeleri gayet saat gibi çalışıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Eylül 2025 Yazar Paylaş 22 Eylül 2025 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Orijinal bujiler bende sorun yaratmıştı. Yetkili servis şefi de aynı şeyi söylemişti. Bosch takmıştık. Bir önceki bujide orjinal almıştım. Champion marka idi. Buda champion marka orjinal buji. Araba 1 numaralı silindirde tekleme yapıyordu. 1 numaradan çıkan buji Buji değişip eski bobin takıldı. Tekleme geçmedi. Sonra yeni bobin takıldı tamamen bambaşka bir motor sesi ile çalışmaya başladı. 80 ile 70 km hızlarda yüke sokup zorlamak istedik otobanda trafik vardı. İstanbul trafiği izin vermiyor. Yoksa otobana çıkıcaktık. Mesai çıkışı olduğu için full trafik. 22 Eylül 2025 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Eylül 2025 Paylaş 23 Eylül 2025 Ali Darbaz yazdı: Çinden aldığım oksijen sensörü 6 yaşında. Halen hata vermedi. Ne mutlu 🥰 Hata vermemesine sevindim.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2025 Paylaş 23 Eylül 2025 Ali Darbaz yazdı: Obd değerleri gayet stabil çalıştığını gösteriyor. Voltaj değerleri, afr bilgileri, stf ve ltf düzeltmeleri gayet saat gibi çalışıyor. bunlar magazin ekranı veri ekranı ayrı Ali Darbaz yazdı: 1 numaradan çıkan buji layığı iile bakım yapılsa bunlar olmazdı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2025 Yazar Paylaş 9 Aralık 2025 (düzenlendi) İııt2j9. Forumda kimsenin haz etmediği Chevrolet Cruze 1.6 ailede 6 nci yılını tamamlarken otoparkta yatmaktan akli enkibelerinin kaybetmek üzereydi. Akü alarm moduna geçmiş bms şarj sorunu uyarısı vermiş. Eve gelince 25 dakika sürdüm. Otobanda 150 km hıza çıktım ve rampa yukarı 5000 devir cevirdim. Sakin sürüşte Araba eco moda girince tamam bu şarj oldu dedim , bıraktım eve. 9 Aralık 2025 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2025 Paylaş 9 Aralık 2025 boş akü ile sürüşte çok benzin yakar, o derece azalmış ise %65 lere düşmüş olmalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2025 Yazar Paylaş 9 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: boş akü ile sürüşte çok benzin yakar, o derece azalmış ise %65 lere düşmüş olmalı Arabanın teybi aküyü tüketiyor. İçinde bir motor çalışıyor. Bu durumu babamda raporladı. Teybi geri kazansakmı yoksa komple değiştirsek mi bilemedim. Teypi kapattım, sigortasınıda sökmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2025 Yazar Paylaş 9 Aralık 2025 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: multimedya mı takılı? Orjinal teypde bir sıkıntı var. Cdroom motoru içinde cd varmış gibi çalışıyor. Hemde tam hızda 9 Aralık 2025 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2025 Paylaş 10 Aralık 2025 orjinal teypte soğutucu fan olmaz, cd falan mı arızalı acaba? çektiği amper ölçülebilir herşey kapalı iken Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Aralık 2025 Yazar Paylaş 26 Aralık 2025 Maalesef Kadosan esnafı, Cruze için alternatörü sök tak için 5000 tl para istediler. Onarımı değil sadece sökücek ve geri yerine takacak. Biz yine kendi ellerimizi yağlıyacağız. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Aralık 2025 Paylaş 27 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: adı ne telefonu https://maps.app.goo.gl/sLFTvgSJF259AhH69 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Aralık 2025 Paylaş 27 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: Orjinal teypde bir sıkıntı var. Cdroom motoru içinde cd varmış gibi çalışıyor. Hemde tam hızda Enerjisini kes. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2025 Paylaş 27 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: sadece sökücek ve geri yerine takacak sökülme sebebi nedir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2025 Yazar Paylaş 27 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: sökülme sebebi nedir Kömürlerini değiştireceğiz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2025 Paylaş 27 Aralık 2025 kömür değişimine ne kadar istediler? şarj lambası mı yaktı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2025 Yazar Paylaş 27 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: kömür değişimine ne kadar istediler? şarj lambası mı yaktı? 2 sene evvel Sivas da sanayide kömürler bittiği için uydurma kömürler ile yürütüyorduk. Daha önce de yazmıştım ama unuttun sanırım. Gene sen sormuştun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2025 Paylaş 27 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: 2 sene evvel Sivas da sanayide kömürler bittiği için uydurma kömürler ile yürütüyorduk. Daha önce de yazmıştım ama unuttun sanırım. Gene sen sormuştun. soru değişmedi şarj lambası mı yanı? tavanı ezik satışa çıkıp evvliaytı temiz derler ona benzedi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2025 Yazar Paylaş 27 Aralık 2025 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: soru değişmedi şarj lambası mı yanı? tavanı ezik satışa çıkıp evvliaytı temiz derler ona benzedi Araç uzun süre yattığı zamanlarda , kısa süreli sürüş sonrası akü lambası yanıp sönmekte. Biz bunun alternatörden yeterli elektrik üretimi alamadığı için olduğunu düşünüyoruz. BCM resetlendikten sonra ikaz kayboluyor, 30 dakika sürüş yapıp park edince haftalarca karşımıza çıkmıyor. Araca sadece markete gidip gelmekte haftada bir kullanılır oldu. Akü değiştirdik 2 ay kayboldu tekrar ortaya çıktı. Yapay zeka kömürleri baktır diyor Alternatör (Şarj Dinamosu) Diyot/Konjektör Arızası Lamba sabit yanmıyor da yanıp sönüyorsa, bu alternatörün tamamen bozuk olduğunu değil, düzensiz voltaj ürettiğini gösterir. Sebep: Alternatör içindeki diyotlardan biri patlamış veya konjektör (voltaj regülatörü) arızalanmış olabilir. Bu durumda alternatör bazen şarj eder, bazen keser. Testi: Motor çalışırken bir multimetre ile akü voltajı ölçülmelidir. Değer sabit (13.5V - 14.5V arası) olmalı, sürekli aşağı yukarı oynamamalıdır. 27 Aralık 2025 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2025 Paylaş 27 Aralık 2025 mümkün, ama masrafı az olmayan bir tamirat obd den biraz veri okunsa iyi olurdu , hava soğudu nemlendi sonra başladı ise kayış sorunu da olabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Aralık 2025 Yazar Paylaş 27 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: mümkün, ama masrafı az olmayan bir tamirat obd den biraz veri okunsa iyi olurdu , hava soğudu nemlendi sonra başladı ise kayış sorunu da olabilir Obd ile baktığımda şarj düzgün gösteriyor, lakin alternatörün üstündeki kasnağında sıkıntıklı olduğunu düşünüyorum. Gergi bilyasını değiştirdikten sonra gözleme devam edeceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Aralık 2025 Paylaş 27 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: Kömürlerini değiştireceğiz. Anahtar ve levye yahut boru lazım değil mi? Başka şeyler de mi sökülüyor? satlık kuruz.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Aralık 2025 Yazar Paylaş 28 Aralık 2025 Mehmet Göktürk yazdı: Anahtar ve levye yahut boru lazım değil mi? Başka şeyler de mi sökülüyor? satlık kuruz.. babam arabayı satmaz çünkü yazlık düşünüyor. Araba ona lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts