Ali Darbaz 22 Eylül Yazar Paylaş 22 Eylül (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: hata vermesi için ne olması lazım mesela? Eski sensörüm ön ısıtma yapamadığı arıza kodu veriyordu. Çin sensörü öyle bir arıza çıkarmadı 22 Eylül tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül Paylaş 22 Eylül Ali Darbaz yazdı: Çin sensörü öyle bir arıza çıkarmadı çalışma grafiği nasıl? çinliden herşey beklenir sonra piston eritme Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Eylül Yazar Paylaş 22 Eylül Çağlar Bayur yazdı: çalışma grafiği nasıl? çinliden herşey beklenir sonra piston eritme Obd değerleri gayet stabil çalıştığını gösteriyor. Voltaj değerleri, afr bilgileri, stf ve ltf düzeltmeleri gayet saat gibi çalışıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Eylül Yazar Paylaş 22 Eylül (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Orijinal bujiler bende sorun yaratmıştı. Yetkili servis şefi de aynı şeyi söylemişti. Bosch takmıştık. Bir önceki bujide orjinal almıştım. Champion marka idi. Buda champion marka orjinal buji. Araba 1 numaralı silindirde tekleme yapıyordu. 1 numaradan çıkan buji Buji değişip eski bobin takıldı. Tekleme geçmedi. Sonra yeni bobin takıldı tamamen bambaşka bir motor sesi ile çalışmaya başladı. 80 ile 70 km hızlarda yüke sokup zorlamak istedik otobanda trafik vardı. İstanbul trafiği izin vermiyor. Yoksa otobana çıkıcaktık. Mesai çıkışı olduğu için full trafik. 22 Eylül tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Ali Darbaz yazdı: Çinden aldığım oksijen sensörü 6 yaşında. Halen hata vermedi. Ne mutlu 🥰 Hata vermemesine sevindim.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Ali Darbaz yazdı: Obd değerleri gayet stabil çalıştığını gösteriyor. Voltaj değerleri, afr bilgileri, stf ve ltf düzeltmeleri gayet saat gibi çalışıyor. bunlar magazin ekranı veri ekranı ayrı Ali Darbaz yazdı: 1 numaradan çıkan buji layığı iile bakım yapılsa bunlar olmazdı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 15:17 Yazar Paylaş Salı 15:17 (düzenlendi) İııt2j9. Forumda kimsenin haz etmediği Chevrolet Cruze 1.6 ailede 6 nci yılını tamamlarken otoparkta yatmaktan akli enkibelerinin kaybetmek üzereydi. Akü alarm moduna geçmiş bms şarj sorunu uyarısı vermiş. Eve gelince 25 dakika sürdüm. Otobanda 150 km hıza çıktım ve rampa yukarı 5000 devir cevirdim. Sakin sürüşte Araba eco moda girince tamam bu şarj oldu dedim , bıraktım eve. Salı 15:19 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 15:59 Paylaş Salı 15:59 boş akü ile sürüşte çok benzin yakar, o derece azalmış ise %65 lere düşmüş olmalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 16:04 Yazar Paylaş Salı 16:04 Çağlar Bayur yazdı: boş akü ile sürüşte çok benzin yakar, o derece azalmış ise %65 lere düşmüş olmalı Arabanın teybi aküyü tüketiyor. İçinde bir motor çalışıyor. Bu durumu babamda raporladı. Teybi geri kazansakmı yoksa komple değiştirsek mi bilemedim. Teypi kapattım, sigortasınıda sökmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 16:13 Yazar Paylaş Salı 16:13 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: multimedya mı takılı? Orjinal teypde bir sıkıntı var. Cdroom motoru içinde cd varmış gibi çalışıyor. Hemde tam hızda Salı 16:13 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce orjinal teypte soğutucu fan olmaz, cd falan mı arızalı acaba? çektiği amper ölçülebilir herşey kapalı iken Yorum bağlantısı
Recommended Posts