İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Sinan Akgöl
(düzenlendi)

Bu araba 2012 plaka serisi 2025. Yani 1 senedir İstanbulda. Yada bir sebepten plakasi degisti ayni sehirde de olsa genelde sorgulamalarda tramer vs cikmasin diye olabiliyor. Şasiye ve muayene kmlerine gore belli olur. Ya motor arizali alindi toplandi yada 1 sene once alindi motor elinde kaldi yaptirdi. Fotodan belli yıkık reis. Durduk yere kimse turbo degistirmez usta orta demis.

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Bu araba 2012 plaka serisi 2025. Yani 1 senedir İstanbulda. Yada bir sebepten plakasi degisti ayni sehirde de olsa genelde sorgulamalarda tramer vs cikmasin diye olabiliyor. Şasiye ve muayene kmlerine gore belli olur. Ya motor arizali alindi toplandi yada 1 sene once alindi motor elinde kaldi yaptirdi. Fotodan belli yıkık reis. Durduk yere kimse turbo degistirmez usta orta demis.

Anladım, bende üstüne para isterim ozaman. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Anladım, bende üstüne para isterim ozaman. 

Sen mekanik olarak marka model olarak kat kat tecrube bilgiye sahipsin, test surusu yeter zaten. Diğer püf noktalari hatirlattim atlamaman adina.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Sen mekanik olarak marka model olarak kat kat tecrube bilgiye sahipsin, test surusu yeter zaten. Diğer püf noktalari hatirlattim atlamaman adina.

bana iki psiklet sığcak araba lazım. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

bana iki psiklet sığcak araba lazım. 

Lazimda ne butce lpg istemezsin manuel mi otomu maks kaç K km? Cok arac varda bize ne lazim

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Lazimda ne butce lpg istemezsin manuel mi otomu maks kaç K km? Cok arac varda bize ne lazim

Çağlar Bayur yazdı:

yani focusX

Neyse ya, başka araba bakarız, iki - üç defa c3 ile götürek bisikletleri baktık olmadı öyle alalım arabayı. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...