Sinan Akgöl Salı 17:34 Paylaş Salı 17:34 (düzenlendi) Bu araba 2012 plaka serisi 2025. Yani 1 senedir İstanbulda. Yada bir sebepten plakasi degisti ayni sehirde de olsa genelde sorgulamalarda tramer vs cikmasin diye olabiliyor. Şasiye ve muayene kmlerine gore belli olur. Ya motor arizali alindi toplandi yada 1 sene once alindi motor elinde kaldi yaptirdi. Fotodan belli yıkık reis. Durduk yere kimse turbo degistirmez usta orta demis. Salı 17:37 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 17:39 Yazar Paylaş Salı 17:39 Sinan Akgöl yazdı: Bu araba 2012 plaka serisi 2025. Yani 1 senedir İstanbulda. Yada bir sebepten plakasi degisti ayni sehirde de olsa genelde sorgulamalarda tramer vs cikmasin diye olabiliyor. Şasiye ve muayene kmlerine gore belli olur. Ya motor arizali alindi toplandi yada 1 sene once alindi motor elinde kaldi yaptirdi. Fotodan belli yıkık reis. Durduk yere kimse turbo degistirmez usta orta demis. Anladım, bende üstüne para isterim ozaman. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Salı 17:45 Paylaş Salı 17:45 Ali Darbaz yazdı: Anladım, bende üstüne para isterim ozaman. Sen mekanik olarak marka model olarak kat kat tecrube bilgiye sahipsin, test surusu yeter zaten. Diğer püf noktalari hatirlattim atlamaman adina. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 17:47 Yazar Paylaş Salı 17:47 Sinan Akgöl yazdı: Sen mekanik olarak marka model olarak kat kat tecrube bilgiye sahipsin, test surusu yeter zaten. Diğer püf noktalari hatirlattim atlamaman adina. bana iki psiklet sığcak araba lazım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Salı 18:04 Paylaş Salı 18:04 Ali Darbaz yazdı: bana iki psiklet sığcak araba lazım. Lazimda ne butce lpg istemezsin manuel mi otomu maks kaç K km? Cok arac varda bize ne lazim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 18:53 Yazar Paylaş Salı 18:53 Sinan Akgöl yazdı: Lazimda ne butce lpg istemezsin manuel mi otomu maks kaç K km? Cok arac varda bize ne lazim Çağlar Bayur yazdı: yani focusX Neyse ya, başka araba bakarız, iki - üç defa c3 ile götürek bisikletleri baktık olmadı öyle alalım arabayı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Bu araba bereketli bir araba. Alana bereket getirebilir. 7 senede 3,5 tane ev almamıza yardımcı oldu. Gergiden bir defa yolda bıraktı. boyası yeni, yağ soğutucusu yeni, lastikleri yeni. Alında bende Bisikletlerimi tıkıştıra bileceğim enişte doblosu veya station wagon arabaya geçeyim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce E satmasana 2 sene daha kullan 1 ev daha alırsın 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu araba bereketli bir araba. Alana bereket getirebilir. 7 senede 3,5 tane ev almamıza yardımcı oldu. Gergiden bir defa yolda bıraktı. boyası yeni, yağ soğutucusu yeni, lastikleri yeni. Alında bende Bisikletlerimi tıkıştıra bileceğim enişte doblosu veya station wagon arabaya geçeyim. Ya senden sonra bozulursa. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: E satmasana 2 sene daha kullan 1 ev daha alırsın yok ev almıycam. Yazlık alcam, oda yazlıkcı doblosu almam lazım. Sw araçlarda olabilir. Cruze ile yazlık frekansları tıtmuyo Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: yok ev almıycam. Yazlık alcam, oda yazlıkcı doblosu almam lazım. Sw araçlarda olabilir. Cruze ile yazlık frekansları tıtmuyo Yazlık alacaksan 1.3 megan al. 6.viteste 60 la da 210 la da gitmenin keyfini yaşa. Yokuş iniş fark etmeksizin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Yazlık alacaksan 1.3 megan al. 6.viteste 60 la da 210 la da gitmenin keyfini yaşa. Yokuş iniş fark etmeksizin. Megane'ları sevmiyorum gıcık oluyorum mütauit arabası itici geliyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Megane'ları sevmiyorum gıcık oluyorum mütauit arabası itici geliyor Hangi mutaahitmis o ya 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts