İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Sinan Akgöl
(düzenlendi)

Bu araba 2012 plaka serisi 2025. Yani 1 senedir İstanbulda. Yada bir sebepten plakasi degisti ayni sehirde de olsa genelde sorgulamalarda tramer vs cikmasin diye olabiliyor. Şasiye ve muayene kmlerine gore belli olur. Ya motor arizali alindi toplandi yada 1 sene once alindi motor elinde kaldi yaptirdi. Fotodan belli yıkık reis. Durduk yere kimse turbo degistirmez usta orta demis.

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Bu araba 2012 plaka serisi 2025. Yani 1 senedir İstanbulda. Yada bir sebepten plakasi degisti ayni sehirde de olsa genelde sorgulamalarda tramer vs cikmasin diye olabiliyor. Şasiye ve muayene kmlerine gore belli olur. Ya motor arizali alindi toplandi yada 1 sene once alindi motor elinde kaldi yaptirdi. Fotodan belli yıkık reis. Durduk yere kimse turbo degistirmez usta orta demis.

Anladım, bende üstüne para isterim ozaman. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Anladım, bende üstüne para isterim ozaman. 

Sen mekanik olarak marka model olarak kat kat tecrube bilgiye sahipsin, test surusu yeter zaten. Diğer püf noktalari hatirlattim atlamaman adina.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Sen mekanik olarak marka model olarak kat kat tecrube bilgiye sahipsin, test surusu yeter zaten. Diğer püf noktalari hatirlattim atlamaman adina.

bana iki psiklet sığcak araba lazım. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

bana iki psiklet sığcak araba lazım. 

Lazimda ne butce lpg istemezsin manuel mi otomu maks kaç K km? Cok arac varda bize ne lazim

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Lazimda ne butce lpg istemezsin manuel mi otomu maks kaç K km? Cok arac varda bize ne lazim

Çağlar Bayur yazdı:

yani focusX

Neyse ya, başka araba bakarız, iki - üç defa c3 ile götürek bisikletleri baktık olmadı öyle alalım arabayı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu araba bereketli bir araba. Alana bereket getirebilir. 7 senede 3,5 tane ev almamıza yardımcı oldu. Gergiden bir defa yolda bıraktı.

boyası yeni, yağ soğutucusu yeni, lastikleri yeni. Alında bende Bisikletlerimi tıkıştıra bileceğim enişte doblosu veya station wagon arabaya geçeyim. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

E satmasana 2 sene daha kullan 1 ev daha alırsın

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Bu araba bereketli bir araba. Alana bereket getirebilir. 7 senede 3,5 tane ev almamıza yardımcı oldu. Gergiden bir defa yolda bıraktı.

boyası yeni, yağ soğutucusu yeni, lastikleri yeni. Alında bende Bisikletlerimi tıkıştıra bileceğim enişte doblosu veya station wagon arabaya geçeyim. 

Ya senden sonra bozulursa.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

E satmasana 2 sene daha kullan 1 ev daha alırsın

yok ev almıycam. Yazlık alcam, oda yazlıkcı doblosu almam lazım. Sw araçlarda olabilir. Cruze ile yazlık frekansları tıtmuyo

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

yok ev almıycam. Yazlık alcam, oda yazlıkcı doblosu almam lazım. Sw araçlarda olabilir. Cruze ile yazlık frekansları tıtmuyo

Yazlık alacaksan 1.3 megan al. 6.viteste 60 la da 210 la da gitmenin keyfini yaşa. Yokuş iniş fark etmeksizin.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

Yazlık alacaksan 1.3 megan al. 6.viteste 60 la da 210 la da gitmenin keyfini yaşa. Yokuş iniş fark etmeksizin.

Megane'ları sevmiyorum gıcık oluyorum mütauit  arabası itici geliyor

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Megane'ları sevmiyorum gıcık oluyorum mütauit  arabası itici geliyor

Hangi mutaahitmis o ya 😂 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Sinan Akgöl yazdı:

Hangi mutaahitmis o ya 😂 

Mütayitin ev gezdirdiği araba.

Tipine kadranlarına en gıcık olduğum iki arabadan biri megane diğeri fluence

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Mütayitin ev gezdirdiği araba.

Tipine kadranlarına en gıcık olduğum iki arabadan biri megane diğeri fluence

Heh simdi oldu santiye arabasi sen reno sevmiyosun

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Heh simdi oldu santiye arabasi sen reno sevmiyosun

Şantiye spec duster olur ama. Onu severim. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Şantiye spec duster olur ama. Onu severim. 

Ee tamam duster alak

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Ee tamam duster alak

Şantiye dusteri 2020 model 4x4 alırım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...