İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Çağlar Bayur yazdı:

yılbaşında bu sene evden çıkamam derken , yaz gelmeden 2 defa seyahat edildiğine ornatılarsak bence gidersin yine, oradan da alanyaya geçilebilir

sihirli küremden tarihe bir not tarih 30 mayıs2022

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Arife gününe bilet keserim 500 liradan  araba ile işin yoksa :) bence bunu düşün. Dönüş bayramın son günü bi 500 de dönüşe keserim ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Tek kisi niye gidiyon.

dönümsel arazisi olmayan anlayamaz

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

dönümsel arazisi olmayan anlayamaz

Ben de az bisi de Çankırılik var. Tarla satar pavyonda yeriz

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Arife gününe bilet keserim 500 liradan  araba ile işin yoksa :) bence bunu düşün. Dönüş bayramın son günü bi 500 de dönüşe keserim ?

Okullar kapanınca hanımı memlekete gönderiyorum. 

annemi babamı kızımı ve eşimle bayramı memlekette geçirip hep beraber döneceğim. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Selim Bilgin yazdı:

Ben de yıllardır hızlı gidiyorum ama hiç bu kadar havalı anlatamadım. ?

Bı fıkra var  mesajını okuyana kadar daha güzel nasıl anlatılır diye düşünüyordum ?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Güzel bir kıyaslama örneği, hemen hemen benim gibi kullanıp benden 1 litre az yakabilen 1,3 motorlu bir Astra H 

4,3 litre mazot yakmış. Bende 5,3 litre benzin  yaktım. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Güzel bir kıyaslama örneği, hemen hemen benim gibi kullanıp benden 1 litre az yakabilen 1,3 motorlu bir Astra H 

@Çağlar Bayur 530 4 litre yakar halbuki :) 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Darbaz yazdı:

Mardin gezisi mi yaptın bir de?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Sivas yolculuğumda Yakıt masrfaımı kısmak için 250 liradan 3 koltuk satayım diyorum. Tek gidersem en az 1200 liralık yakıt maliyeti olacak.  250 liradan 3 koltuk satsam 750 lira benim yol marafımı yarı yarıya düşürür.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Sivas yolculuğumda Yakıt masrfaımı kısmak için 250 liradan 3 koltuk satayım diyorum. Tek gidersem en az 1200 liralık yakıt maliyeti olacak.  250 liradan 3 koltuk satsam 750 lira benim yol marafımı yarı yarıya düşürür.

Bence yap.  Para paradır. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ümit Türk yazdı:

Bence yap.  Para paradır. 

Ya kusarsa. Ya hırlı hırsız çıkarsa

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ya kusarsa. Ya hırlı hırsız çıkarsa

ouuww evvet işte buuu. bütün hayalleri suya düşürdün dostumm.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Darbaz yazdı:

Bence de yapılabilir.

Üniversite öğrencisi, yeni evli çift vs alınabilir(sorun çıkmaması açısından)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

sıfır egea lar geldi mi

Aynı şirket grubunda çalışıyoruz. Araç alamadıkları için kiralamaları da kısıtlı yapabiliyoruz. Kriz var. Öyle böyle değil. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ümit Türk yazdı:

Kriz var.

distribütör bazında kriz olmaz, krizi yönetemeyen plaza müdürü olabilir , bugünden 2025 i planlamaynlar dolu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Çevirmeye girdiniz adamların biri tikkocu biri hamas lideri diğeri de cia fotokopicisi çıktı?

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

distribütör bazında kriz olmaz, krizi yönetemeyen plaza müdürü olabilir , bugünden 2025 i planlamaynlar dolu

Araba yok abi. Plaza müdür ne yapsın bu durumda. Parası olan şirketler arabada alamıyor şuan. 

İlkay Başaran yazdı:

Çevirmeye girdiniz adamların biri tikkocu biri hamas lideri diğeri de cia fotokopicisi çıktı?

Naptın ya :D Titrettin forumu titrettin. :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ümit Türk yazdı:

Araba yok abi. Plaza müdür ne yapsın bu durumda. Parası olan şirketler arabada alamıyor şuan. 

distribütör de plazada... çözümü için 5 sene önce plan yapacak idi elbette...otomotivi bilmeyene direksiyonu verirsen, emekli olur gider el el de baş başta kalınır... vesile ile yüzüne de söylemişliğim var rahatım :mangal:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

distribütör de plazada... çözümü için 5 sene önce plan yapacak idi elbette...otomotivi bilmeyene direksiyonu verirsen, emekli olur gider el el de baş başta kalınır... vesile ile yüzüne de söylemişliğim var rahatım :mangal:

Security :dance3:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

Security :dance3:

heee aynen onu dediydi sonra? nerden bildin?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...