GökhanGüneş 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Aracın triger zincir değişimi yapılacak. Bu arada benim de motor üzerinde bazı değişiklikler yapmam gerekli. Buna istinaden zincir degişimi için kaprisi olmayan, araç söküldükten sonra beni 2-3 saat kendi halime bırakacak. Kendi tork anahtarını kullanmama izin verecek bir japon ustaya ihtiyacım var. Toyota tamircisi de olur. Honda tamircisi de olur. Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Böyle usta ve iş yeri bulursanız bana da haber verin lütfen 😊 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 böyle bir yer gerçek üstü olur. anca ahbap olunan birisi olabilir herhalde. Yorum bağlantısı
Talat Tekin 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 dörtnal ile konuşun derim ama yoğun bir yer Toyota ya bakıyor motor Toyota ile aynı ise bakarlar belki Yorum bağlantısı
GökhanGüneş 23 Haziran 2019 Yazar Paylaş 23 Haziran 2019 Evet sanirim kendi işimi kendim yapacagim. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 arkadasımın dükkanı var beraber actıgımız bir konusayım isterseniz ama suzikici degil. karısık bakar arabalara. Yorum bağlantısı
GökhanGüneş 23 Haziran 2019 Yazar Paylaş 23 Haziran 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Suzuki ne? Sena jeep var? Swift RS415 Okay Kaygusuz yazdı: arkadasımın dükkanı var beraber actıgımız bir konusayım isterseniz ama suzikici degil. karısık bakar arabalara. Süper olur. Ben zaten nesi sökülecek nasıl sökülecek oldukça bilgi sahibiyim. Hangi vida kaç torkta sıkılacak. Delphi cihazim da mevcut bilgisayarim da. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 24 Haziran 2019 Paylaş 24 Haziran 2019 (düzenlendi) GökhanGüneş yazdı: Swift RS415 Süper olur. Ben zaten nesi sökülecek nasıl sökülecek oldukça bilgi sahibiyim. Hangi vida kaç torkta sıkılacak. Delphi cihazim da mevcut bilgisayarim da. konustum arkadasım yardımcı olacak nezaman gideceksiniz 24 Haziran 2019 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
GökhanGüneş 24 Haziran 2019 Yazar Paylaş 24 Haziran 2019 Okay Kaygusuz yazdı: konustum arkadasım yardımcı olacak nezaman gideceksiniz Megazipten parça siparisi verdim cometic'e conta siparisi verdim gelince gidecegim. İlgin icin cok tesekkur ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Haziran 2019 Paylaş 24 Haziran 2019 GökhanGüneş yazdı: Megazipten parça siparisi verdim cometic'e conta siparisi verdim gelince gidecegim. İlgin icin cok tesekkur ederim. Sizin tek eksik lift sanırım Yorum bağlantısı
GökhanGüneş 24 Haziran 2019 Yazar Paylaş 24 Haziran 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Sizin tek eksik lift sanırım Aynen öyle. Ankaradaki yetkili servis fahiş fiyat istiyor parçalar icin. Ben de yurtdisindan orijinal aliyorum. Conta da ozel kesim gelecek. Sonra işe koyulacagim inşallah. Çogu parcalarini Rusyadan almistim. Azerbaycan gurcistan uzerinden cok ucuza getirdim. Aracimla aramda duygusal bir bağ var acikcasi. Harcamaktan cekinmiyorum ama usta eksigim vardi. Onu da buldum şükür. Yorum bağlantısı
Recommended Posts