Canan Piliç 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 CHEVROLET KALOS 1.4 BENZİN/LPG BAKIMLIİlan No: 696000593 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-kalos-1.4-benzin-lpg-bakimli-696000593/detay. ARKADAŞLAR SİZCE BU ARABA ALINIR MI 1120 tl hasar kaydı varmış yeni vizeliymiş hem bi kadın hem de öğrenci olarak bana çok sıkıntı masraf çıkarır mı, lpg li ama yakıt durumu nasıl olur bütcem 22 bin civarı yardım ederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Araç fiyatlarını göz önüne aldığımızda ayırdığınız bütçe sorunsuz bir araç için maalesef yetersiz bence. Bu aralıkta her an arıza çıkarma ihtimalini ve yapacağınız masrafı düşünerek tamir masraflarını da bütçenize ekleyip daha genç ve diri bir araca yönelmenizi tavsiye ederim. Kalos için konuşacak olursak 4 Cam otomatik, klimali ve park sıkıntısı olmayan hb bir araç için fiyat aralığı uygun. Bir takım parçaları opel corsa ile uyumlu diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Canan Piliç yazdı: CHEVROLET KALOS 1.4 BENZİN/LPG BAKIMLIİlan No: 696000593 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-kalos-1.4-benzin-lpg-bakimli-696000593/detay. ARKADAŞLAR SİZCE BU ARABA ALINIR MI 1120 tl hasar kaydı varmış yeni vizeliymiş hem bi kadın hem de öğrenci olarak bana çok sıkıntı masraf çıkarır mı, lpg li ama yakıt durumu nasıl olur bütcem 22 bin civarı yardım ederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden Hosgeldiniz canan hanim. Aciliyet durumunuz var mi? Beklentiniz veya soyle olsa guzel olurdu dediginiz birsey var mi? eger yok ise beklemede kalmanizi oneririm.Forum olarak fazlaca oneride bulunulacaktir. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Hyundai Accent filan alınabilir belki. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Sahibinden olsa alınabilirde galeriye düştüyse bence sorunlu bir araç bütceyi 2-3 daha zorlayıp sahibinden temiz bir araç bakın.Kapıdan girerseniz galerici altından girer üstünden çıkar onu size satar. 1 Yorum bağlantısı
Canan Piliç 23 Haziran 2019 Yazar Paylaş 23 Haziran 2019 Bunun dışında diğer alternatiflerim 97-2000 model polo, 98-2001 palio, 97-2001 clio, 97-99 corsa. Ama alacağım aracı en az 3-4 sene kullanmayı düşündüğümden dolayı daha aynı fiyat aralığındaki 2005 model chevrolet hem dış görünüş açısından bi kadına uygunluğu, iç konforu hem de yıl olarak daha yeni olduğu için daha mantıklı gelmişti. Ama dayanıklılık, kolay parça, satımda kolaylık açısından da diğer alternatifler özellikle polo kafamı kurcalıyo. 1 Yorum bağlantısı
Canan Piliç 23 Haziran 2019 Yazar Paylaş 23 Haziran 2019 Canan Piliç yazdı: Bunun dışında diğer alternatiflerim 97-2000 model polo, 98-2001 palio, 97-2001 clio, 97-99 corsa. Ama alacağım aracı en az 3-4 sene kullanmayı düşündüğümden dolayı daha aynı fiyat aralığındaki 2005 model chevrolet hem dış görünüş açısından bi kadına uygunluğu, iç konforu hem de yıl olarak daha yeni olduğu için daha mantıklı gelmişti. Ama dayanıklılık, kolay parça, satımda kolaylık açısından da diğer alternatifler özellikle polo kafamı kurcalıyo. Bi de ayriyeten bu araç var kafamda DEMİR OTOMOTİV' DEN 2006 HYUNDAI ATOS ''FIRSAT ARACI ''İlan No: 669748519 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-demir-otomotiv-den-2006-hyundai-atos-firsat-araci-669748519/detay Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Kalos özünde Opel Corsa C kadardır. Motorunda zaten Corsa motorudur. Rivayet odur ki yedek parçası en ucuz otomobillerdendir. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Canan Piliç yazdı: Bi de ayriyeten bu araç var kafamda DEMİR OTOMOTİV' DEN 2006 HYUNDAI ATOS ''FIRSAT ARACI ''İlan No: 669748519 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-demir-otomotiv-den-2006-hyundai-atos-firsat-araci-669748519/detay arac çok kötü durumda bence kalos lara bakmaya devam edin.kesinlikle otomatik araç alın manuelle uğrasmayın 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Şubat ayında 2005 1.4 sx 130 bin kmde benzinli 3 değişenli 1 parça boyalı kalosu 22bin tlye aldım. Genel olarak çok zevkli bir arabadır. 45lt ile 550-600km yapıyorum. Kronik olarak abs sensörü, oksijen sensörü, sağ cam butonu oksitlenmesi, km göstergesinin silik göstermesi gibi sorunları var. Bir bayan için ideal olduğunu düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Geçen yıl bir arkadaş 1.2 motor olanını aldı aşağı yukar o araçta 200 bin km deydi. Araçta komple alt takım ve baskı balata gibi ağır bakımları yaptırdı aldıktan sonra. Çok büyük bir kazası yoksa ağır bakımları gelmiş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Yılmaz Gökçe yazdı: Geçen yıl bir arkadaş 1.2 motor olanını aldı aşağı yukar o araçta 200 bin km deydi. Araçta komple alt takım ve baskı balata gibi ağır bakımları yaptırdı aldıktan sonra. Çok büyük bir kazası yoksa ağır bakımları gelmiş olabilir. 2-3 bin gibi ek masrafı olsa bu iş için bütçe 25 bine çıkar. Ben 27 bine 2004 1.2 Clio aldım. 1000 tl lastik 1600 LPG montajı 1000 alım satım expertiz muayene LPG ruhsat işlemleri 400 filtre ve yağ bakımı derken 4000 tl ek masraf çıktı. Triger baskı balata yada tamirat olsa en az 1000 tl daha eklenecekti . Sigorta vb 1000 daha koy. Göze görünmeyen şeyler az tutmuyor maalesef. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Clio yada polo derim ben. 5 yaştan bişey olmaz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Clio yada polo derim ben. 5 yaştan bişey olmaz Polo da deme o paralara alınacak polo hanimefendiye gelmez. 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Haziran 2019 Paylaş 24 Haziran 2019 Palio iyi bir akternatif ama tek nokta enjeksiyon yakiyor araba Polo 6N2 veya Clio diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 24 Haziran 2019 Paylaş 24 Haziran 2019 (düzenlendi) Polo lardaki kronik sorunlar ile bayanın sanayi sanayi uğraşması bence yıpratıcı olur. Ben olsam Manuel / Otomatik Clio'lara bakardım. 24 Haziran 2019 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 24 Haziran 2019 Paylaş 24 Haziran 2019 Kalos güzel araba bagaj problem olmayacaksa alınabilir. Yorumum ilanda ki araç için değildir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Haziran 2019 Paylaş 24 Haziran 2019 Polo lardaki kronik sorunlar ile bayanın sanayi sanayi uğraşması bence yıpratıcı olur. Ben olsam Manuel / Otomatik Clio'lara bakardım.Bitek bogaz kelebegi problem yapar baska kronigi yoktur ya da aklima gelmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Molla 24 Haziran 2019 Paylaş 24 Haziran 2019 Chevrolet kalos B sınıfı bir araç olmasına rağmen iç hacmi şaşırtıcı derecede geniş konforlu bir araçtır. Tek eksi tarafı bagajı fiestaya göre biraz dardı ancak bizi iki kişilik uzun tatillerde mağdur etmedi hiçbir zaman. Bagajının diğer B sınıfı araçlara nazaran biraz daha dar olması, size birçok C sınıfı aracın sunamadığı ferah ön ve arka diz mesafesi sunar. Bu tip piyasada çok fazla olmayan araçlar , satışı yavaş kaldığı için genelde alan kişi uzun sure biner. Kiralık olarak kullanılma şansları da çok düşük olduğundan dolayı bu tip araçların iç mekan olarak çok fazla yıpranmamış olanını bulmak mümkün olabiliyor. Ben bir sene kadar 1.2 motorlu aynı renginden kullandım. Motoru küçük olduğu için biraz performansı düşük kalıyordu ancak bu gösterdiğiniz araç 1.4 motorlu. Performans olarak üzmeyecektir. Bakımları aynı şekilde B sınıfı bir araç olduğundan dolayı sizi yormayacaktır. Yaş itibariyle de komple boyalı olması bir avantaj bana göre. O yaşta birkaç parça farklı zamanlarda boyanmış parçaları olan, ön tamponunda kaputunda taş izi olan az boyalı bir araç almaktansa komple boyalı bir araç almak daha mantıklı. Önemli olan boyanın düzgün yapılıp yapılmadığı. Fiyat olarak da yüksek olmadığı için yarın öbür gün elden çıkartmakta zorlanacağınızı düşünmüyorum. Sağ arka kapı plastik kelebek yok görünüyor , kapı kolu tutacakları boyaları aşınmış görünüyor ancak koltuk döşemeleri de gayet temiz görünüyor. Bu tip küçük sorunlar halledilebilecek şeyler. Düzgün bir eskpertizden alınacak rapor dikkate alınarak değerlendirilebilir. Ben beğendiğimi söyleyebilirim. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Canan Piliç yazdı: Bunun dışında diğer alternatiflerim 97-2000 model polo, 98-2001 palio, 97-2001 clio, 97-99 corsa. Ama alacağım aracı en az 3-4 sene kullanmayı düşündüğümden dolayı daha aynı fiyat aralığındaki 2005 model chevrolet hem dış görünüş açısından bi kadına uygunluğu, iç konforu hem de yıl olarak daha yeni olduğu için daha mantıklı gelmişti. Ama dayanıklılık, kolay parça, satımda kolaylık açısından da diğer alternatifler özellikle polo kafamı kurcalıyo. Palio almayın. çok kötü bir araçtır. Ayrıca ergonomik olarak koltuk ayarınıda yapamazsınız. Feci.. koşarak kaçın o derece. Corsa çok daha iyi bir araç. Çok eskidne bizim vardı. Epey sağlam bir gövdesi vardır ayrıca. Ancak 1.4 60 hp olanını almamanızı öneririm. Hiç gitmez. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Talha Bilgi yazdı: Polo lardaki kronik sorunlar ile bayanın sanayi sanayi uğraşması bence yıpratıcı olur. Ben olsam Manuel / Otomatik Clio'lara bakardım. Bitek bogaz kelebegi problem yapar baska kronigi yoktur ya da aklima gelmiyor. Bizim büromuzda birisi hb diğeri sedan olandan 2 arkadaşımda vardı , boğaz kelebeği sorunu, lpg stop etme problemi, direksiyon kutusu problemi ni her iki araçta yaşadılar, sedan olanda birde enjektör mü bobinmi ne öyle bir problem yaşadılar araç ısınınca sıkıntı çıkarıyordu... sanırım ikiside sattı sonunda. Hani kulaktan dolma değilde bizzat aynı büromuzda görünce paylaşayım dedim. Halbuki hb olanlarını benimde çok içimde kalmıştı birde üstüne twingo tentesi takıp açılır tavan oluyorya .. 25 Haziran 2019 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts