Murat Ceylan2 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 Yeni araba bakıyordum geçenlerde Fiesta ya bindim. Oturunca konforunu direksiyonunu baya beğendim. Sürmesemde o arabanın sürüş keyfinin güzel olduğunu anladım o yüzden aklım onda kaldı Gerçi altımda 2001 model olabilecek en dar görüş açılı, konforu vasat palio olunca üst modellerin hepsi at gibi geliyorda fiesta başka geldi😀 Şimdi 60k bütçem var. Fiesta VI olarak bir araç almak istiyorum. - Yakıtın az olması ve sorunsuzluk ve masrafsızlık yönünden daha iyi olması için Benzin&Lpg mi almalıyım. Yoksa Dizel varken lpg alınmaz mı? Sonuçta performansı daha düşük olacak. - 10k-12k daha az verip 2010-2012 almak mı daha mantıklı Yoksa yeni kasa için (2013+) 10k fazla vermeye değer mi? - Otomatik ile Manueli arasında fiyat açısından fark yok gibi hadi 2-3k var gibi görünüyor.Almışken otomatik mi almak daha iyi olur yoksa Manuel mi? Benim istediğim sorunsuzluk süpriz masraflı şeyleri sevmiyorum . Manuelde kullanırım otomatikte ikiside keyifli. - Trend ile Titanium paket arasında fiyat olarak azımsanmayacak fark var. Sizce Titanium paket bu farka değer mi? Aklımda kalmasın diye şunuda sorayım 😀Toyota Auris 1.4 MM otomatik vites 2011 140 binde etek altı boyalı 2.500 tramerli arabayı 59a memleketten biri satayım dedi oda aklımı kurcaladı. Arabayı bilmediğim için az araştırdım. MM otomatiğine füze atmışlar. Görüş açısı dar denmiş. Arabayı salladım bende. İyi yapmışmıyım. Aslında o kadar çok araba var ki alınabilecek ancak araba bakmak işkence ne kadar çok seçeneğin olursa o kadar çok başın dönüyor. O yüzden tek bir model tek bir pakete odaklanıp makul fiyatlı olanı almak istiyorum. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 B sınıfı hatchback araçların içinde hyundai i20 çok farklı geliyor bana. Bütçeniz uygun aralıkta aslında. Yabana atmayın derim. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 İlan bana ait fikir olması açısından inceleyebilirsiniz. Malum sitenin ilanını şimdilik pasife aldım, gereksiz arayanlar için. Sormak istediğiniz konuda yardımcı olabilirim https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/299660-2013-fiesta-15-tdci-titanium-x-güvenlik-paketli/ 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 2015-16 1.25 TrendX alınabiliyor, düşük kilometreli ve kazasız. Servis bakımlı olan bir tane bulup alınır, uzun süre sorunsuz sıkıntısız binilir. Senede 20k km yapmıyorsanız dizel almayın, değmez. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 Benzinli 1.25 mümkün olduğunca yeni model düşük kmli, yetkili bakımlı güzel olur. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Haziran 2019 Paylaş 27 Haziran 2019 Modeli bütçenizle doğru orantılı olmakla beraber Tit.X paket derim. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 27 Haziran 2019 Paylaş 27 Haziran 2019 Almışken full paket almak daha mantıklı. Ama temiz sorunsuz bakımlı bir araç bulmak daha mantıklı 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Haziran 2019 Paylaş 27 Haziran 2019 2016 model 1,25 trend-x kullanıyorum. Eşimin aracı bence tek eksiği arka kapı camlarının otomatik olmaması. Yalan yok alırken küçümseyerek aldığım nasıl olsa şehir içinde kullanılacak 1,4 olmasa da olur dediğim araçtır. Mondeo satılınca evin "kralı" oluverdi birden bire. Bayramda ailecek İstanbul, öncesinde Adapazarı, İzmit ve Bolu seyahatlerimiz oldu. şaşırdığım bir performans sergiledi şöyle ki 1,6 Fusion lpg li aracıma eşdeğer bir performansı var neredeyse. Bunu söylerken Fusion 1,6 Lpg li aracımla bolu dağını tam dolu olarak 4. viteste çıkabiliyordum. Aynı yolu fiesta ile de 4. viteste çıktım ben 3. vitese düşer diye bekliyordum. Aracın yol tutuşu gayet başarılı hatta geyik testinde bir çok c segmenti araçtan başarılı neredeyse porsche performansı sergiliyor. Yakıt tüketimi Düzce-İstanbul-Düzce istanbul da biraz yoğun olmayan şehir içi trafikte ortalama 6,2 lt/100 km. hız olarak otoyolda 120-160 aralığında ortalama 135 km curise kontrol ile. Düzce şehir içi trafiğinde soğuk motor ve kısa seyahat ortalaması 6,8~7,2 lt /100 km arasında değişmektedir. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Haziran 2019 Paylaş 27 Haziran 2019 Küçük olabilir ama çok iyi bir otomobil olduğu gerçek. 3 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 27 Haziran 2019 Paylaş 27 Haziran 2019 1.5 tdci kullandım makyajlı olarak geçen keyifli araç. 1.6 powershift benzinlisi de çok seviliyor incelemelerden de yüksek puan almış hemde LPG uyumlu. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 27 Haziran 2019 Paylaş 27 Haziran 2019 senede 20 bin km altı yol yapıyorsanız 1.0 125 veya 140lık manuelleri problemsiz fazla yol yapıyorsanız kesinlikle 2013 sonra 1.5 dizel 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Haziran 2019 Paylaş 27 Haziran 2019 Serkan Karakoca yazdı: senede 20 bin km altı yol yapıyorsanız 1.0 125 veya 140lık manuelleri problemsiz fazla yol yapıyorsanız kesinlikle 2013 sonra 1.5 dizel Pazartesi ilk muayenesine götürdüm 20516 km. eylül ayına kadar mondeo 1,6 tdci alamazsam ya sizin rs gibi bir araç yada fiesta black bir araç almak geçiyor içimden ama şeytana uymamam lazım fiesta black acayip gıdıklanıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Haziran 2019 Paylaş 27 Haziran 2019 küçük otomobil alacak olsaydım bakacağım ilk model fiesta olurdu sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 27 Haziran 2019 Paylaş 27 Haziran 2019 Direksiyon kutusu sorunu ile karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Düşük hızlarda, ani frenlemelerde, gereksiz yere ABS devreye girecek, bunları göz önünde bulundurun.Titanium alırsanız Kalorifer yönlendirme motoru yüksek ihtimalle bozulacak, Trend alırsanız Manuel klima olduğundan, tasarım hatası mıdır nedir, yönlendirme halatı illa ki yamulacak. Haricinde bilinen kronik sorunu yok. Bakımdan bakıma gidersiniz servise. Benim tavsiyem Dizel olur.Uçmuyor ama iyi kaçıyor.Yakıt 5-6 litre arasında gezer, 5’in altına indirmek sabır ister, 6’nın üzerine çıkarmak beceri ister. Yol tutuşu birçok C segmentinden iyi. Direksiyon tepkileri, kullandığım birçok araç içinde en iyisi, acayip zevkli. Dolu gidiyor, kof değil. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Haziran 2019 Paylaş 28 Haziran 2019 Mafsal sesini servis yağlayarak kesiyor, 2 yıldır ses yok. Yorum bağlantısı
Murat Ceylan2 28 Haziran 2019 Yazar Paylaş 28 Haziran 2019 Siz böyle diyince fiyatlara baktım şimdi 1.25 trend X km ve yıl olarak çok daha makul geldi. Metin Uzunoğlu beyin dediğine göre performans olarak güzelmiş ancak 1.25 motor ne olabilir ki diyorum içimdende 1.2 palio kullandım çok zayıf gelmişti ve ayriyeten benzinli olarak kullanmış sanırım lpgde güç kaybı olur. Lpg'li performansı nasıl acaba? Eğer fırsatım olursa bir yerde alıp sürüşünü denemek lazım. Senelik ortalama 15.000 km yapıyorum şu an palioyla tabiki. Daha az yakan düzgün arabam olunca değişir diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 28 Haziran 2019 Paylaş 28 Haziran 2019 Direksiyon kutusu sorunu yok, direksiyon mafsal sorunu var ve kullanıma hiçbir şekilde engeli yok, 3 senedir bu şekilde kullanıyorum. Kalorifer yönlendirme sorunu 2009 titaniumlarda yaşandı ve hemen düzeltildi. Abs olayı sanıyorum trend donanımda mevcut, ya farklı abs kullanıldı yada lastikler ince olduğu için kayıyor, kendi aracımda(titanium) orjinal hankooklarda bu sıkıntı vardı, continental pc5 lere gecince absnin varlığını unuttum. Lastik iyiyse frendeki abs olayına iyi geliyor. Ama o fabrikasyon sıkıntıyı yok etmiyor. Daha 1. Viteste kalkış yapıp, öndekinin aniden durmasıyla tamponuna girmişliğim var.Freni kitlese duracak araç ama durmuyor. Piyasadaki VI fiestaların çoğu önden kazalı, trend titanium farketmiyor. Direksiyon kutusu kulağıma çok geliyordu, demek ki yanlış biliyorlar, mafsalmış. Ben yine de yazayım dedim, maksatım karalama değil. Yorum bağlantısı
Murat Ceylan2 28 Haziran 2019 Yazar Paylaş 28 Haziran 2019 İlan bana ait fikir olması açısından inceleyebilirsiniz. Malum sitenin ilanını şimdilik pasife aldım, gereksiz arayanlar için. Sormak istediğiniz konuda yardımcı olabilirim https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/299660-2013-fiesta-15-tdci-titanium-x-güvenlik-paketli/ Hocam Arabanız çok güzel sanki fiyatı az fazla olmuş gibi.2013 model düzgün bir fiesta 1.5tdci titaniumu 60.000 e almakda mümkün değil galiba. 1.25 ler kmden ötürü aklıma yattıda benim 1.2 paliodan bıktım 1.25de zayıf olur gibi geliyor. B sınıfı hatchback araçların içinde hyundai i20 çok farklı geliyor bana. Bütçeniz uygun aralıkta aslında. Yabana atmayın derim. Hyundai i20 lere çevremdekiler nedense pek sıcak bakmıyorlar. yakıt mevzusundan galiba. çok yakıyor muhabbetleri var. kasa olarak tabiki benimde çok hoşuma gitmişti. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Haziran 2019 Paylaş 28 Haziran 2019 Kullandığım fiesta da lpg yok. fusion aracımda atiker sıralı sistem lpg vardı. Düz yolda fark olmuyordu ama rampalarda 1 vites fark ediyordu. hangi aracı almaya niyetlenirseniz o aracı 1-2 günlüğüne kiralayın normal ve ekstrem şartlarda test edin öyle karar verin. Çünkü kimse aracını çok iyi tanımıyor, kötü demiyor ve herkesin kullanımı limitleri farklı. Murat Ceylan2 yazdı: Siz böyle diyince fiyatlara baktım şimdi 1.25 trend X km ve yıl olarak çok daha makul geldi. Metin Uzunoğlu beyin dediğine göre performans olarak güzelmiş ancak 1.25 motor ne olabilir ki diyorum içimdende 1.2 palio kullandım çok zayıf gelmişti ve ayriyeten benzinli olarak kullanmış sanırım lpgde güç kaybı olur. Lpg'li performansı nasıl acaba? Eğer fırsatım olursa bir yerde alıp sürüşünü denemek lazım. Senelik ortalama 15.000 km yapıyorum şu an palioyla tabiki. Daha az yakan düzgün arabam olunca değişir diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Murat Ceylan2 28 Haziran 2019 Yazar Paylaş 28 Haziran 2019 Lastik iyiyse frendeki abs olayına iyi geliyor. Ama o fabrikasyon sıkıntıyı yok etmiyor. Daha 1. Viteste kalkış yapıp, öndekinin aniden durmasıyla tamponuna girmişliğim var.Freni kitlese duracak araç ama durmuyor. Piyasadaki VI fiestaların çoğu önden kazalı, trend titanium farketmiyor. Direksiyon kutusu kulağıma çok geliyordu, demek ki yanlış biliyorlar, mafsalmış. Ben yine de yazayım dedim, maksatım karalama değil. Abs olayı fiestaların 2017ye kadar hepsinde var mı? POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kullandığım fiesta da lpg yok. fusion aracımda atiker sıralı sistem lpg vardı. Düz yolda fark olmuyordu ama rampalarda 1 vites fark ediyordu. hangi aracı almaya niyetlenirseniz o aracı 1-2 günlüğüne kiralayın normal ve ekstrem şartlarda test edin öyle karar verin. Çünkü kimse aracını çok iyi tanımıyor, kötü demiyor ve herkesin kullanımı limitleri farklı. Çok haklısınız hocam öyle yapacağım İnşaAllah POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 28 Haziran 2019 Paylaş 28 Haziran 2019 Benim araç 2011’di. 2 yıl keyifle bindim, gözünüzü korkutmasın, iyi bir lastikle, orjinal fren takımıyla en aza indirgemek mümkün. Şu anki 2007 V kasa, onda o sorun yok.Fiestam.com grubunda 2012-2013 modelleri için de yazan oluyordu.Daha üst modeller hakkında bilgim yok. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Haziran 2019 Paylaş 28 Haziran 2019 Ben fren sorunu yaşamadım, 1.25 motor güçlü değil ama sağlam ve sessiz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 28 Haziran 2019 Paylaş 28 Haziran 2019 Murat Ceylan2 yazdı: Hocam Arabanız çok güzel sanki fiyatı az fazla olmuş gibi.2013 model düzgün bir fiesta 1.5tdci titaniumu 60.000 e almakda mümkün değil galiba. 1.25 ler kmden ötürü aklıma yattıda benim 1.2 paliodan bıktım 1.25de zayıf olur gibi geliyor. Hyundai i20 lere çevremdekiler nedense pek sıcak bakmıyorlar. yakıt mevzusundan galiba. çok yakıyor muhabbetleri var. kasa olarak tabiki benimde çok hoşuma gitmişti. Hocam Paket farkı var. Benim araç Güvenlik Paketli (yokuş kalış desteği, diz ve arka hava yastıkları gibi ekstralar) ilaveten multimedia, navigasyon sistemi var. Boş olanları 65 civarı olunca haliyle farkı yansıttım. İlanda da belirttim yeterki binici olsun kıymet bilen biri olsun orta yol bulunur Yorum bağlantısı
Mehmet Erkan 29 Haziran 2019 Paylaş 29 Haziran 2019 Siz böyle diyince fiyatlara baktım şimdi 1.25 trend X km ve yıl olarak çok daha makul geldi. Metin Uzunoğlu beyin dediğine göre performans olarak güzelmiş ancak 1.25 motor ne olabilir ki diyorum içimdende 1.2 palio kullandım çok zayıf gelmişti ve ayriyeten benzinli olarak kullanmış sanırım lpgde güç kaybı olur. Lpg'li performansı nasıl acaba? Eğer fırsatım olursa bir yerde alıp sürüşünü denemek lazım. Senelik ortalama 15.000 km yapıyorum şu an palioyla tabiki. Daha az yakan düzgün arabam olunca değişir diye düşünüyorum [emoji4] Bende daha yeni bir aydır 1.25 trend lpg li aldım. Megane 2 den geçiş yaptım. Şimdiye kadar dik yokuşlarda bayılma farkettim ama bu da normal vites düşürüp idare ediyorum. Onun dışında gayet tatminkar 1.25 motor Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 29 Haziran 2019 Paylaş 29 Haziran 2019 Metin Taşcı yazdı: 50 bin liraya 2013 1.6 ltz 6 ileri tam otomatik vitesli chevrolet cruze da alınabilir. Bundan kullanma şansım oldu düz vitesini güzel araba. LPG yüzünden sübap filan yakıyormuş sanırım er yada geç sıkıntı yaratıp LPG tasarrufunu alacak gibi geliyor. Normalde zaten çok fazla yakan bir araç. Ama 50k ya verdiği konfor çok iyi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts