Furkan Kökoğlu 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 Aşağıda Note kısmında yazan 77.4 CV değer motor yüzdesi mi oluyor acaba ? Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 Evet elde edilen maksimum güç ama CV bir değermi yani %77.4 motor gücümü var yoksa 77.4 hp motor gücümü ölçülmüş daha iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olsun Yorum bağlantısı
Mesut Piskin 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 cv : cavalli veya cavalos yani beygir gücü diye biliyorum Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 uyduruktan bişeyler yazmışlar cok takılmayın bunlara. arac modelini plakasını neden kapattınız.? Yorum bağlantısı
Emrah Altun 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 Bu anlık motor gücünü etkileyen o kadar etmen var ki. Eminim aynı aracı peş peşe teste sokun 2 farklı değer çıkacaktır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 (düzenlendi) neye göre test? motora bakacaksanız kaçak falan varnı anormal ses varmı ona bakın, düzenli çalışıyormu, iş tamam.. detay için sonrasında fabrikanın verdiği silindir kompresyon değer aralığında basınç oluşuyormu ona bakın, bitti, motorsikletlerde bile sadece buna bakmak yeter, motorun gücünü veren kısım burası, gerisini az anlayan birisi bile anlar... öyle dyno yok tork falan bunları sağlıklı ölçeçecek alet edevat kalibrasyon ve şartlar tam olarak varsa güzel, ama hiç sanmam olduğunu, takılmayın bu testlere anca fikir verir ... bunu kullnammayı bilen şartları ayarlayan adam bile bulmak derttir, bu işler öyle olmaz... 8 Temmuz 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 56 kW güce ulaşmış, ruhsatta kaç kw yazıyor kontrol edin. Düz yolda 0-100 km/h hızlanmasını ölçün fabrika verisinden kaç saniye geç ona bakın. %kaç olduğunun bir önemi yoktur. Bitik motor bile %70 güce ulaşabilir. Kavrama da gücü aktarırken kayıp yaşatır. Ne zaman değiştiği önemli. Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 (düzenlendi) bana göre bunlar lafonten masalı boya makinesi operatörlerinin dediği hiçbişe inandırıcı gelmiyor 8 Temmuz 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 130nm tork ölçülmüş. Durum böyle ise turbo dizel araçta, neye göre geldiği belli olmayan 77 değeri bile çok yukarda kalır. Bu araç 1.4 fiesta desek mesela, 200nm tork üretmeli. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 (düzenlendi) Aracınız bilgisayardaki fabrika verisine göre 56,9 kw güç üretebiliyormuş buda 77,40 Hp yapar. Ölçümde 40,3 kw çıkmış 54,80 hp yaparmış, rapora göre motorunuz %71 sağlıklı çıkmış ama kesin sonuç mu ne kadar güvenilir bunlar tartışılır. 8 Temmuz 2019 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 (düzenlendi) Veriler sağlıklı ise, tekerdeki güç yazılır 8 Temmuz 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Temmuz 2019 Paylaş 15 Temmuz 2019 Bu araç ne ? Turbo dizel için tork çok düşük. Yorum bağlantısı
Furkan Kökoğlu 15 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu araç ne ? Turbo dizel için tork çok düşük. Fiesta 1.4 Tdci 2012 model. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Temmuz 2019 Paylaş 15 Temmuz 2019 Motor yüzdesi %130 çıkan arabam oldu. Silindir içinde çoğalmışlar meğer beygirler. Bir de motor yüzdesi kaç olursa araç yürümez. %50 mi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Temmuz 2019 Paylaş 15 Temmuz 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Motor yüzdesi %130 çıkan arabam oldu. Mk3 Modeom varkene motor %110 çıkmıştı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Temmuz 2019 Paylaş 15 Temmuz 2019 Bir de Mercedes i dynoda koşturmak istediler 4 jokey geldi 4. Zor bela yürüttü. Sonrada bunları sağlıklı olcemiyoruz dedi işin içinden çıktı. Başka bi ekspertiz de koldan vitesli mercedesler ölçülmiyor yol testinde ustamiz bakıyor diyordu. 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Temmuz 2019 Paylaş 15 Temmuz 2019 "Otomatik vites arabalar sağlıklı sonuç vermez" diye bir bilgi gelmişti bana, sonra gülmüştüm 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Temmuz 2019 Paylaş 15 Temmuz 2019 Ben o boya makinesi operatörlerini gülyağlık Focusuma laf atıp da bizi dumana boğan Clio’yu övdüklerinde silmiştim. Şimdi bu sonuçlar hiç bir şey ifade etmiyor Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Temmuz 2019 Paylaş 15 Temmuz 2019 Benim arabayi dynoda 400 nm ölctülerdi. Not: Jatconun max dayanim torku 350 nm. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 16 Temmuz 2019 Paylaş 16 Temmuz 2019 Benim arabayı satarken 127 bg ölçtüler kavga çıkaracaktım orda. Kardeşim bu araba 127 bg olsa yerinden kalkmaz diyorum, abi 127 bg az mı diye cevap veriyor. Allah’tan alan kişi mantıklı biriydi de sorun yapmadı. Barzonun biri gelmiş olsa laf anlat bir de. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Temmuz 2019 Paylaş 16 Temmuz 2019 (düzenlendi) geçelim bunları arkadaşlar, kompresyon testi yaparsınız, fabrikanın yani teknik verilerde neyse o değer ona bakın geçin, gerisi genel muayene sesine durumuna kaçaklara bakın... gerisi başka konu, şöyle açayım, araba kaç Km de ise üreticinin verilerinde (bulabilirseniz) parçaların dayanım durumları vardır, yani o motor kaç km ye gelince ne kadar aşınır bellidir, ömrü bellidir yani, ona oranlayarak % kaç bitik anlaşılır ve bu değer en iyi sonuçtur, aracı nasıl kullanmışlar bilemeyiz,o yüzden en iyi ihitimalle ömrü şu kadar gitmiştir denir, kısaca dyno testi masaldır çünki bizde bunu tam yapacak seviyede bilgide ve donanımda kaç yer var belli değil, bence hiç yok. 16 Temmuz 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Temmuz 2019 Paylaş 16 Temmuz 2019 Mondeo aracımı satarken 95 bindeydi motor %92, tork ise 270 olması gerekirken 285 çıkmıştı. Arkladaşımın C5'i var motor aynı aracını satarken 170000 km deydi motoru %85 çıkmıştı. buradan yola çıkarak bakımları düzenli yapılan motor 100000 km de ortalama %8 yıpranıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2019 Paylaş 16 Temmuz 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Mk3 Modeom varkene motor %110 çıkmıştı Mondeo çıkar Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 16 Temmuz 2019 Paylaş 16 Temmuz 2019 Opel astra aracımı satacağım zaman birisi ile sanayide buluştuk. Ustasına gösteriyor bende oturdum bir kenara uzaktan izliyorum. Alıcı içeriden gaz veriyor ustada ayağında terlik var ayağını egsoz çıkışına yaklaşık 15cm.den tutuyor. Biraz sonra alıcı geldi motoru %70 civarındaymış ustam beğenmedi dedi. Güldüm nasıl anladı dedim. Usta adam işinin ehli o anlar dedi. Gel kompu teste sokalım 80 85 civarında çıkmazsa masrafı ben karşılarım dedim. Cevap veremedi. Hadi hayırlı işler dedim uzaklaştım. Aracın motoruna 4000 TL harcayarak yeni yaptırmıştı oysa. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 16 Temmuz 2019 Paylaş 16 Temmuz 2019 Metehan Şahin yazdı: Opel astra aracımı satacağım zaman birisi ile sanayide buluştuk. Ustasına gösteriyor bende oturdum bir kenara uzaktan izliyorum. Alıcı içeriden gaz veriyor ustada ayağında terlik var ayağını egsoz çıkışına yaklaşık 15cm.den tutuyor. Biraz sonra alıcı geldi motoru %70 civarındaymış ustam beğenmedi dedi. Güldüm nasıl anladı dedim. Usta adam işinin ehli o anlar dedi. Gel kompu teste sokalım 80 85 civarında çıkmazsa masrafı ben karşılarım dedim. Cevap veremedi. Hadi hayırlı işler dedim uzaklaştım. Aracın motoruna 4000 TL harcayarak yeni yaptırmıştı oysa. terlik önemli cok değişik insanlar var ülke'de Yorum bağlantısı
Recommended Posts