Muhammed Tunçez 27 Temmuz 2019 Paylaş 27 Temmuz 2019 Merhabalar 2007 gia focus aracıma aux girişi istiyorum aracım aux varmı teyip üzerinde var ama gerçek mi bilemiyorum nasıl bir izlemem gerekir nasıl yapılır bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Kamil Çiçek 27 Temmuz 2019 Paylaş 27 Temmuz 2019 Foto gönderin bakalım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Murat Öngür 27 Temmuz 2019 Paylaş 27 Temmuz 2019 teypi sökmen gerekli bir tane sağlam kalietli bir uzatma kulaklık kablosu al bir tarafını kablolarını sıyır tebin girişinde ki slolardan ortadakiler olması lazımdı galiba , tek tek dene ses gelene kadar sonra aşağıdaki resistans ların olduğu boş kapaklardan birisini sök giriş slotunu oraya monte edeceksin , onu deleceksin düzgün delmek için giriş büyüklüğünde bir torna vidayı ısıt ve bir kerede düzgünce del sonra solotu arkadan tak sonrasında çıkmaması için arkadan sıcak silikon ile yapıştır ve yerine tak , işte size aux girişi ben yaptım senelerce dinledim teybe monte ettiğiniz yeride silikonlayın birde başka yerlere değmediğinden emin olun. Yorum bağlantısı
Yücel Metin 27 Temmuz 2019 Paylaş 27 Temmuz 2019 (düzenlendi) Torpido gözünde aux girişi var. İsterseniz arka cam rezistans düğmesinin yanındaki boş düğmelerden birinin yerine taşıyabilirsiniz. Gerekli malzemeler: -Vidalı 3.5mm Stereo dişi jak aux -Çift taraflı erkek aux kablo ( tek tarafı L şeklinde olan model) 2006 focus aracıma torpido gözünde hiç bir tadilat yapmadan sadece kablonun geçeceği deliği açarak torpidonun arkasından (sökmeniz gerekecek) göğüse götürdüm. https://hizliresim.com/AOLqov 27 Temmuz 2019 tarihinde Yücel Meta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Öngür 29 Temmuz 2019 Paylaş 29 Temmuz 2019 Yücel Meta yazdı: Torpido gözünde aux girişi var. İsterseniz arka cam rezistans düğmesinin yanındaki boş düğmelerden birinin yerine taşıyabilirsiniz. Gerekli malzemeler: -Vidalı 3.5mm Stereo dişi jak aux -Çift taraflı erkek aux kablo ( tek tarafı L şeklinde olan model) 2006 focus aracıma torpido gözünde hiç bir tadilat yapmadan sadece kablonun geçeceği deliği açarak torpidonun arkasından (sökmeniz gerekecek) göğüse götürdüm. https://hizliresim.com/AOLqov torpida arkasında aux girişi yok , (2008 collection makyajsız focus ) için söylüyorum bunu arkasındaki kablolarda teyp değil koltuk ve konsol air bag kabloları yanlış kabloyu keserseniz air bag devre dışı kalır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts