İçeriğe Yönlendir

Focus 2 ye AUX Girişi Nasıl Yapılır?

Muhammed Tunçez

Recommended Posts

Muhammed Tunçez

Merhabalar 2007 gia focus aracıma aux girişi istiyorum aracım aux varmı teyip üzerinde var ama gerçek mi bilemiyorum nasıl bir izlemem gerekir nasıl yapılır bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Kamil Çiçek

Foto gönderin bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

teypi sökmen gerekli bir tane sağlam kalietli bir uzatma kulaklık kablosu al bir tarafını kablolarını sıyır tebin girişinde ki slolardan ortadakiler olması lazımdı galiba , tek tek dene ses gelene kadar sonra aşağıdaki resistans ların olduğu boş kapaklardan birisini sök giriş slotunu oraya monte edeceksin , onu deleceksin düzgün delmek için giriş büyüklüğünde bir torna vidayı ısıt ve bir kerede düzgünce del sonra solotu arkadan tak sonrasında çıkmaması için arkadan sıcak silikon ile yapıştır ve yerine tak , işte size aux girişi 

ben yaptım senelerce dinledim teybe monte ettiğiniz yeride silikonlayın birde başka yerlere değmediğinden emin olun.

Yorum bağlantısı
Yücel Metin
(düzenlendi)

Torpido gözünde aux girişi var. İsterseniz arka cam rezistans düğmesinin yanındaki boş düğmelerden birinin yerine taşıyabilirsiniz.

Gerekli malzemeler: 

-Vidalı 3.5mm Stereo dişi jak aux

-Çift taraflı erkek aux kablo ( tek tarafı L şeklinde olan model) 

2006 focus aracıma torpido gözünde hiç bir tadilat yapmadan sadece kablonun geçeceği deliği açarak  torpidonun arkasından (sökmeniz  gerekecek) göğüse götürdüm. 

https://hizliresim.com/AOLqov

tarihinde Yücel Meta tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Yücel Meta yazdı:

Torpido gözünde aux girişi var. İsterseniz arka cam rezistans düğmesinin yanındaki boş düğmelerden birinin yerine taşıyabilirsiniz.

Gerekli malzemeler: 

-Vidalı 3.5mm Stereo dişi jak aux

-Çift taraflı erkek aux kablo ( tek tarafı L şeklinde olan model) 

2006 focus aracıma torpido gözünde hiç bir tadilat yapmadan sadece kablonun geçeceği deliği açarak  torpidonun arkasından (sökmeniz  gerekecek) göğüse götürdüm. 

https://hizliresim.com/AOLqov

torpida arkasında aux girişi yok , (2008 collection makyajsız focus ) için söylüyorum bunu arkasındaki kablolarda teyp değil koltuk ve konsol air bag kabloları yanlış kabloyu keserseniz air bag devre dışı kalır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...