Metin Uzunoğlu Salı 22:41 Yazar Paylaş Salı 22:41 Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hakikaten cana gelmesin sıkıntı yok ama ister istemez can sıkıyor. Bugün göçükçüye gittim düzelir ama boya çatladığı için boya gerekir dedi. Serviste kaskodan dosya açtırdım değişmeden düzeltip boyarız dediler. Eksperden haber gelince arayacaklar. Sanayide yaptırsaydın göçükçü 5bin boyacı 5~8 bin toplamda 10~13 olacaktı. Sanayide kaporta 3bin+boya toplamda 8~11bin olacaktı. Serviste durum ne olacak yakında görürüz. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 22:47 Yazar Paylaş Salı 22:47 Bugün triger, v kayışı ve devridaim ile gergi rulmanları değişti. Triger Gates, rulmanlar ina devridaim pierburg idi. Taktıklarım triger fomoco(Gates üretimi), v kayış dayco rulmanlar ina markaydı. Parçalar 3100, işçilik 4000 tuttu. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Dün saat 07:09 Paylaş Dün saat 07:09 Metin Uzunoğlu yazdı: Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hakikaten cana gelmesin sıkıntı yok ama ister istemez can sıkıyor. Bugün göçükçüye gittim düzelir ama boya çatladığı için boya gerekir dedi. Serviste kaskodan dosya açtırdım değişmeden düzeltip boyarız dediler. Eksperden haber gelince arayacaklar. Sanayide yaptırsaydın göçükçü 5bin boyacı 5~8 bin toplamda 10~13 olacaktı. Sanayide kaporta 3bin+boya toplamda 8~11bin olacaktı. Serviste durum ne olacak yakında görürüz. Ağbi geçmiş olsun. Yeni gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts