Metin Uzunoğlu 10 Haziran Yazar Paylaş 10 Haziran Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hakikaten cana gelmesin sıkıntı yok ama ister istemez can sıkıyor. Bugün göçükçüye gittim düzelir ama boya çatladığı için boya gerekir dedi. Serviste kaskodan dosya açtırdım değişmeden düzeltip boyarız dediler. Eksperden haber gelince arayacaklar. Sanayide yaptırsaydın göçükçü 5bin boyacı 5~8 bin toplamda 10~13 olacaktı. Sanayide kaporta 3bin+boya toplamda 8~11bin olacaktı. Serviste durum ne olacak yakında görürüz. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Haziran Yazar Paylaş 10 Haziran Bugün triger, v kayışı ve devridaim ile gergi rulmanları değişti. Triger Gates, rulmanlar ina devridaim pierburg idi. Taktıklarım triger fomoco(Gates üretimi), v kayış dayco rulmanlar ina markaydı. Parçalar 3100, işçilik 4000 tuttu. 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hakikaten cana gelmesin sıkıntı yok ama ister istemez can sıkıyor. Bugün göçükçüye gittim düzelir ama boya çatladığı için boya gerekir dedi. Serviste kaskodan dosya açtırdım değişmeden düzeltip boyarız dediler. Eksperden haber gelince arayacaklar. Sanayide yaptırsaydın göçükçü 5bin boyacı 5~8 bin toplamda 10~13 olacaktı. Sanayide kaporta 3bin+boya toplamda 8~11bin olacaktı. Serviste durum ne olacak yakında görürüz. Ağbi geçmiş olsun. Yeni gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: Bugün park halindeki aracıma bir tiggo 8 pro geri manevra yaparken çarptı. Polis aradı gittim tutanak tuttuk vs canım sıkıldı ama birşey diyemedim. Bayan sürücü ve araçta özürlü evladı var. Allah beterinden korusun dedim. Bayramdan sonra baktıracağım belki göçükcü yapar olmazsa servis yolu göründü. Burası neresiyse harika işçiliği varmış https://www.instagram.com/reel/DLa6k8Osmm8/?igsh=azI1Mmw1OGozeGNp 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Haziran Yazar Paylaş 28 Haziran Koray Demir yazdı: Burası neresiyse harika işçiliği varmış https://www.instagram.com/reel/DLa6k8Osmm8/?igsh=azI1Mmw1OGozeGNp Düzcede de var daha önce iş yaptırmıştım ama bu sefer boya çatlamıştı yani mecburen boyanacaktı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Temmuz Yazar Paylaş 5 Temmuz Her şerde bir hayır varmış, arsç yapılırken pasta cilada yspılsın dedim. Araç mekanik için servise girince ford ingiltereden gelen 30 mayıs tarihli yayın ile fren hortumları ve fren hidroliği ücretsiz değişti. Bazı araçlarda sızma olabiliyormuş hidrolik eksiliyormuş. Bu sebepten aracımın yerine 2025 model puma verdiler. Bu arada ektrikli pumayı test ettim çok güzel olmuş motor ses efekti vs eklemişler. 7 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Metin Uzunoğlu yazdı: Her şerde bir hayır varmış, arsç yapılırken pasta cilada yspılsın dedim. Araç mekanik için servise girince ford ingiltereden gelen 30 mayıs tarihli yayın ile fren hortumları ve fren hidroliği ücretsiz değişti. Bazı araçlarda sızma olabiliyormuş hidrolik eksiliyormuş. Bu sebepten aracımın yerine 2025 model puma verdiler. Bu arada ektrikli pumayı test ettim çok güzel olmuş motor ses efekti vs eklemişler. Sizin adınıza sevindim, yenilenmiş oldu en azından 2 sene hidrolik işi de olmaz. Şasi no ile sorgulayınca çıkmıyor muydu bu çağırma? Arada sırada bakmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Temmuz Yazar Paylaş 5 Temmuz Ü.Emre Kartal yazdı: Sizin adınıza sevindim, yenilenmiş oldu en azından 2 sene hidrolik işi de olmaz. Şasi no ile sorgulayınca çıkmıyor muydu bu çağırma? Arada sırada bakmak lazım Geçmiş yıllarda fordpass kurmuştum orada görünüyordu park yeri göstermeyi kaldırdırınca silmiştim. Hidroliği geçen sene değişmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Metin Uzunoğlu yazdı: Her şerde bir hayır varmış, arsç yapılırken pasta cilada yspılsın dedim. Araç mekanik için servise girince ford ingiltereden gelen 30 mayıs tarihli yayın ile fren hortumları ve fren hidroliği ücretsiz değişti. Bazı araçlarda sızma olabiliyormuş hidrolik eksiliyormuş. Bu sebepten aracımın yerine 2025 model puma verdiler. Bu arada ektrikli pumayı test ettim çok güzel olmuş motor ses efekti vs eklemişler. Çok iyi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Temmuz Yazar Paylaş 6 Temmuz (düzenlendi) Saygın Can Oğuz yazdı: Hocam kaç gün kaldı araç? Araya cumartesi pazar girince 6 gün kaldı Otosandan parça sipariş ediliyor gelince servis yoğunluğuna göre 2 iş gününde halloluyor. İkame arsç olunca sıkıştırmadım. 6 Temmuz tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Temmuz Yazar Paylaş 9 Temmuz Bugün 114721 km muayeneye girdik iki yıl rahatız. Farlar hatalı, camlar filmli geçtik. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Hocam geçmiş olsun yeni gördüm. Böbrek taşıyla takas olur mu 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Temmuz Yazar Paylaş 10 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Hocam geçmiş olsun yeni gördüm. Böbrek taşıyla takas olur mu geç kaldın o taşları temele atmamız lazımdı bina daha sağlam olurdu, tez zamanda kurtulursun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Geçmiş olsun ağabey, Allah beterinden korusun 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz Metin Uzunoğlu yazdı: Marş motoru bazen almıyordu 3~5 kez oldu. Dün sabah ve öğlen iki kere yapınca soluğu bugün elektrikçimde aldım. Marş motoru otomatiği değişti parça 1400, işçilik 1200 tl. Marş motoru için akü, hava filtresi davlumbazı kartel muhafaza 1 saate söküldü 1 saate takıldı 15 dk da otomatik söküm ve takımı tuttu. O esnada arka balataların bittiğini gördüm MGV marka balata 500, değişim 600 tl tuttu. MGV marka fren balataları bugün şyivsri iken bitti, sol arkadan cık cık ses geliyordu 2~3 gündür ustama gidince balatalar bitmiş dedi. Parçacıya gittik ayd marka 700, bosch 1150 yl idi. Satıcı bosch ustam trw ses yapar dedi 1300 tl ye trw aldım. Ses yaparsa ate getirip değişecek şekilde anlaştık. Değişime 800 dediler olmaz dedim çıktım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts