Koray Demir 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Arazi aracı tecrübeniz oldu mu Discovery 4 felan? Ağırlık o zaman belli oluyor Mercedes segmentine göre aşırı ağır ve yüksek bir araç sayılmaz. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Arazi aracı tecrübeniz oldu mu Discovery 4 felan? Ağırlık o zaman belli oluyor Mercedes segmentine göre aşırı ağır ve yüksek bir araç sayılmaz.Yok, o tip bir araç kullanmadım. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 24 Ağustos 2019 Paylaş 24 Ağustos 2019 (düzenlendi) Bilgehan Arbek yazdı: Çok teşekkürler abicim , bana gelişi 230 oldu, coupelerin alt yapısı w212 kasa değil ama w204 kasa c serisi şasesi üzerine kurulu, o yüzden her ne kadar yakışıklı bulsam da ben size yine de sedan öneririm. Konfor süspansiyon olduğu için bir bmw kadar aşırı istekli değil ama iyi yol tutuyor. Hele ki virajlarda sport modda gaza oturduğunuzda 4 çekerin kafasını içeri çekmesi harika bir şey. Tabi bu başarıda 235 taban 18' michellin ps4 lastiklerin payı da büyük. Audi quattro der susarım Evet coupe e ler C platformunda çıkıyor biliyorum o yüzden tam olarak sizinkiyle aynı katagori sayılmaz ve konfor olarak da sizinkine pek yetişeceğini sanmıyorum. Ben biraz spor bir görünümü olsun istediğim için tercih etmiştim. Tekrar hayırlı olsun aracınız. Sıfır meganın 200 bin bandında olduğunu düşünürsek bence fiyatına göre çok çok iyi bir araç. 24 Ağustos 2019 tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ağustos 2019 Paylaş 24 Ağustos 2019 Tüm arabaları tartışırım. Bmw dahil. W124 ve özellikle W140’ın proje yıllarını ve harcanan parayı içeren belgeseli izlediğimden beri yıldızı görünce başımı öne eğer, saygı duruşuma geçerim. Tartışılacak tarafı yoktur. Keyifli kazasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 24 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2019 Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olur inşallah. [emoji4]Bu arada 2013 yılında W212 kasada yapılan bu makyaj işleminin maliyeti 1 milyar € tutmuş. Bu meblağ da otomotiv tarihindeki en pahalı makyaj operasyonuymuş. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 24 Ağustos 2019 Paylaş 24 Ağustos 2019 Bilgehan Arbek yazdı: Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olur inşallah. Bu arada 2013 yılında W212 kasada yapılan bu makyaj işleminin maliyeti 1 milyar € tutmuş. Bu meblağ da otomotiv tarihindeki en pahalı makyaj operasyonuymuş. Bilgehan Bey bu motor diğer serilerdeki motorlarla (C,S, GLK, GLS, GLE vs) aynı mıdır? Kronik ve ya bilinen bir sorunu var mıdır? Hangi yıldan beri kullanımda biliyorsanız onu da rica edecektim. Almanya’da Peugot 5008 ya da C4 Grand Picasso alma niyetim vardı bagaj hacminden dolayı. Baktım GLK 250 ya da E 250 CDI dandirik Peugot ile yakın fiyat. Yalnız yıldız dünyası pek bildiğim bir yer değil. Ne tavsiye edersiniz? Öncelik sağlamlık zira arıza durumunda Almanya’da bakım masrafları ocağa incir ağacı diker cinsten. Benim skalamda 2009-2010 model E 250 CDI, E 220 CDI, E 350 CDI, GLK 220 CDI, GLK 250 CDI vb. araçlar var. Önereceğiniz başka bir model varsa o teklife de açığım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ağustos 2019 Paylaş 24 Ağustos 2019 Bilgehan Arbek yazdı: Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olur inşallah. Bu arada 2013 yılında W212 kasada yapılan bu makyaj işleminin maliyeti 1 milyar € tutmuş. Bu meblağ da otomotiv tarihindeki en pahalı makyaj operasyonuymuş. Yetkili servis bakım ücretleri nasıl? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Ağustos 2019 Paylaş 24 Ağustos 2019 Bilgehan Arbek yazdı: Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olur inşallah. Bu arada 2013 yılında W212 kasada yapılan bu makyaj işleminin maliyeti 1 milyar € tutmuş. Bu meblağ da otomotiv tarihindeki en pahalı makyaj operasyonuymuş. "ağır" makyaj yapmışlar demekki :) düğün makyajı. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 24 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2019 Ahmet Gül yazdı: Bilgehan Bey bu motor diğer serilerdeki motorlarla (C,S, GLK, GLS, GLE vs) aynı mıdır? Kronik ve ya bilinen bir sorunu var mıdır? Hangi yıldan beri kullanımda biliyorsanız onu da rica edecektim. Almanya’da Peugot 5008 ya da C4 Grand Picasso alma niyetim vardı bagaj hacminden dolayı. Baktım GLK 250 ya da E 250 CDI dandirik Peugot ile yakın fiyat. Yalnız yıldız dünyası pek bildiğim bir yer değil. Ne tavsiye edersiniz? Öncelik sağlamlık zira arıza durumunda Almanya’da bakım masrafları ocağa incir ağacı diker cinsten. Benim skalamda 2009-2010 model E 250 CDI, E 220 CDI, E 350 CDI, GLK 220 CDI, GLK 250 CDI vb. araçlar var. Önereceğiniz başka bir model varsa o teklife de açığım. Bu motor 651 kodlu bir motor ve 2008 senesinden 2016 yılına kadar kullanılan bir motor olarak biliyorum. Sprinterlarda dahi kullanılan bir motor. Bahsettiğiniz Mercedes modellerinin 200 CDI 220CDI ve 250 CDI model kodlarında aynı motor kullanılıyor ancak turbo, yazılım ve enjektör sistemleri farklıdır. alacağınız bir araç olur ise ruhsatına bakıp 651 motor mu değil mi teyit edebilirsiniz. Almanya gibi bir yerde araç alacaksanız ben de size Mercedesleri öneririm. Çünkü mercedesler bakımı doğru yapıldığı sürece kolay kolay arıza vermeyen araçlardır. Bu motora ilişkin benim bildiğim bir kronik arıza yok, sadece 2009 ila 2010 ortasına kadar üretilen e250 cdı larda hatalı üretim bir enjektör geri çağırması oldu onun dışında zamanla eskiyebileceği tek parçaları devirdaimleri. Onun da sebebi, plastik gövdeye sahip olduklarından dolayı 150.000 km ye doğru kimi OM651 lerde su kaçağı görülüyor. 150.000 km bir devirdaimi değiştirmek için düşük bir km değil bence. Onun dışında gücünüz yetiyorsa eğer, mutlaka OM642 motor kodlu 350 CDI olarak adlandırılan 3.0 litre V6 dizel motorunu öneririm. Benim kullanmış olduğum OM651 den bile kat kat daha sağlam ünitedir. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yetkili servis bakım ücretleri nasıl? Rutine bakıma 2400 TL fiyat verdiler en son Dogan Arsiray yazdı: "ağır" makyaj yapmışlar demekki düğün makyajı. Damat traşı misali 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Ağustos 2019 Paylaş 24 Ağustos 2019 Hayırlı uğurlu olsun gülerek binin [emoji3526] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ağustos 2019 Paylaş 24 Ağustos 2019 Bilgehan Arbek yazdı: Rutine bakıma 2400 TL fiyat verdiler en son Olay mercedes almakla bitmiyor işte. Doyuracak güç de lazım 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 24 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olay mercedes almakla bitmiyor işte. Doyuracak güç de lazım Maalesef öyle, hep diyorum bu ülkede passattan sonrası "aşırı lüks" e giriyor diye. Yazık günah oluyor ülke şartlarında bu lüks araçlara. Ama mercedes yine iyi BMW nin yetkili servis fiyatları daha uçuk 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Ağustos 2019 Paylaş 24 Ağustos 2019 2400 TL böyle bir araç için uygunmuş. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 24 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2019 Evren Erakçora yazdı: 2400 TL böyle bir araç için uygunmuş. 6.5 lt yağ alınca, ve yetkili servisler yağın litresini çok pahalıdan satınca, üstüne üstlük 400 TL mazot filtresini değiştirmeye 200 küsur TL işçilik yazıca bence de yine iyi... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ağustos 2019 Paylaş 24 Ağustos 2019 biri o plaza kirasını ödemeli sonuçta. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 24 Ağustos 2019 Paylaş 24 Ağustos 2019 Maşallah, aracınız hayırlı olsun. 2006 civarları satmıştım bendeki E200'ü model yükseltme umuduyla, daha da alamadım. En çok tat aldığım, keyifle bindiğim ama kaput yıldızından çok çektiğim arabadır Allah nazarlardan saklasın, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 25 Ağustos 2019 Paylaş 25 Ağustos 2019 Bilgehan Arbek yazdı: Bu motor 651 kodlu bir motor ve 2008 senesinden 2016 yılına kadar kullanılan bir motor olarak biliyorum. Sprinterlarda dahi kullanılan bir motor. Bahsettiğiniz Mercedes modellerinin 200 CDI 220CDI ve 250 CDI model kodlarında aynı motor kullanılıyor ancak turbo, yazılım ve enjektör sistemleri farklıdır. alacağınız bir araç olur ise ruhsatına bakıp 651 motor mu değil mi teyit edebilirsiniz. Almanya gibi bir yerde araç alacaksanız ben de size Mercedesleri öneririm. Çünkü mercedesler bakımı doğru yapıldığı sürece kolay kolay arıza vermeyen araçlardır. Bu motora ilişkin benim bildiğim bir kronik arıza yok, sadece 2009 ila 2010 ortasına kadar üretilen e250 cdı larda hatalı üretim bir enjektör geri çağırması oldu onun dışında zamanla eskiyebileceği tek parçaları devirdaimleri. Onun da sebebi, plastik gövdeye sahip olduklarından dolayı 150.000 km ye doğru kimi OM651 lerde su kaçağı görülüyor. 150.000 km bir devirdaimi değiştirmek için düşük bir km değil bence. Onun dışında gücünüz yetiyorsa eğer, mutlaka OM642 motor kodlu 350 CDI olarak adlandırılan 3.0 litre V6 dizel motorunu öneririm. Benim kullanmış olduğum OM651 den bile kat kat daha sağlam ünitedir. Rutine bakıma 2400 TL fiyat verdiler en son Damat traşı misali Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. E350 CDI hep hayalini kurduğum makine. Ancak kendimi ekmek almaya E350 CDI ile gittiğimi nedense düşünemiyorum 😊 Yol yapmaya iyi de şehir içinde vali gibi gezmek fikrine alışamadım. 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 25 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2019 Yusuf Berke yazdı: Maşallah, aracınız hayırlı olsun. 2006 civarları satmıştım bendeki E200'ü model yükseltme umuduyla, daha da alamadım. En çok tat aldığım, keyifle bindiğim ama kaput yıldızından çok çektiğim arabadır Allah nazarlardan saklasın, güle güle kullanın Çok teşekkür ederim umarım daha güzellerine sahip olursunuz, kaput yıldızı önemli gözüm gibi bakıyorum Ahmet Gül yazdı: Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. E350 CDI hep hayalini kurduğum makine. Ancak kendimi ekmek almaya E350 CDI ile gittiğimi nedense düşünemiyorum 😊 Yol yapmaya iyi de şehir içinde vali gibi gezmek fikrine alışamadım. Siz 350 CDI alın, Almanya'da her yer otoban, her yer şehirler arası yol gibi 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Eylül 2019 Paylaş 13 Eylül 2019 Konuyu yeni okudum. Hayırlı olsun Bilgehan, kazasız belasız ve de cezasız kullan. Süper bir tercih olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 16 Eylül 2019 Yazar Paylaş 16 Eylül 2019 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Konuyu yeni okudum. Hayırlı olsun Bilgehan, kazasız belasız ve de cezasız kullan. Süper bir tercih olmuş. Çok teşekkür ederim hocam, Antalya'ya yolunuz düştüğünde büroma beklerim... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Hayırlı olsun maaşallah , kazasız belasız kullanın. Bir zamanlar forumdaki ( fordclubtr idi o zamanlar, her yer tarlaydı ) tek tük mercedes kullanıcılarındandım, şimdi maaşallah yıldızcı çok olmuş. 1 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 29 Eylül 2019 Yazar Paylaş 29 Eylül 2019 Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah bugün yıkandık paklandık [emoji3478] 6 Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Eylül 2019 Paylaş 29 Eylül 2019 Vay vay vay vay 😍 siyahın cazibesi yakıyor 🧿🧿 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts