Sinan Akgöl 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Maşallah, orta kapı direkleride krom kaplanabilir Maybach esintisi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 (düzenlendi) Maşallah, baba arabası. Evlen artık Bilgehan. 6 Ocak 2020 tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Maşallah çok güzel duruyor. Avusturya’da taksilerin çoğu Mercedes E serisi. Sağlamlığı ve kullanımı konusunda en sevilen otomobillerden birisi. Bakalım ilerde benim de alıp kullanmak istediğim bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 8 Ocak 2020 Yazar Paylaş 8 Ocak 2020 Maşallah:nazar:, orta kapı direkleride krom kaplanabilir Maybach esintisi.Bugünlerde benim de aklımdan geçiyor ama Maşallah, baba arabası. Evlen artık Bilgehan. [emoji4] Abi ona daha var ya [emoji1]Maşallah çok güzel duruyor. Avusturya’da taksilerin çoğu Mercedes E serisi. Sağlamlığı ve kullanımı konusunda en sevilen otomobillerden birisi. Bakalım ilerde benim de alıp kullanmak istediğim bir araç. Rabbim inşallah çok daha güzellerini sizlere nasip eder 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 8 Ocak 2020 Paylaş 8 Ocak 2020 Bilgehan Arbek yazdı: Abi ona daha var ya ilk önce 4 ayaklısı, ondan sonra 2 ayaklısı diyorsun yani 😛 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Masken nerede Bilgehan Dükkana girdiğimde takmak için elime aldığımda yere düştü ve kirlendi. Maalesef yedeği de olmadığı için yanımda o an etrafa da atmamak için aynaya taktım. Ancak çıkarken çöpe atabildim. Zaten aynada olmadığı da videonun son kısmında belli oluyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Dükkana girdiğimde takmak için elime aldığımda yere düştü ve kirlendi. Maalesef yedeği de olmadığı için yanımda o an etrafa da atmamak için aynaya taktım. Ancak çıkarken çöpe atabildim. Zaten aynada olmadığı da videonun son kısmında belli oluyor Dikkat et kendine kalabalık ortamlarda benim sorum onun içindi 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 1 Haziran 2020 Yazar Paylaş 1 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Dikkat et kendine kalabalık ortamlarda benim sorum onun içindi Haklısın valla abi akıllandım yanıma yedek maske almaya karar verdim 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Haziran 2020 Paylaş 1 Haziran 2020 Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Haklısın valla abi akıllandım yanıma yedek maske almaya karar verdim Aynı şey başıma geldi (maskenin iki koptu) ama torpidoya 10 lu atmıştım Bakım içinde : Allah kaza bela vermesin, kesene bereket. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts