Metin Uzunoğlu 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Mert Yeldan yazdı: Özel antistatik cila uygulayacağım. Toz tutmayacak. seramik kaplattım ama yinede nafile öyle bir cila varsa deneyeyim, benzinlik 700 m olunca gözüme çarpınca hemen yıkıyorum. Köksal Yılmaz yazdı: Hangi cilaymış o? Su ile araba kurutmayı öğreteyim mi? ders bende katılabilirmiyim 😉 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: seramik kaplattım ama yinede nafile öyle bir cila varsa deneyeyim, benzinlik 700 m olunca gözüme çarpınca hemen yıkıyorum. ders bende katılabilirmiyim 😉 Aracı kurularken kullandığımız bezler statik elekrik üretip tozları daha beter çekiyor araca abi. En güzeli aracı seramik veya cilalı kullanıp yıkama sonrasında basınçlı olmayan bahçe hortumu ile güzelce bir perde su atmak. Youtube da drying car with water diye aratınca güzel videolar var. Yağmurda/basınçlı suda boncuk yapan koruma, hortumla tutunca üzerinde pek boncuk bırakmıyor. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Aracı kurularken kullandığımız bezler statik elekrik üretip tozları daha beter çekiyor araca abi. En güzeli aracı seramik veya cilalı kullanıp yıkama sonrasında basınçlı olmayan bahçe hortumu ile güzelce bir perde su atmak. Youtube da drying car with water diye aratınca güzel videolar var. Yağmurda/basınçlı suda boncuk yapan koruma, hortumla tutunca üzerinde pek boncuk bırakmıyor. Tam olarak böyle bir şey mi? 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 4 Ekim 2019 Yazar Paylaş 4 Ekim 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: Siyah araba hafta en 1 defa yıkanmalı, toprak yol veya toz var ise 2 de olabilir Aynen öyle maalesef, hele ki lastikler de simsiyah parlak olmalı bence... Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni bir hipermilci doğdu.. Emmi senden de bekliyoruz bir hipermil operasyonu. Benim CAYC kodlu passat 1.6 tdi ile 2 kişi Manavgat-Antalya arası 3.5 lt ortalama rekorum var Köksal Yılmaz yazdı: Aracı kurularken kullandığımız bezler statik elekrik üretip tozları daha beter çekiyor araca abi. En güzeli aracı seramik veya cilalı kullanıp yıkama sonrasında basınçlı olmayan bahçe hortumu ile güzelce bir perde su atmak. Youtube da drying car with water diye aratınca güzel videolar var. Yağmurda/basınçlı suda boncuk yapan koruma, hortumla tutunca üzerinde pek boncuk bırakmıyor. Topraklama niyetine metal bir çubuğu veya zarar vermeyecek bir şeyi aracın metal kaporta aksamına temas ettirsek faydası olur mu ki? Ayrıca bazen ciddi ciddi düşünüyorum şu yaprak üfleme makinelerinden bir tane alsam tutsam kurutmama faydası olur mu diye 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Topraklama niyetine metal bir çubuğu veya zarar vermeyecek bir şeyi aracın metal kaporta aksamına temas ettirsek faydası olur mu ki? Ayrıca bazen ciddi ciddi düşünüyorum şu yaprak üfleme makinelerinden bir tane alsam tutsam kurutmama faydası olur mu diye İlk kısmı denemedim, ikinci için kullananlar var ama su bence daha pratik çünkü kendi başına akıp gidiyor su. Hava ile hem suyu kaydıracak güçlü hava akımı yaratmak zor olur hem de suyu kaportanın sonuna kadar itmesi gerekir(çok uğraştırır). Her türlü cila vs olmalı tabiki araçta. Koruma yoksa hortumla tutulan su perde şeklinde kalır kaportada akıp gitmez Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 4 Ekim 2019 Yazar Paylaş 4 Ekim 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Bilgehan Arbek yazdı: Topraklama niyetine metal bir çubuğu veya zarar vermeyecek bir şeyi aracın metal kaporta aksamına temas ettirsek faydası olur mu ki? Ayrıca bazen ciddi ciddi düşünüyorum şu yaprak üfleme makinelerinden bir tane alsam tutsam kurutmama faydası olur mu diye İlk kısmı denemedim, ikinci için kullananlar var ama su bence daha pratik çünkü kendi başına akıp gidiyor su. Hava ile hem suyu kaydıracak güçlü hava akımı yaratmak zor olur hem de suyu kaportanın sonuna kadar itmesi gerekir(çok uğraştırır). Her türlü cila vs olmalı tabiki araçta. Koruma yoksa hortumla tutulan su perde şeklinde kalır kaportada akıp gitmez Abi bende genelde boncuklama oluyor kayıp gitmekten ziyade Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Abi bende genelde boncuklama oluyor kayıp gitmekten ziyadeOnu yukarıda yazdım Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Bilgehan Arbek yazdı: Topraklama niyetine metal bir çubuğu veya zarar vermeyecek bir şeyi aracın metal kaporta aksamına temas ettirsek faydası olur mu ki? Ayrıca bazen ciddi ciddi düşünüyorum şu yaprak üfleme makinelerinden bir tane alsam tutsam kurutmama faydası olur mu diye İlk kısmı denemedim, ikinci için kullananlar var ama su bence daha pratik çünkü kendi başına akıp gidiyor su. Hava ile hem suyu kaydıracak güçlü hava akımı yaratmak zor olur hem de suyu kaportanın sonuna kadar itmesi gerekir(çok uğraştırır). Her türlü cila vs olmalı tabiki araçta. Koruma yoksa hortumla tutulan su perde şeklinde kalır kaportada akıp gitmez ikinci kısım yani su ile kayganlık yapan bizzat kullandığınız ürün var mı? @Buğra Höngül bize yukarıdakine benzer bir ürün önerebilir mi? 4 Ekim 2019 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: ikinci kısım yani su ile kayganlık yapan bizzat kullandığınız ürün var mı? [mention=67110]Buğra Höngül[/mention] bize yukarıdakine benzer bir ürün önerebilir mi? Abi herhangi bir cila veya seramik gerekli kayganlığı sağlamalı yoksa zaten arabaya sürülecek bişey değildir. Benim camlara uyguladığım yerli glass guard dan bir kuple gelsin 4 Ekim 2019 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Abi herhangi bir cila veya seramik gerekli kayganlığı sağlamalı yoksa zaten arabaya sürülecek bişey değildir. Benim camlara uyguladığım yerli glass guard dan bir kuple gelsin Arabada seramik, koltuklarda ve motor yüzeyinde korumalar var ama kaportada su akıyor kslanlar tanecikler halinde küçük küçük duruyor. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 29 Ekim 2019 Yazar Paylaş 29 Ekim 2019 Her ne kadar suyla kurulama yapamasak da, bez ile yıkanıp kurultulmuş halinden bir poz atalım [emoji3478] 6 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 7 Aralık 2019 Yazar Paylaş 7 Aralık 2019 Günlerdir yağan yağmurların ardından yıkandık paklandık, [emoji2][emoji3478] 8 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Maşallah maşallah, nazar değirmesin Allah. Arka diz mesafesi ne alemde bunların? Superb kadar var mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Çok güzel. ancak jantları begenmedim. çok büyük. Olmamış yani aracın ağırlığına yakışmamış. Subaru WRX değil ki bu? 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 7 Aralık 2019 Yazar Paylaş 7 Aralık 2019 Maşallah maşallah, nazar değirmesin Allah. Arka diz mesafesi ne alemde bunların? Superb kadar var mı?O kadar yoktur abi büyük ihtimalle s serisinde filan anca o kadardır [emoji1] Çok güzel. ancak jantları begenmedim. çok büyük. Olmamış yani aracın ağırlığına yakışmamış. Subaru WRX değil ki bu?Hocam bu jantlar orjinal maybach jantı, opsiyon olarak alınmış. Biraz yükselttiği doğru ama fotoğraftaki zeminin eğiminde de bir değişik çıkmış şimdi bakınca [emoji1] Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Hımm, S klasse de yemez bana 😛 Bu arada bana göre jantlar tam premium havasında, ama 3 parmak basılması lazım aracın 😛 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Bilgehan Arbek yazdı: O kadar yoktur abi büyük ihtimalle s serisinde filan anca o kadardır Hocam bu jantlar orjinal maybach jantı, opsiyon olarak alınmış. Biraz yükselttiği doğru ama fotoğraftaki zeminin eğiminde de bir değişik çıkmış şimdi bakınca Meseleyi anlatamadım. lastik et kalınlığı ince. Bu da araçla çok oynandığını biraz yappi işi olmaya başladığını gösteriyor. Efendilikten biraz çıkıyor. O bakımdan. Siyah kısım büyük olunca daha ağır abi aklı başında duruyor. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Meseleyi anlatamadım. lastik et kalınlığı ince. Bu da araçla çok oynandığını biraz yappi işi olmaya başladığını gösteriyor. Efendilikten biraz çıkıyor. O bakımdan. Siyah kısım büyük olunca daha ağır abi aklı başında duruyor. Maybach tasarımını inceleyin hocam köfte yanak lastiğe yer yoktur (yalnızca pullman guard olanlar kalın yanak ağırlıktan ötürü) ağır abiliğin ruhuna aykırı ve özellikle hippiler ulaşamasın diye üretmişler. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Maşallah allah kaza vermesin. Yıldız işte.. ama şu fotoda bi gariplik var. Bi değişik duruyor. Muhtemelen açıdan ve güneşten olsa gerek 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 7 Aralık 2019 Yazar Paylaş 7 Aralık 2019 Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Aynen o açıdan bir gariplik var, hem 18 jant hem de konfor süspansiyon oluca hayli yüksek altı aracın. Ama kolay kolay bir yere vurmaması çok güzel bir his 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 gri de açık renk gri fon üstündeki nesneler oldukça garip gözükür, arkadaki gri taşa güneş vurunca araba havalanmış gibi olmuş. alltaki görsel çok meşhurdur mesela 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Aralık 2019 Paylaş 8 Aralık 2019 Maaşallah nefis. Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah.. çok şık.. Yıldız yaşın geldi. Ce5 ten hevesini al, daha fazla direnme, adamı da hasta etme. 5 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Aralık 2019 Paylaş 8 Aralık 2019 Nazar değmesin bu jantlara bitiyorum. Ama resimde airmatic varda leylek moda geçmiş gibi. İlizyon böyle bişi 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Ocak 2020 Yazar Paylaş 6 Ocak 2020 Bugün itibariyle kapı kollarının üst kısmına nikelaj ve krom egzoz çıkışıyla birlikte difüzör uygulaması yapıldı 11 Yorum bağlantısı
Recommended Posts