Ali Cihangiroğlu 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 100 ü geçince motor bağırıyor mu? dizel için sanırım o. HB serisinin en güzel ve sağlam kasasıdır. ben öyle düşünüyorum. alırsam sadece yüksek model almak için alırım. değerinde olmak şartıyla. dün arkadaşım 1,5 dizel motorlu 2013 trend aracını 52 ye verdi. mk6 piyasasına baksan temizine göre 28-45 arasında gidiyor fiyatından belli herşey. saygılar. 130 da başlıyor bağırmaya 100 de ses yok [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: 130 da başlıyor bağırmaya 100 de ses yok bırakda bağırsın yani zorluyoruz neticede insanda ne kadar acı olursa okadar bağırır misali nekadar yüklenirsen okadar bağırır rüzgar bile hızına göre ses çıkarıyor 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 mk7 fiestalarda 1,5 140 dedimi motor sesi içerde sebeb şanzıman ın 5 ileri olması, 130-140 gibi virajlara girersen arka helezonlar ince oldugundan yatıyo arac bir kere sıkısını yedim ondan biliyom, yakıt 70--110 arası ekenomik, kronık arıza direksiyon kutusu amaç şehirçi ise yeterli ama uzun yol ise uzun yol aracı degil 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Erkan Işık yazdı: 130-140 gibi virajlara girersen arka helezonlar ince oldugundan yatıyo arac uzun yol aracı degil abi bu dediklerine katılmıyorum. şöyle ifade edelim beklentiler önemli aslında ama 130 140 viraja girmek zaten sakat iş burda beklenti içerisine girmemek lazım. sonuçta bizim araçlar ralli aracı değil. uzun yolda mk6 aracımla çok keyif alıyorum açıkcası. 1 Yorum bağlantısı
Efe Özer 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Suana kadar aldigim dizel araclari hep 80k km de alip 150 k da sattim.Devriyaj ve bakim disinda hicbir masraf etmedim. Arabasini duzgun kullanan deger veren cok insan yok.200k km bu durumda buyuk risk bence. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 (düzenlendi) Efe Özer yazdı: Suana kadar aldigim dizel araclari hep 80k km de alip 150 k da sattim.Devriyaj ve bakim disinda hicbir masraf etmedim. Arabasini duzgun kullanan deger veren cok insan yok.200k km bu durumda buyuk risk bence. güzel kulanmamışsın yada kullanandan almamışsın 200 bine geldi, hala orjinal baskı balata, fren diskleri ve balataları duruyor, disk aşınması 1mm. bile yok, balatalarda neredeyse hiç yok, 200 k bunun için rodaj bitti demek benim için, dizel kullanmak sanat gibidir, herkes sürer ama kullanamaz diye boşa demiyoruz kullanamayanlar bakım aksatanlar dandik mazot vs. içinse sen haklısın 5 Eylül 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Işık 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Ümit Türk yazdı: abi bu dediklerine katılmıyorum. şöyle ifade edelim beklentiler önemli aslında ama 130 140 viraja girmek zaten sakat iş burda beklenti içerisine girmemek lazım. sonuçta bizim araçlar ralli aracı değil. uzun yolda mk6 aracımla çok keyif alıyorum açıkcası. ümit Hendek den gelırken önde scoda octavia , bir tane volvo d40 dedim bunları virajda gecerim geçdimde nasıl gecdım arka yattı :)) virajdan gecerek cıkdımda gel bana sor aracın limitleri belli efendi kullan 10 numara arac 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 8 sene mk6 fiesta kullanmasam dediklerinize inanıcam. 130km de motor 3 bin devir oluyor kendinden geçiyor rüzgar yol motor sesi o şekilde uzun yolda adamı acayip yoruyor. Ayrıca aracım gayet bakımlı bir araçtı satılığa çıkardığımı duyduğunda kendi tanıdığına aldı sürekli götürdüğüm servis. Araç sağlamdı o konuda hakkını yemem 180k da z rot bile değişmedim ben alt takım ile ilgili. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Erkan Işık yazdı: ümit Hendek den gelırken önde scoda octavia , bir tane volvo d40 dedim bunları virajda gecerim geçdimde nasıl gecdım arka yattı :)) virajdan gecerek cıkdımda gel bana sor aracın limitleri belli efendi kullan 10 numara arac Allah beterinden korusun abi. sağlığımıza birşey olmasın. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 (düzenlendi) Vasfi Gişten yazdı: 8 sene mk6 fiesta kullanmasam dediklerinize inanıcam. 130km de motor 3 bin devir oluyor kendinden geçiyor rüzgar yol motor sesi o şekilde uzun yolda adamı acayip yoruyor. Ayrıca aracım gayet bakımlı bir araçtı satılığa çıkardığımı duyduğunda kendi tanıdığına aldı sürekli götürdüğüm servis. Araç sağlamdı o konuda hakkını yemem 180k da z rot bile değişmedim ben alt takım ile ilgili. dediğim gibi, bunun ideal hızı 100-110 hadi 120, 130 da başlar motor, güç düşük devir yüksek kalıyor mecburen, sakin gidiş aracı bu, basma değil, yinede Ford karakteristiği kanında var, iyi yol tutar seslidir serttir donaım azdır, idare edeceksin artık gerçi bu sınıfta hepsi aynı gibiya neyse... fiestadan sonra boşa Land falan alalım demiyoruz, anca kurtarıyor 5 Eylül 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Efe Özer 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: güzel kulanmamışsın yada kullanandan almamışsın 200 bine geldi, hala orjinal baskı balata, fren diskleri ve balataları duruyor, disk aşınması 1mm. bile yok, balatalarda neredeyse hiç yok, 200 k bunun için rodaj bitti demek benim için, dizel kullanmak sanat gibidir, herkes sürer ama kullanamaz diye boşa demiyoruz kullanamayanlar bakım aksatanlar dandik mazot vs. içinse sen haklısın Abi benim senin gibi duzgun kullanmam imkansiz? Ben hizli kullanmayi seviyorum.10000 de bir mondeonun arka balatasini degistiriyorum sen dusun? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Bende 2011 model var araç ekranda 192000 km ama oynamış 220000 veya 230000 olarak tahmin ediyorum orjinalini 5 aydır kullanıyorum 10000 km yol yaptım hergün calistiriyorum sadece 10000 bakımı için gittim sanayiye traktör gibi sesi var ama yılan gibi gidiyor usta bakacak ve duman çıkacak motor üflemeye başlamış diyecek hicbir ekspertiz aracın motoru şu diyemez bence turboda sadece ötme varsa biseler anlayabilir ford arabasıyla asla yolda kalınmaz gideceği yere gider orda bozulur tecrübeyle sabit... Yorum bağlantısı
Emre Usta 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 B segmenti aractan fazla bir beklentiye girmemek lazim yalitim filan.kus serisinden daha dayanikli sadece sehir ici kullanimda basarili uzun yolda ford dizel olunca motor sesine alismak zorunda kaliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts