Önder Özcan 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Fatih Keskin yazdı: Geçsinler bu işleri size bir sürü kapalı mekanda sigara içilen cafe restaurant sayabilirim acaba herkes bilirken niye oralara baskın yapılıp ceza kesilmez biri cevaplasın bakalım. Kapalıçarşı. Adı üzerinde kapalı. Sigara kullanan esnafların (sanırım) tamamı dükkanının önünde içiyor, polis noktasının önünde içiyor, polisler içiyor, turistler içiyor. Karışan görüşen yok. Günde 1 kere anons yapılıyor, yasak diye, dostlar alış verişte görsün. Gel engelle. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Mehmet Göktürk yazdı: dikkat dağıtıcı bir de yangın sebebi kırsal alanda. Eşini dövenler var, evlenmeyi de yasaklayalım? 3 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Destekliyorum. Olayı para için yapıyorlar diye düşünenlerin de ellerini başlarına koyup tekrar düşünmeye davet ediyorum. Bunun kapsamı genişletilmeli. Pazar durak gibi insanların yoğun olduğu yerlerde de sigara içenlere de ceza kesilmeli diyorum (durak kısmından emin değilim hala duraklarda sigara içenleri gördüğüm için örnekledim). evet, duraklarda ve hastane çıkış kapılarında sigara içenlere de ceza kesilmeli.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 evet, duraklarda ve hastane çıkış kapılarında sigara içenlere de ceza kesilmeli..Acikhavada dumanalti olur mu? Malesef oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Eşini dövenler var, evlenmeyi de yasaklayalım? 12 den sonra alkolü yasaklayabilirsin ama Önder Özcan yazdı: Kapalıçarşı. Adı üzerinde kapalı. Sigara kullanan esnafların (sanırım) tamamı dükkanının önünde içiyor, polis noktasının önünde içiyor, polisler içiyor, turistler içiyor. Karışan görüşen yok. Günde 1 kere anons yapılıyor, yasak diye, dostlar alış verişte görsün. Gel engelle. Anonsla olmaz ceza olursa olur. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 ne alınan vergiden vaz geçiliyor nede kesilecek cezalardan ben devlet in kimsenin sağlığını düşündüğüne inanmıyorum 6 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Fatih Keskin yazdı: devlet in kimsenin sağlığını düşündüğüne Öyle bir şey yok ki zaten Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Arkadaş iyide ülkenin daha öncelikli sorunları var.İşi olanlar bilir liyakat mesela.İşi olmayanlar için işsizlik mesela.Var oğlu var.Herkes borçlu barut fıçısı.Kimseye laf söylemeye de gelmiyo.Daha 2 gün önce köpeğe eziyet ettikleri için uyaran Şevket Çoruhu darp ettiler.Bu sabah benim başıma geldi.Millet işine okuluna yetişmeye çalışıyor.Trafik felç.Stres stres stres.Biri el kol hareketi yaptı pencereyi çevir aç dedi.Baktım arabada 4 kişi var.Dedim benim ki elektrikli. yok dedim..😁 Bastım geçtim abi ne yapayım. 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Adı üstünde hususi araç istediğimi yaparım arkadaş sigara içerim fakat araç kalabalık ise başkasına zarar vereceğinden içmem. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Eskiden filmlerde olurdu hani. Godaman fabrikatör ağzında puro ile evin hizmetçisine sarkardı. O godaman 70 yaşını devirmiş, bir elinde viski diğer elinde Küba tütünü ile ne de ihtişamlı ve güçlü idi. Filmlerde olan gerçek yaşamda da oluyordu. Adamın derdi tasası yokki strese bağlı organları iflas etmesin. Göktürk hocamız, ciddi bir kanseri yendi çok şükür. Ağzına sigara vurmayan, sağlığına dikkat eden örnek kişilik benim için. Ama ölümcül hastalıkların başına sigara yerine stresi koysak, stres denen lanetin çaresini bulsak daha iyi olmaz mı? Benimki stres+pisboğazlıktan oldu biraz. yediklerin de çok önemli. yarım ekmek arası şokella yenmemeli. Yahut püskevit+lokum. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Mehmet Göktürk yazdı: 12 den sonra alkolü yasaklayabilirsin ama Küçük tüpü bomba yapımında kullanıyorlar? Onu kaçtan sonra yasaklayalım hocam? Bu işler yasakla olmaz. Ne ormanı koruyabiliriz, ne sigara içenlerden içmeyenleri. Bu iş kafada biter. Adam gibi çocukları eğitirsek ileride ne izmaritten orman yanar, ne millet eşini döver ne de hastane önünde, durak içerisinde sigara içer. Yavaş yavaş kişisel özgürlükleri kısıtlamaya çalışıyorlar. Bunu bilerek ya da bilmeyerek yapıyorlar. Ben sonuna kadar karşıyım. Bir adam hususi aracının içerisinde sigara içiyorsa karışamazsın. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Telefonla da konuşur? bu arada mesela benzin almak zordur sanırım bi ara tüpte de kontrol vardı. "Tamam ya içmicez iyi oldu bahaneyle" demiyor da vatandaşlar "özel hayatım diye" diretiyor. Enteresan bir alışkanlık bu. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Telefonla da konuşur? bu arada mesela benzin almak zordur sanırım bi ara tüpte de kontrol vardı. "Tamam ya içmicez iyi oldu bahaneyle" demiyor da vatandaşlar "özel hayatım diye" diretiyor. Enteresan bir alışkanlık bu. Ben içmiyorum? Kimene arabasında sigara içenden? Olay sadece sigara değil ki, bu iş böyle sürüp gidecek gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 (düzenlendi) Ben sigara kullanmıyorum ama eşeğin kulağına su kaçırmak diye buna denir. 25 Eylül 2019 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi 5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Önder Özcan yazdı: Ben içmiyorum? Kimene arabasında sigara içenden? Olay sadece sigara değil ki, bu iş böyle sürüp gidecek gibi duruyor. 4 çocuk yap. Malesef "adalet" "bilimsel yaklaşım" rafa kaldırılmış. Padişahım çok yaşa prensipleri uygulanıyor. Ciddi sorun. Kuralların bu görüldüğü üzere kabulu de zor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Küçük tüpü bomba yapımında kullanıyorlar? Onu kaçtan sonra yasaklayalım hocam? Bu işler yasakla olmaz. Ne ormanı koruyabiliriz, ne sigara içenlerden içmeyenleri. Bu iş kafada biter. Adam gibi çocukları eğitirsek ileride ne izmaritten orman yanar, ne millet eşini döver ne de hastane önünde, durak içerisinde sigara içer. Yavaş yavaş kişisel özgürlükleri kısıtlamaya çalışıyorlar. Bunu bilerek ya da bilmeyerek yapıyorlar. Ben sonuna kadar karşıyım. Bir adam hususi aracının içerisinde sigara içiyorsa karışamazsın. Egitim sart ama sorumluluk daha da sart. Bizim insanimizin parasini alma da neyini alirsan al. Almanyada herseye yerli yerinde uyar, ulkemize gelir copunu bizim ulkede atar, Gurcistana gider kemer takar, kurallara uyar vs vs. Burda da ceza yedim diye veryansin eder. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 toplumun dikkati sigara yasağına yönlendiriliyor gene bu arada bir şeyler ters gidecek bazı olayların toplumun dikkatinden kaçırılmaya çalışıyor bence sosyal medya bu yöne yönlendirilerek toplum algısı kaydırılmaya yönlendiriliyor. son bir haftadır çevremizde fabrika yangını, orman yangını oldu birileri üstlendi bahseden yok, daha bu sabah Adana'da bomba patladı konuşan yok bence olaylar farklı 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: toplumun dikkati sigara yasağına yönlendiriliyor gene bu arada bir şeyler ters gidecek bazı olayların toplumun dikkatinden kaçırılmaya çalışıyor bence sosyal medya bu yöne yönlendirilerek toplum algısı kaydırılmaya yönlendiriliyor. son bir haftadır çevremizde fabrika yangını, orman yangını oldu birileri üstlendi bahseden yok, daha bu sabah Adana'da bomba patladı konuşan yok bence olaylar farklı olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Mert Yeldan yazdı: Keşke paketi en az 200 lira olsa. kaçağı çıkar. tv de ise "sahte sigara" yakalandı diye haber olur. sigaranın sahtesi nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Bugün bizim semtin tek şeritli bir sokağında 4 ekip aracı sigara denetimi yapıyordu. Durumu o derece sıkı tutumuşlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: toplumun dikkati sigara yasağına yönlendiriliyor gene bu arada bir şeyler ters gidecek bazı olayların toplumun dikkatinden kaçırılmaya çalışıyor bence sosyal medya bu yöne yönlendirilerek toplum algısı kaydırılmaya yönlendiriliyor. son bir haftadır çevremizde fabrika yangını, orman yangını oldu birileri üstlendi bahseden yok, daha bu sabah Adana'da bomba patladı konuşan yok bence olaylar farklı İşte siyasi bir kafa.. Bizim toplum bu kadar ince düşünemediği için hep yutuyoruz bu yemi 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Eşini dövenler var, evlenmeyi de yasaklayalım? O sağlığa zararlı değil. 😁 Yorum bağlantısı
M.Cenk Taşcı 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 zatı muhteremin, ''bakıyorsun arabada eşi çocuğu.. elinde sigara!'' çıkışıyla anında görüntü olan bu cezalar, akla uygun değil.. eşi çocuğu yanındayken arabada içen adam, sanki evde yanlarında içmiyor.. dikkati dağıttığı gerekçesi öne sürülebilir. görecedir. sakız çiğnemek, kutu içecek içmek, su içmek vb. şeyler de dikkat dağıtıcı olabilir. akla uygun değil bu iş. söner kendiliğinden. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts