Sinan Akgöl 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Emre Şimşek yazdı: Kim bilir bir zamanlar eczanelerde satılan eroin gibi sigara da tamamen yasaklanacak.. Bunun kaynağı nedir ekleyebilir misiniz? bu gerçek olamaz, çok saçma. . Tabii ki Bende izleyince sizin tepkinizi verdim ama durum bu https://www.haberturk.com/video/haber/izle/cumhurbaskani-erdogandan-sigara-yasagi-aciklamasi/654938 + Anadolu ajansı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Sinan Akgöl yazdı: Tabii ki Bende izleyince sizin tepkinizi verdim ama durum bu https://www.haberturk.com/video/haber/izle/cumhurbaskani-erdogandan-sigara-yasagi-aciklamasi/654938 + Anadolu ajansı haşa bu konuya girmeyecektim ama madem girilmiş, yasası olmadan 2 günlük talimat ile ceza yazılması cezadan daha fena aslında. dışarda belli ülkelerde mesela İngiltere de acaip yasaklar var, mesela devlet uçağına hısım akraba felan binerse bilet parası ödüyor... Emre Şimşek yazdı: bu gerçek olamaz, çok saçma. gerçek ler de saçma olabiliyor artık 4 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 bu işin sonu erken seçim olur, halk buna dayanamaz 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Sigarayı bırakalı 13 Ekimde 2 yıl bitecek. (Geçenlerde benzer konuyla ilgili yorum yaparken 3 yıl demişim, düzeltemedim). Eşimle birlikte uzun yolda ikimiz de içerdik. Aracım benim özel alanım, dava açılsa o yasak iptal olur diye düşünüyor ve bu yasağa karşıyım. Zaten sigara içen kişi arabada sigara içmiyor, bu iş yasaklarla çözülmez, insanlara değer verip ikna yoluyla vazgeçirilmeli diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Şimdi örnek veriyorum sürücü direksiyonda sigara içiyordu ilerde denetim olduğunu gördü sigarayı söndürdü. Polis ne yapacak küllüğümü kontrol edicek veya içeriyi mi koklayacak ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: haşa bu konuya girmeyecektim ama madem girilmiş, yasası olmadan 2 günlük talimat ile ceza yazılması cezadan daha fena aslında. dışarda belli ülkelerde mesela İngiltere de acaip yasaklar var, mesela devlet uçağına hısım akraba felan binerse bilet parası ödüyor... gerçek ler de saçma olabiliyor artık İngiltere bi acayip ya, iki gündür 800 kişilik uçak gönderiyorlar, yarısını doldurmadan kalkıp gidiyor. Enteresan millet. Bizde olsa boş gitmesin diye o koltuklara portakal, limon bile koyarlar. Hasan Karabekiroglu yazdı: Şimdi örnek veriyorum sürücü direksiyonda sigara içiyordu ilerde denetim olduğunu gördü sigarayı söndürdü. Polis ne yapacak küllüğümü kontrol edicek veya içeriyi mi koklayacak ? Nasıl alkol ölçen alet varsa sigara dumanını ölçen alet de çıkar kesin. 20 promil cuvara içmişsiniz aracı bağlıyorum.. 😝 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Emre Şimşek yazdı: Enteresan millet. Bizde olsa boş gitmesin diye o koltuklara portakal, limon bile koyarlar. yaş sebze meyva sokamaz gümrükten Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: yaş sebze meyva sokamaz gümrükten Yıllarca tarihi eserlerimizi kendi ülkelerine götürmüş bir milletten bahaediyoruz abi:) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Emre Şimşek yazdı: Yıllarca tarihi eserlerimizi kendi ülkelerine götürmüş bir milletten bahaediyoruz abi:) Boğazdan geçeni sokamaz cebe gireni değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Emre Şimşek yazdı: Yıllarca tarihi eserlerimizi kendi ülkelerine götürmüş bir milletten bahaediyoruz abi:) Olacak o kadar, adamlar dünyanın patronu. nereye isterse götürür Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Airbus 380 gönderen hökümet karpuzu mu içine koyamıyor:) nereden baksan beceriksizlik. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Kızım doğru düzgün yemek yemediği zaman veya yaramazlık yaptığı zaman bir dayak atıyorum... Nasıl bu cümle hoşunuza gitti mi? Bu iş ceza ile olmaz. Sigara içen birisiyim. Evde hiç içmem. Arabada içerim, zaten günün çoğunda araç üzerindeyim. Konuyu baştan sona kadar okudum sağ olsun @Servet Aydın söylenecek bütün sözleri söylemiş... 2 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Ustu acik arabalarda serbest mi? 4 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Ustu acik arabalarda serbest mi?Süper soru Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Neden direkt sigara satışını yasaklamıyorlar? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 (düzenlendi) ben bu işin zamanlamasına takılmış durumdayım neden hava alanında yurt dışına (ABD) giderken böyle bir açıklama yapıldı ve hemen yasa olmadan ağızdan çıkan bir söz ile ceza yazılmaya başlandı kaç gündür bunu merak ediyorum. tekrar söylüyorum bu işin söylediği gibi sağlık masrafı toplumsal düzen ile alakası yok tamamen algı operasyonu üç gün sonra çok tepki var bu iş olmaz deyip vaz geçerler 26 Eylül 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Artık bundan sonra tüm araba ilanlarında içinde sigara içilememiş yazılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ben bu işin zamanlamasına takılmış durumdayım neden hava alanında yurt dışına (ABD) giderken böyle bir açıklama yapıldı ve hemen yasa olmadan ağızdan çıkan bir söz ile ceza yazılmaya başlandı kaç gündür bunu merak ediyorum. Yasa varmış ama uygulama yok. 4207 madde c bendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Yasa varmış ama uygulama yok. 4207 madde c bendi uygulamak için yurt dışına gitmeyi mi beklemişler. yerim onların yasasını ben sigarayı bırakalı 1,5 yıl oldu ama bu kadarı da kullanana saygısızlık 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Devlet işlerinin hep uzun sürdüğünden yakınırdık, şimdi öyle mi... Ağa televizyonda böyle olacak diyor ertesi sabahına uygulanıyor Sinan Akgöl yazdı: Tabii ki Bende izleyince sizin tepkinizi verdim ama durum bu https://www.haberturk.com/video/haber/izle/cumhurbaskani-erdogandan-sigara-yasagi-aciklamasi/654938 + Anadolu ajansı Aslında arkadaki de içmeyecek diye ticari taksi için cevaplıyor 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Giderken koydu, dönene kadar milletin tepkisine göre geri çekilir bence. Cam filminden daha çok tepki çekeceği kesin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Eyüp Çetin yazdı: Amcalarda içiyor onu napacaz?! 😊 Polisin dediğini yap, yaptığını yapma mıydı neydi öyle bir laf vardı 😄 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Buraya bir mesaj yazmıştım. Bulamamamdaki sebep nedir ? Neden Göremiyorum ? Hatta sanırım @Servet Aydın emoji koymuştu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 Muhittin Kaplan yazdı: Buraya bir mesaj yazmıştım. Bulamamamdaki sebep nedir ? Neden Göremiyorum ? Hatta sanırım @Servet Aydın emoji koymuştu. Siyasal olduğu içindir ama haklısın. 25krş neler yapıyor, sigara neler yapmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts