Furkan Avcı 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Aslında kitabını okusak.. kesin yazmışlardır bir yerlerde İnternetten bulup tamamını okumuştum, demek ki es geçmişim o kısmı, aslında gizli özellikler denilen herşey bir şekilde yazıyor sanırım bir yerlerde. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Evren Erakçora yazdı: Bugün park halinde bir bmw( 2 serisiydi galiba) dikkatimi çekti karoser boşlukları çok fazla gibiydi , yanında mesela tiguan vardı ondaki boşluklar çok daha az, daha kaliteli gibi duruyordu. Bmw ler böyle mi yoksa bu model mi böyle sizce, kalite hissi zayıf geldi bana , size göre nasıl? bmw giderek daha kötü oluyor da ondan. vw nin üretim kalitesi bence artıyor. özellikle elektrikli arabaları farklı sanki. yinede vw bana soğuk geliyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: Bugün park halinde bir bmw( 2 serisiydi galiba) dikkatimi çekti karoser boşlukları çok fazla gibiydi , yanında mesela tiguan vardı ondaki boşluklar çok daha az, daha kaliteli gibi duruyordu. Bmw ler böyle mi yoksa bu model mi böyle sizce, kalite hissi zayıf geldi bana , size göre nasıl? Yedi baharın otunu yemiştir. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Furkan Avcı yazdı: İnternetten bulup tamamını okumuştum, demek ki es geçmişim o kısmı, aslında gizli özellikler denilen herşey bir şekilde yazıyor sanırım bir yerlerde. Meydan larousse gibi 24 cilt olur onun kılavuzu Yorum bağlantısı
Recommended Posts