Furkan Avcı 16 Ekim Yazar Paylaş 16 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Aslında kitabını okusak.. kesin yazmışlardır bir yerlerde İnternetten bulup tamamını okumuştum, demek ki es geçmişim o kısmı, aslında gizli özellikler denilen herşey bir şekilde yazıyor sanırım bir yerlerde. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Evren Erakçora yazdı: Bugün park halinde bir bmw( 2 serisiydi galiba) dikkatimi çekti karoser boşlukları çok fazla gibiydi , yanında mesela tiguan vardı ondaki boşluklar çok daha az, daha kaliteli gibi duruyordu. Bmw ler böyle mi yoksa bu model mi böyle sizce, kalite hissi zayıf geldi bana , size göre nasıl? bmw giderek daha kötü oluyor da ondan. vw nin üretim kalitesi bence artıyor. özellikle elektrikli arabaları farklı sanki. yinede vw bana soğuk geliyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Evren Erakçora yazdı: Bugün park halinde bir bmw( 2 serisiydi galiba) dikkatimi çekti karoser boşlukları çok fazla gibiydi , yanında mesela tiguan vardı ondaki boşluklar çok daha az, daha kaliteli gibi duruyordu. Bmw ler böyle mi yoksa bu model mi böyle sizce, kalite hissi zayıf geldi bana , size göre nasıl? Yedi baharın otunu yemiştir. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Furkan Avcı yazdı: İnternetten bulup tamamını okumuştum, demek ki es geçmişim o kısmı, aslında gizli özellikler denilen herşey bir şekilde yazıyor sanırım bir yerlerde. Meydan larousse gibi 24 cilt olur onun kılavuzu 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Hayırlı olsun Kazasız belasız, maşallah. Araba demişken araba nerede? Bir efsane, canavar var ama arabayı göremedim 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce w222 ye niyetlendim diye satılığa koydum ama beğendim araba satıldı biraz daha kullanalım dedim. Aklımda olanları yaptırayım dedim bu arada. Ön arka tampon boyandı, far camları değişti, içi temizlendi. Bugün de Ankara ya bıraktım makyaj sonrası çalışmayan adaptif farı çözecekler ınşallah, kapılarda softClose (vakum) aldığımdan beri çalışmıyordu onada bakacaklar. Bir kaç kıl tüy daha iş var... Dönünce de koltukların deri boyası yenilecek ve sonradan takılan çam çin çok arka ekranlar için kesilen deri delikleri tamir edilecek, orjinal colourlock (deriklinik) ürünlerle boyanacak bakım yapılacak. @Doğan Arşirayhocam araba Ankara Etimesgut ta git çök istersen bir akbaba misali, sahipsiz şimdii 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce far cam olarak tek te bulunuyor olması çok güzel Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: far cam olarak tek te bulunuyor olması çok güzel Evet abi, C320 içinde bulmuştum zamanında, değişmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts