İçeriğe Yönlendir

20AE808 1997 Ford Explorer XLT Manual Transmission & Manual Transfer Case

Hakan Tarım

Recommended Posts

Fikri Keleş
Hakan Tarım yazdı:

Aynen çekme belgeli idi, trafikten düşürmüştüm yani. Sonra manuel şanzıman manuel arazi yaptık ve ruhsatta da otomatik vites ile alakalı ibareler olmadığı için güzellikle TÜV'den geçirdik. 

Sonra noterden 170 lira ücreti verip yeni ruhsatı çıkardık. Çekme belgeli yaptıktan sonra herhangi bir satış işlemi olmadığı için aynı plakamız tekrar bize verildi. 

güzel günlerde kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

Olcak olcak daha güzel olacak, zamanla yavaşca ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Baban rahatça kaldırıma çıkar artık.. Stres yapmazsın :)

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Mehmet Ozyurek yazdı:

Baban rahatça kaldırıma çıkar artık.. Stres yapmazsın :)

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yürüyor mu bu şimdi.. 

Video gibi birşey çekmek hiç huyum değildir, ama bi ara çekeyim abi. 

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Mert Gulkokan yazdı:

Eskiden konusunda hatırlardım sık sık ebayden parça gelirdi krom jantları ile hatırlıyorum
Türkiyede garip gelse de Amerika devasal krom jant ile kullanıyorlar

Aynen, hatta benim 22'likler normalde küçük bile. 28 inç üzeri dişli lastik takıyorlar. 8 inç yükseltme ile birlikte harika makineye dönüşüyor. 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Carputer bu arabadaydı dimi çok eskilerden hatırlıyorum sanki, hala duruyormu o sistem :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Ebrar Tüfek yazdı:

Carputer bu arabadaydı dimi çok eskilerden hatırlıyorum sanki, hala duruyormu o sistem :)

Aynen kardeşim doğrusun, ama herşeyi sökeli çok oluyor. Ses ile alakalı en ufak birşey dahi yok şuan. 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Hakan Tarım yazdı:

Aynen kardeşim doğrusun, ama herşeyi sökeli çok oluyor. Ses ile alakalı en ufak birşey dahi yok şuan. 

Canavarı yollara çıkardın, yine düşünüyormusun abi o tarz birşey. Superb de sql sistem yapmıştın memnunmusun, bende spl sistem yapıyorum benim minibüse, link atayım bilgilerinden faydalanmak isterim.

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Ebrar Tüfek yazdı:

Canavarı yollara çıkardın, yine düşünüyormusun abi o tarz birşey. Superb de sql sistem yapmıştın memnunmusun, bende spl sistem yapıyorum benim minibüse, link atayım bilgilerinden faydalanmak isterim.

Yoo Ex'e dokunmuyorum. Superb'e yaptım Audison - Focal SQ sistem. 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Hakan Tarım yazdı:

Yoo Ex'e dokunmuyorum. Superb'e yaptım Audison - Focal SQ sistem. 

Audison focal şuan hayal sistemler, Fena pahalılandı :)

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Ebrar Tüfek yazdı:

Audison focal şuan hayal sistemler, Fena pahalılandı :)

Bendekiler o kadar aşırı değil, Prima serisi anfiler var minik küçücük 3 tane ? 4.9bit, ap4d ve ap1d, hop olarak full focal bambu var, sub dahil. 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Hakan Tarım yazdı:

Bendekiler o kadar aşırı değil, Prima serisi anfiler var minik küçücük 3 tane ? 4.9bit, ap4d ve ap1d, hop olarak full focal bambu var, sub dahil. 

O minik amfiler cidden bu kadar performanslı mı ya :D spl sistemde amfiler yarım adam boyu oluyor :) bendeki 75 cm den büyüktür galiba

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Ebrar Tüfek yazdı:

O minik amfiler cidden bu kadar performanslı mı ya :D spl sistemde amfiler yarım adam boyu oluyor :) bendeki 75 cm den büyüktür galiba

4*70 rms veriyor 4 omh'da, Yeter de artar bile bana. ap1d ise 300 küsur veriyor 4 ohmda. Miss ?

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Hakan Tarım yazdı:

4*70 rms veriyor 4 omh'da, Yeter de artar bile bana. ap1d ise 300 küsur veriyor 4 ohmda. Miss ?

Dikkat ediyorum da, cam çerçeve indiren spl sistemlerle bu işe giren insanlar, daha sonralarda hep sq sisteme geçiyor :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Ebrar Tüfek yazdı:

Dikkat ediyorum da, cam çerçeve indiren spl sistemlerle bu işe giren insanlar, daha sonralarda hep sq sisteme geçiyor :D

Kafa kaldırmıyor artık, işin özü bu ?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ebrar Tüfek
Liseliler bilmez... 

49068871952_f695f02a50_b.jpg
Çağlar abi göndermişti forum yeleğinin cebinde, kullanmaya kıyamıyorum valla :) 1bcfdcc3ed4ce52c0bf8fe38e27e863c.jpg
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Ebrar Tüfek yazdı:

Çağlar abi göndermişti forum yeleğinin cebinde, kullanmaya kıyamıyorum valla :) 

Kokusu gitse bile kendi kalır abim :)

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
(düzenlendi)
Hakan Tarım yazdı:

Kokusu gitse bile kendi kalır abim :)

Kokusu hala paketin dışından geliyor, kaç sene geçti bilmiyorum :) benim arabayı eş dost akraba arada kullandığı için koku, tesbih, çakmak bilimum yürütülecek şeyler gidiyor arabadan habersizce :) ankaraya gitti geldi kapının kenarındaki sopa firarda, birşey diyemiyorum :D

tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

benim hacı muromdaki ağaç parçası da yıkamacıda kalmıştı, bi daha gidemedim. Tüh ya, ne güzel işlemeliydi ?

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Sopa önemli, ağaç parçası da iyiymiş :D ama gördüğüm en fantazik edevat, içine alçı dökülmüş elektrik süpürgesi borusuydu. Çalıştığım yere gelen bi arabada görmüştüm :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...