İçeriğe Yönlendir

Yedek Anahtar Nerede Yaptırılmalı?

Mahmut Karadeniz

Recommended Posts

Mahmut Karadeniz

Merhaba. Aracın yedek anahtarı yok, elimdeki kaybolursa sıkıntı yaşamamak için bir yedek anahtar yaptırmak istiyorum hemen. Serviste mi yapılmalı, yoksa anahtarcıda mı? Anahtarcıya sordum, kumandasız küçük anahtarı 20 liraya, kumandalıyı 100 liraya sustalıyı da 200'e yapıyor. Serviste neye yaparlar acaba? 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Merhaba. Serviste yaptırmaya gerek yok. Mümkünse tanıdık veya tanıdığın tanıdığı bir anahtarcıda, -hangi türünü tercih ediyorsanız- bir tane yaptırın. Kumanda birebir uyumlu oluyor.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Bu anahtarcılara hiç güvenemiyorum nedense, benim aracın bir tane kumandalı anahtarı bir tane de kumandasız anahtarı var, bende bitane yedek kumandalı anahtar yaptırmak istiyorum, anahtarı kopyalamalarından korkmuyor değilim. Çokmu film izliyorum acaba. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Karadeniz
Önder Özcan yazdı:

Merhaba. Serviste yaptırmaya gerek yok. Mümkünse tanıdık veya tanıdığın tanıdığı bir anahtarcıda, -hangi türünü tercih ediyorsanız- bir tane yaptırın. Kumanda birebir uyumlu oluyor.

Anladım teşekkür ederim. Peki tanıdık olması, güvenlik açısından mı önemli? 

Ebrar Tüfek yazdı:

Bu anahtarcılara hiç güvenemiyorum nedense, benim aracın bir tane kumandalı anahtarı bir tane de kumandasız anahtarı var, bende bitane yedek kumandalı anahtar yaptırmak istiyorum, anahtarı kopyalamalarından korkmuyor değilim. Çokmu film izliyorum acaba. 

Oluyor mu ki acaba böyle şeyler? Daha önce duymadım böyle bir olay

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Ebrar Tüfek yazdı:

Çokmu film izliyorum acaba

Aynen öyle.. :) 

Günümüzde artık öyle kibar hırsızlar kalmadı temiz iş çıkaran.

Araca girmek isteyen zaten kilit milit kullanmıyor direk levye mevye dalıyorlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Aynen öyle.. :) 

Günümüzde artık öyle kibar hırsızlar kalmadı temiz iş çıkaran.

Araca girmek isteyen zaten kilit milit kullanmıyor direk levye mevye dalıyorlar. 

Dikkat çekmemek için daha mantıklı aslında :)

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Mahmut Karadeniz yazdı:

Merhaba. Aracın yedek anahtarı yok, elimdeki kaybolursa sıkıntı yaşamamak için bir yedek anahtar yaptırmak istiyorum hemen. Serviste mi yapılmalı, yoksa anahtarcıda mı? Anahtarcıya sordum, kumandasız küçük anahtarı 20 liraya, kumandalıyı 100 liraya sustalıyı da 200'e yapıyor. Serviste neye yaparlar acaba? 

sadece yedek olarak belli bir yerde ise kumandasız kapıları açan ve marş basan ucuz bir anahtar yaptırılabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Ankara'da Serdar Hunter diye birisi var, aratırsanız çıkar mutlaka kendi işinde ünlü birisi imiş bizde orada yaptırmıştık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Mahmut Karadeniz yazdı:

Ben foruma üye değilken tavsiye üzerine kendisine gittim. İşini bilerek yapan bir kişi.

Forum tarafından anlaşmalı olan ve forum üyelerine indirim yapıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

Geçen sene Altınparkta modifiye araç fuarı vardı, kral oto anahtar diye bir firma dolmuşta stand açmıştı orada gözümün önünde sustalı mondeo 4 anahtarından yaptılar kumandasız yedek anahtarın imbosunu kullandı 130 TL ye yaptılar şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Kendi orjinal anahtarı 3 metreden kapıları açıp kapatıyorken bu anahtar ile 10 metreye kadar rahat açıp kapatabiliyor tavsiye ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...