İsmail Türkkan 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Aracım 2005 model benzinli otomatik focus ghia. Aracımda geçen hafta vites geçişlerinde vuruntu oldu ve 3. vitesin üst devirleri ile 4. viteste araç boşta gibi gidiyor yani devir göstergesi artıyor araç bağırıyor fakat gaz artmıyor. Şaşmazda bilgisayara başlattım 3. vites oran hatası dediler koduna internette baktım P0733 galiba. Daha önce başına gelen veya tecrübesi olan var mı ? Ustalar açmadan bilemeyiz 4-6 bin arası fiyat çıkarttılar ? Ne yapmalıyım sizce sorun nedir ? çözümüm çıkma şanzıman mı yoksa revizyon mu olmalı ? Bu arada konumum Ankara tanıdığınız güvendiğiniz bir otomatik şanzımancı var mı ? Mod car önerildi daha önce bilgisayara da orada bağladık orası nasıldır ? bilgisi olan acil aydınlatsın lütfen yakın zamanda yaptırmam lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 R ye atınca vuruntu lu mu geçiyor? 1 Yorum bağlantısı
İsmail Türkkan 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Çağlar Bayur yazdı: R ye atınca vuruntu lu mu geçiyor? Sanırım vuruntulu geçiyor. Sorun nedir sizce ? Bir çözüm yolu vardır elbet. ekstradan 2. viteste mesela aynı devirde 3bin üzerinde sabit devirde gidince şiddetli vuruntu olup vites ve motor uyarı ışıklarını yakıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 büyük ihtimal şanzıman içinde 1 tas kırık veya çatlak. çıkma alınması taraftarı değilim, içi belirsiz olur onun da. açılıp revizyon yapılması en uygunu. Ankara da bu konuda birçok iyi yer vardır zira yakın diğer tüm illerden oraya gidiliyor genelde. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Türkkan 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Çağlar Bayur yazdı: büyük ihtimal şanzıman içinde 1 tas kırık veya çatlak. çıkma alınması taraftarı değilim, içi belirsiz olur onun da. açılıp revizyon yapılması en uygunu. Ankara da bu konuda birçok iyi yer vardır zira yakın diğer tüm illerden oraya gidiliyor genelde. Teşekkürler bilginizi paylaştığınız için. Peki sizin Ankara'da bildiğiniz veya duyduğunuz güvenilir bir otomatikçi var mıdır? Bana mod carı önerdiler fakat internette pek bilgi yok. Bir de bu dediğiniz hatanın maliyeti nedir ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 yer ismi bilmiyorum maalesef. maliyeti hiç bilmem her gün değişir zaten 1 Yorum bağlantısı
İsmail Türkkan 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Çağlar Bayur yazdı: yer ismi bilmiyorum maalesef. maliyeti hiç bilmem her gün değişir zaten çok teşekkür ederim umarım küçük bir problemdir. Hala şanzıman usta tavsiyesine ve deneyimlere açığım teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Türkkan 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Çağlar Bayur yazdı: büyük ihtimal şanzıman içinde 1 tas kırık veya çatlak. çıkma alınması taraftarı değilim, içi belirsiz olur onun da. açılıp revizyon yapılması en uygunu. Ankara da bu konuda birçok iyi yer vardır zira yakın diğer tüm illerden oraya gidiliyor genelde. Hocam tekrar rahatsız ediyorum . Taş derken parça adı olarak ne diye geçiyor internette tahmini fiyat için araştırma yapıyorum ne yazsam bulabilirim parçayı acaba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 İsmail Türkkan yazdı: Hocam tekrar rahatsız ediyorum . Taş derken parça adı olarak ne diye geçiyor internette tahmini fiyat için araştırma yapıyorum ne yazsam bulabilirim parçayı acaba. perakendede satılan bir parça değildir genlede şanzıman tamir edenler tedarik ederler. tas olarak adlandırılır, fotodaki büyük tas şeklindeki parça revizyon maliyeti hesaplarken , mesela parça fiyatı 5 ise toplam fatura 10 çıkar. işçiliği yüksek işlemdir. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Türkkan 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Çağlar Bayur yazdı: perakendede satılan bir parça değildir genlede şanzıman tamir edenler tedarik ederler. tas olarak adlandırılır, fotodaki büyük tas şeklindeki parça revizyon maliyeti hesaplarken , mesela parça fiyatı 5 ise toplam fatura 10 çıkar. işçiliği yüksek işlemdir. Tekrardan saolun. Ben orjinal parça ile revizyon yaptırmayı düşünüyordum parakende 0 satılmıyor o zaman. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 şanzımanda yan sanayi parça olmaz zaten. perakende yani internetten satış sitelerinde bu tip parçalar olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts