Önder Özcan 25 Kasım 2019 Paylaş 25 Kasım 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Sunum sonunda sana, Çabiye ve Göktürk hocaya teşekkür ediyorlardı abi, kapıda kısa da olsa biraz sohbet ettim Alex ve dr ile, bence fazlasıyla memnun kalmışlar. 2020 de yayını beklemeye koyulalım. Söyleseydin sana bi öngösterim ayarlarlardı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Kasım 2019 Paylaş 25 Kasım 2019 Önder Özcan yazdı: Söyleseydin sana bi öngösterim ayarlarlardı Sosyal medyada paylaşımları var abi parça parça #thelastoverland ile bulunabilir. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Kasım 2019 Paylaş 25 Kasım 2019 evet kaputa yapıştırdıkları.Bundan bahsediyorsunuz galiba 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Kasım 2019 Paylaş 25 Kasım 2019 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Türkmenistan'da 70'le giderken arka dingil kopmuş ya... Vay be... Tekerlerine taş değmesin bundan gayrı 25 Kasım 2019 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2019 Yazar Paylaş 25 Kasım 2019 Servet Aydın yazdı: Vatan görevi bitti. Yolları açık olsun. Umarım ki ülkemizden memnun kalmışlardır yanaktan mucuk bile öğretmişsin, tutuğunu öpen irlandalı da gördü bu gözler 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Kasım 2019 Paylaş 25 Kasım 2019 Tamamen sevgi gösterisi idi benimkisi 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 https://www.instagram.com/p/B5pDfoxFcsd/?igshid=mul87x93fas0 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2019 Yazar Paylaş 4 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: https://www.instagram.com/p/B5pDfoxFcsd/?igshid=mul87x93fas0 Türkiye de ulaşıp ta konuyu anlattığımzda tek harekete geçen firma idi aytemiz. Avrupa merkezden bastırmasalar,Türkiye hilton da bizi güvenlik kapıdan içeri sokmayabilirdi hatta 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: https://www.instagram.com/p/B5pDfoxFcsd/?igshid=mul87x93fas0 @Ayhan Sırtıkara Üstadımız hiç bir zaman, hiç bir talebimizi geri çevirmedi, Eksik olmasın. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Borusan'ı gidip bi haşlayacağım çok fena Hilton tam beklediğim profili çizdi ve o nedenle kendi de medyada yer alamadı. GMY ile biraz sohbet ettim biraz hatalarını anladılar umuyorum. Eposta ile gelen newsletter ise aşağıda: Intercity Buğra Bey'in de hakkını yemeyelim. Damlayan yağlara hiç sesini çıkarmadığı için çok fedakarlık yaptı. GT3 ile yaptığı eşlik ise muhteşemdi. " Oxford’s triumphant return to Turkey hadn’t gone unnoticed by the local Land Rover community – one diehard First Overland fan, Servet, drove over 1,000km from Istanbul to meet us at the border. He’d be our guide for the next 7 wonderful days, as we endured (!) our most pampered stint yet on our long journey home. Fed, homed and entertained by Land Rover enthusiasts from across Turkey, the team quickly fell in love with this land bridge between Asia – our home for the last 80+ days – and Europe. We were even given free fuel for our entire stay by the team at Aytemiz. On our vay towards the capital, it turned out the Land Rover fans had one more surprise for us – a visit to the Istanbul Formula 1 Circuit! There we weren’t only treated to a tour of the incredible facilities and fascinating museum; we were also given a once-in-a-lifetime chance to put Oxford through her paces on the circuit. Want to know how Oxford fared? Well you’ll have to wait until next year! (See below.) When we arrived in Istanbul, things only got better as we continued in the tyre-tracks of Tim and his friends. 64 years earlier, The First Overlanders had arrived in Istanbul almost on the same day as the opening of the first Hilton Hotel outside of America – an iconic building that more than six decades still dominates Istanbul’s skyline. There they were treated to dinner, a rare treat. " 4 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2019 Yazar Paylaş 4 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: GT3 ile yaptığı eşlik ise muhteşemdi. içine zor bindim, o yüzden mi acaba inmemişim bilemedim 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Normalde beni araba tutmaz, ama elemanı düşmesin diye servetin arabada ters oturup tutarken ikinci turda midem bulanmaya başlamıştı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Normalde beni araba tutmaz, ama elemanı düşmesin diye servetin arabada ters oturup tutarken ikinci turda midem bulanmaya başlamıştı. En soft dönüşleri yapmama rağmen fark ettim hocam. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 King kitaplarda namın yürüyecek. Sana boşa king demiyor bu millet. Arkandayız canım abim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Koca forumda cumartesi günü ornagizatörler hariç bir tane üye vardı. İstanbulparkı yıkmamız lazımdı olmadı. O gün benim için milattır artık 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Hiltonun müdire sorumlusu yaktı bizi. Bi gelin dedi sonra az kişi gelin vs. Orada da kalabalık ekip olarak dışarıda toplanır, otelden uğurlama filan yapılırdı. Hoş kalabalık desem gele gele en fazla 15 kişi gelirdi. Forum bu olayı ciddiye almadı. Cumartesi çalışılıyor filan demeyin, kaç kişi var çaşılmayan biliniyor. Biz ancak mangal yapalım topluca 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Abi mangal da olsun mangal güzel ama bizim böyle olayları kaçırmamak için bir ayara ihtiyacımız varmış demekki. Bu tip fırsat her zaman gelmez. Forumun adını o kitaba yazdırabilirdik.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Hiltonun müdire sorumlusu yaktı bizi. Bi gelin dedi sonra az kişi gelin vs. Orada da kalabalık ekip olarak dışarıda toplanır, otelden uğurlama filan yapılırdı. Hoş kalabalık desem gele gele en fazla 15 kişi gelirdi. Forum bu olayı ciddiye almadı. Cumartesi çalışılıyor filan demeyin, kaç kişi var çaşılmayan biliniyor. Biz ancak mangal yapalım topluca Marcus'u kadın 8 defa aradı, marcus da kaç kişi olacak kaç araç olacak bilmek istiyorlar diye son dakikaya kadar sordu. Yahu zaten adam yok etrafta kaç kişisi. en son durumu anlattım kenarda bekleşirken meğer dinleyen bayan GMY imiş. İkramlarımızı buyrun vs dedi dedim biz ikram için burda değiliz ancak marcusu çok sıkıştırdınız kaç kişi gelecek gelmeyecek diye adam tedirgin oldu, herşey bizim kanaldan geçecek başka aktivite istemiyoruz vs. gerdiniz. Misafirperverlik böyle olmaz ki dedim. Doğrudan beni yahut çağları arayın bize söyleyin adamları niye tedirgin ediyorsunuz? dedim. İlk gün zaten perşembe de yemekte kaç kişi gelecek yerimiz şöyle böyle diye bana da söyledi. Dedim siz etkinlik yapıyor musunuz yapmıyor musunuz nerde yapıyorsunuz? Kalabalık iyi değil mi bu nasıl etkinlik? Bizden 20 kişi ya gelir ya gelmez dedim neyin hesabını yapıyorsunuz? Nitekim gelmedi. İki tepsi kuru pasta bi kahve makinesi koysa vallahi daha enteresan olurdu. Ortalıkta araba da yok. Bi dandik salonda powerpoint Neyse sonra çıkıldı da biraz bişeye benzedi. Ben kendi adıma mutluyum. Ancak forumdan ve hele hele land rover camiasından ilgi sıfıra yakındı. Araç merakım var diyen arkadaşlar neye meraklılar Servet gibi ben de kendime sormaya başladım. 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Çok fazla adam istemiyorlar Ali böyle bir bilgi var yalnız gelirsen mantıklı olur. Yoksa ben de çocuğu getirmek isterim ama getirmiyorum. Bu mesajı gördüm ve gelmedim. Net. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu mesajı gördüm ve gelmedim. Net. Onu yazdığımda yine bi kaç kişi geliyor muhabbetinin ardındandı...Listede adın yoktu ki ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Sizle alakalı değil durum da çok adam istenmiyor lafı kim tarafından söylendi ise zaten ilgi istenmedigine işaret. Etkinliği Borusan üstünse land Rover bayisinde sunumu muhabbeti olsa daha iyiymiş. Orda goygoyun girgirin dibine vurulurdu. Eski toprak yeni nesil karşılastirmasi yapardik. Ha ingilizcemiz yettiği kadar. Yada onların anlayabileceği kadar. Ama onlarin olayı bu mudur artık başka overland turuna Yapılmış etkinliğe laf söylemek olmaz ama katılım sizlerle ilgili değildi bence. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Hilton kapısı önünde de işler yürümedi. Basın önce röportaj ve foto çekecek, sonra ekip ile beraber biz organize edenler, Aytemiz filan toplu foto. O da olmadı. Aradan ikili foto çekilenler olunca karşıtı ortalık. Hatta Köksal arkadan hadi foto çekillelim diyor. Bi dur biz çekileceğiz dedim suratı düştü. Gitti kendi foto çekildi. Zaten öyle öyle bir dünya kişi adamları çekeşledi. Olan Aytemizin temsilcine oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Onu yazdığımda yine bi kaç kişi geliyor muhabbetinin ardındandı...Listede adın yoktu ki ? Listeye isim yazmamissin ne söylüyon? Gibi algilayayim mu bu mesajı sonradan düzeltme yapıldığı için :). ben zaten forum buluşmalarında pek peşin isim yazdirmam gelemeyecek olursam diye. Ama gitmedigim nadirdir. neyse konunun özünden sapmayayim. emegi geçenin emeğine sağlık TV den takip ederiz artık makaraları. İns güzel bir dublaj olur Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 O mesajdan sonra Köksal da gelmeyeceğim dedi. İlk anda noluyo oldu burası. Ama bi güven olmadı bize. Ulan bunlar bi yola girdi, vardır bi şeyler. Hele bi nedir ne değildir soralım yok. Ama iki goy goy için günde 200 mesaj yazmak var. Ben çok kırgınım foruma. Bundan sonra toplantı vs olmayacağım ta ki unutana kadar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts