İçeriğe Yönlendir

23 Kasım Cumartesi Hilton Bosphorus

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Servet Aydın yazdı:

Hilton kapısı önünde de işler yürümedi. Basın önce röportaj ve foto çekecek, sonra ekip ile beraber biz organize edenler, Aytemiz filan toplu foto. O da olmadı. Aradan ikili foto çekilenler olunca karşıtı ortalık. Hatta Köksal arkadan hadi foto çekillelim diyor. Bi dur biz çekileceğiz dedim suratı düştü. Gitti kendi foto çekildi. Zaten öyle öyle bir dünya kişi adamları çekeşledi. Olan Aytemizin temsilcine oldu. 

Aynen öyle. Benim fotom yok mesela. Geçmiş olaydır tecrübedir, Çağlar anlamıştı meseleyi sonuçta adamlar ağırlandı orda memnunlar. Yeter. 

Biz sonraki yapacaklarımıza bakalım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sonrası belli hocam. Teknik olarak buradayız. Teknik konularda dil döndüğü kadar yardımcı olacağız. Bitti 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Macaristanda  dün 60 land rover araç 180 km konvoy yapmışlar, polis eskortunda...Macaristanın nüfus kaç? 9 milyon...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/hihetetlen-autos-kaland-szingapurtol-angliaig-egy-64-eves-land-roverrel-last-overland

Ordu belediyesi ve yerel basın sağlam hazırlık yaptı Mustafa Karabulut sayesinde ama, Giresunlu orduluyu hiç sevmezmiş. Uyarmıştı beni Mustafa ve kızmıştım ona. Olur mu öyle şey diye. Bu mesele milli mesele diye. Ama haklı çıktı. Giresun, kendi reklamı için dağda 4 saat dolandırdı bizi. Finalde belediye başkanı yardımcısı ağzıma etti telefonla. Orduyu pas geçeceğiz dendiği için. Çünkü geç kalındı. 

Yemeği önünde görenler mutfakta neler yaşandı bilmiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu sizin bir etkinliğiniz olarak algılanmadı.
Çünkü sizin kontrolünüzde değildi. Size de direktifler veriliyordu.
Bu etkinlik Servet’in Çağlar’ın ve Göktürk hocanın programlayıp düzenlediği bir etkinlik olsaydı, illaki katılım çok fazla olacaktı.
İnsanlar Servet ile sohbeti sevebilir ama protokolü sevmeyebilir. Bu sebeple de katılım düşmüştür.
Ayrıca açıkça orada kalabalık olmalıyız, katılım gerekiyor denseydi, bir çok insan katılırdı.
Aksine kalabalık olmayın denmiş size. Bu sebeple katılmayanlara gönül koymayın derim.
Geldi geçti, ülkece ilgisiz kalındı.
Benim gördüğüm bi Ayhan Sırtıkara vesilesi ile Aytemiz var adından söz ettirecek. Bir de işini gücünü bırakıp binlerce kilometre yapan Servet Aydın.
Başından sonuna çabalayan Göktürk hoca ve Çağlar. Vesileyle Hasan Basri ve Karabulut.
Otomobil sporları ilgilenmedi, federasyon ilgilenmedi, gazeteler ilgilenmedi, sosyal medya ilgilenmedi.
İlgilenenler sadece bireysel çabalarla ilgilendi.
Ben hiç bir haberde rastlamadım.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İstanbulpark için bahane alalım birde 

Bir bütün değilmiydi, başından sonuna kadar.
İstanbul park için ayrı duyuru ayrı liste mi vardı.

Ayrıca neden bahane olsun. Ben gördüğümü duyduğumu söylüyorum.
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Servet Aydın yazdı:

Hilton kapısı önünde de işler yürümedi. Basın önce röportaj ve foto çekecek, sonra ekip ile beraber biz organize edenler, Aytemiz filan toplu foto. O da olmadı. Aradan ikili foto çekilenler olunca karşıtı ortalık. Hatta Köksal arkadan hadi foto çekillelim diyor. Bi dur biz çekileceğiz dedim suratı düştü. Gitti kendi foto çekildi. Zaten öyle öyle bir dünya kişi adamları çekeşledi. Olan Aytemizin temsilcine oldu. 

Abi programın nasıl olacağını söyleyen olmadı ki, içeri girin sunum var tamam girelim, dışarı çıkıyoruz , tamam çıkalım. Baktım foto çekiliyor ben de çekilelim istedim, bu kadar olay olacağını bilsem istemezdim. Alt tarafı hoş geldiniz sizi ülkemizde görmek çok güzel vsvs deyip iki selfi çektim olay oldu. Organizasyon sırasında arayıp işten çağırdılar, işe gittim koştur koştur(yılda 1 gün denk gelir o da buna denk geldi).

Benim için güzel bir gündü herşeye rağmen ama sözlerin üzdü

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir bütün değilmiydi, başından sonuna kadar.
İstanbul park için ayrı duyuru ayrı liste mi vardı.

Ayrıca neden bahane olsun. Ben gördüğümü duyduğumu söylüyorum.

İstanbulpark için hiçbir mesaj yok gelmeyin etmeyin diye. 

Bak Çağlar bir kelime bile etmiyor. Hiç merak etmedin mi? 

Köksal Yılmaz yazdı:

Abi programın nasıl olacağını söyleyen olmadı ki, içeri girin sunum var tamam girelim, dışarı çıkıyoruz , tamam çıkalım. Baktım foto çekiliyor ben de çekilelim istedim, bu kadar olay olacağını bilsem istemezdim. Alt tarafı hoş geldiniz sizi ülkemizde görmek çok güzel vsvs deyip iki selfi çektim olay oldu. 

Benim için güzel bir gündü herşeye rağmen ama sözlerin üzdü

Çekilelim dedin, bekle biz çekileceğiz dedim, o anda ayna olsaydı da yüzünü görseydin. Git istediğin ile çekin bana ne. Ben lafının üzerine yanımızdan ayrılmanı tavrını gördüm bana yetti. 

Sanki geleni gideni kıskandım aman benden başkası çıkmasın karede. Sanki adamlar kaçıp gidiyor ama yok. Bekleme yok, tabi olma yok. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Servet Aydın yazdı:

İstanbulpark için hiçbir mesaj yok gelmeyin etmeyin diye. 

Bak Çağlar bir kelime bile etmiyor. Hiç merak etmedin mi? 

Çekilelim dedin, bekle biz çekileceğiz dedim, o anda ayna olsaydı da yüzünü görseydin. Git istediğin ile çekin bana ne. Ben lafının üzerine yanımızdan ayrılmanı tavrını gördüm bana yetti. 

Sanki geleni gideni kıskandım aman benden başkası çıkmasın karede. Sanki adamlar kaçıp gidiyor ama yok. Bekleme yok, tabi olma yok. 

Anlık bir bozulmuşluk olabilir abi doğaldır, dışarıda kaldığımız süre boyunca hep dibinde yapışık olmak zaten rahatsızlık verir. Siz toplu çekilirken hemen geldim çöktüm öne, kim çekiyordu ona bakmadım ama Dali bey çekmiş olabilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Çok da önemli değil arkadaşlar bu şeyleri yeni öğreniyoruz sonuçta. Kusurlarımız olduysa affediniz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

Çok da önemli değil arkadaşlar bu şeyleri yeni öğreniyoruz sonuçta. Kusurlarımız olduysa affediniz.

Kusur yok ortada Hocam, Ne sende ne Servet'te ne Çağlar'da. 

Siz aracı, yardımcı olmaya çalıştınız.

Ben dilimin döndüğünce gördüğümü duyduğumu yazdım.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Perşembe günü gelmeyi çok istedim ama fabrikada arıza olunca durum değişti nitekim cumartesi de hiç hesapta yokken işe çağırdılar ki son dakika tapa gaz geldim.

Oğuzhan için de cumartesi günü tosfed den gözetmenlik görevi çıkınca o da oraya gitti yoksa Perşembe cumartesi o da gelecekti.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Göktürk hoca bi yola gidip gelsin ama 10bin k üstü olsun. Karşılayalım bizde 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Macardaki videoyu izledim de, Marcus'un babası da Macarmış, Konvoyun yapıldığı yolda yüzde 90 kecskemet peşte otobanı, video tercüme istenirse yardımcı olabilirim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

şimdi abiler burada bir takvim karmaşasımı var bana mı öyle geliyor. :(

İstanbul parka perşembe günü çıkıldı bu yüzden kimse katılamadı ben çok istemem rağmen katılamadım. çünkü hafta içi çalışan olarak izin almak zorunda idim ve telafisi aynı ekip ile hafta sonu buluşacağım için izin almadım. hafta içi olan bir organizasyon için kimse gelmedi bir kişi vardı bence biraz ağır benim adıma

hafta sonu yani cumartesi yapılan organizasyonda kalabalık olunması gerekirdi kabul ama maalesef ülkemiz gibi bizim forumda bu organizsyonun farkına varamadı.

biz forum olarak alışık değiliz lobide latte yudumlamaya :)  bizim olayımız açık hava bol nefes bol duman 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Ben katılacaktım aile boyu, kalabalık gelmeyin dediniz. Bizde başka plan yaptık. 

İstanbul park perşembe olması sıkıntıydı. Haftasonu olsaydı koşa koşa gelirdim. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Servet Aydın yazdı:

Ben çok kırgınım foruma. Bundan sonra toplantı vs olmayacağım ta ki unutana kadar. 

Ben bir hamam kaplıca toplantısı yapayım da, kirlerimizi dökelim kendimize gelelim.  

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Servet Aydın yazdı:

Göktürk hoca bi yola gidip gelsin ama 10bin k üstü olsun. Karşılayalım bizde 

o gidip gelene kadar benim 4 çekerim olur dimi 

Servet Aydın yazdı:

Ben çok kırgınım foruma. Bundan sonra toplantı vs olmayacağım ta ki unutana kadar. 

abi senin imzada ne yazıyor hiç baktın mı 

"ayyaşın tövbesi meyhane kapısına kadardır" bu söz çok güzel 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:
Normalde beni araba tutmaz, ama elemanı düşmesin diye servetin arabada ters oturup tutarken ikinci turda midem bulanmaya başlamıştı.

Hocam ben emniyet kemeri ile zor durdum koltukta .

ac27a58c6b5a158b724d38550fc1711a.jpg

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

o gidip gelene kadar benim 4 çekerim olur dimi 

Valla belli olmaz bakarsın giderim. Tek oturuşta 550 km yapıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

merakı olan dağı da deler geçer engelleri de aşar .. ben mesela çoluğu çocuğu da götürdüm,önce onlara hikayeyi anlattım, biz de bir parçası olmak izlemek isteriz dediler, kenarda bekleyebilirisiniz koltuk bile olmayabilir dedim oragnizasyondaki planı programı bilmeyiz dedim, 14 yaşındaki çocuk durumu kavradı ve 10 yaşındaki serzeniş yapmadı, daha sonra toplantıda kapı arasından sızıp Alex e son darbeyi indiren son soruyu bile sordu, hepsi de çok eğlendi....

offroad da girdiğimiz arazilerde sahibinden izin mi alıyoruz? ormanda girilmez levhası görünce geri mi dönülüyor? vesile ye karşıyım sadece . merak işidir yoksa yoktur, vesile aranması daha yanlış

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Macaristanda  dün 60 land rover araç 180 km konvoy yapmışlar, polis eskortunda...Macaristanın nüfus kaç? 9 milyon...

fia kapıda karşıladı. ayrı bir otomotiv kültürü, sebepleri ayrı bir başlık latında tartişılabilir.

vesile ile fia: https://www.fia.com/

Ali Darbaz yazdı:

Ben katılacaktım aile boyu, kalabalık gelmeyin dediniz. Bizde başka plan yaptık. 

cama vantuz ile kamera/cep telefonu  yapıştımak ta yasak? cezasal yasak hem de? bu bir daha video çekmem demek olur mu?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...