İçeriğe Yönlendir

23 Kasım Cumartesi Hilton Bosphorus

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Köksal Yılmaz
Mehmet Göktürk yazdı:

En güzel soruyu senin oğlan sordu ve işe yaradı

Unutanlar ve tekrar o anı yaşamak isteyenler için soruyu alalım :)

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

fia kapıda karşıladı. ayrı bir otomotiv kültürü, sebepleri ayrı bir başlık latında tartişılabilir.

vesile ile fia: https://www.fia.com/

cama vantuz ile kamera/cep telefonu  yapıştımak ta yasak? cezasal yasak hem de? bu bir daha video çekmem demek olur mu?

Kimseyi şey etmeyip basıp gelseydinmi diyon yani :) . Ben bolu kıbrıscık yaylasına da komple gelirim diyordum :) 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Videosu var mı çağlar?

yok çekmedim, prensibe aykırı organizasyon bize ait değildi, biz kendimizi adapte ettk içine

Ali Darbaz yazdı:

Kimseyi şey etmeyip basıp gelseydinmi diyon yani :) . Ben bolu kıbrıscık yaylasına da komple gelirim diyordum :) 

ferhat vardır , dağları aşar geçer, kimse durduramaz. Alonso gelmişti tuzla kartinge, koruma ve medya ordusunu aşıp yanında selfie yaptık velet ile....

vantuzlu kamera / telefon yasaktır bak ön camda vesile olsun. sabit montajlı değilse

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

yok çekmedim, prensibe aykırı organizasyon bize ait değildi, biz kendimizi adapte ettk içine

ferhat vardır , dağları aşar geçer, kimse durduramaz. Alonso gelmişti tuzla kartinge, koruma ve medya ordusunu aşıp yanında selfie yaptık velet ile....

vantuzlu kamera / telefon yasaktır bak ön camda vesile olsun. sabit montajlı değilse

Abi benim camlarımda vantuz yok. Görüntümü engellediği için söktüm. Torpido üzerinde benim telefon tutucu. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Torpido üzerinde benim telefon tutucu. 

vidalı montaj mı? airbag açılırsa oradan fırlarsa göz bile çıkartır, o da yasak

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

vidalı montaj mı? airbag açılırsa oradan fırlarsa göz bile çıkartır, o da yasak

Abi hava yastığında değil. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Abi hava yastığında değil. 

kamera ayağı vidalı mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

"ayyaşın tövbesi meyhane kapısına kadardır" 

Bu söz anonim olarak yerini almış dünyada. Öğrendim bir yerden 👍

Sami Demirpaz yazdı:

Ben bir hamam kaplıca toplantısı yapayım da, kirlerimizi dökelim kendimize gelelim.  

Uzak kalsın benden 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Araç içinde sticker dahi yasak kanunen 

Tabi Çağlar ne diyor iyi anlamak istersek olayı anlarız 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Abi  kadrajda

demek ki artık video çekmeyeceksin , zira kamera o şekilde monte edilemez bilgisi geldikten sonra. veya hayır benim keyfim ve merakım bu diyerek çekime devam da edebilirsin. tercihler meraka ve keyife bağlıdır.

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Konuyu otomobil ortak paydasından ayrı tutarsak, bir yabancıya ülkemizi anlatabilmek adına önemli gördüm en başından.

Gelebilir miydim bilmiyorum ama açıkçası mevcut bir organizasyonu takip ediyoruz gibi düşünmüştüm ben de.

Zaman geçip, süreç ilerleyince forumda yıllarını vermiş büyüklerimizin çabasıyla bir şeyler yapılmaya çalışıldığını geçte olsa anladık ama iş işten geçmek üzereydi bu sırada. 

Bunun aslında bir forum toplantısı gibi olduğunu algılayamamak, kendi adıma konuşursam bizim kabahatimiz oldu. Maksat beraberlik olsun diye küçük bahaneler bulup toplanabilen insanlarız.

Kısaca bir daha böyle bir fırsat yakalayabilir miyiz bilmiyorum ama katılımın gerek niteliği gerekse niceliği açısından en başında daha açıklayıcı olunursa yanlış anlaşılamaların önüne geçeriz diye düşünüyorum. 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Recep Selim Kaya yazdı:

Kısaca bir daha böyle bir fırsat yakalayabilir miyiz bilmiyorum ama katılımın gerek niteliği gerekse niceliği açısından en başında daha açıklayıcı olunursa yanlış anlaşılamaların önüne geçeriz diye düşünüyorum. 

Şimdi bu mesajından sonra konunun ilk mesajını bi oku. Nicelik nitelik yeterince belli mi değil mi karar ver. Sonra konuşmaya devam edelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Servet Aydın yazdı:

Şimdi bu mesajından sonra konunun ilk mesajını bi oku. Nicelik nitelik yeterince belli mi değil mi karar ver. Sonra konuşmaya devam edelim :)

Mesajımın içeriğinde de belirtmiştim. Bizim için önemini kavrayamadım olayın. Orada olabilir miydim bilmiyorum ama kavrama noktam daha yüksekte olsaydı bir şekilde niceliğe katkı sağlamaya çalışırdım🙂

Sizin emeğiniz ve yapmak istedikleriniz yanında bir çöpü bir yerden bir yere taşımak bile haz verirdi bu durumda bize.

Yanlış bir ifade kullanmak istemem bu durumda. Biz, sizlerden görerek arkadaşlığın ulaştığı seviyeyi birlikte olmaya çalışanlarız. 

Bu forumda iki kişi bir araya gelse, keşke emmi de olsaydı, king gelir mi acep, hocam görmeden çakmağı sigarayı saklayalım diyenleriz. Kusur bizlerin tabi. Ama sizde gönül koymayın. 🙂

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

En başından demişsin. En başında bir eksik varsa bilelim ki bir daha olmasın. Derdim o 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Servet Aydın yazdı:

En başından demişsin. En başında bir eksik varsa bilelim ki bir daha olmasın. Derdim o 

Eksiklik varsa kendi adıma konuşayım kendimdedir. Bahsi geçen “en başında” ifadem olayın ciddiyetini anlayamamış olmamdır.

Orada olamayan ben tarafında, sağlık başta olmak üzere ciddi bir sorun olmadıkça bir daha katılamama durumum olmaz. Bir çok arkadaşta böyle düşünüyordur muhtemelen.

Yorum bağlantısı

20 Kasım sabah 9'da Samsundaydı bu jeepler hepsine korna çalarak geçtim. Forumda konusunu şimdi görüyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bak adam gizli katılımcı imiş meğer :) haberi olan yok 😛

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Eren Sağ yazdı:

20 Kasım sabah 9'da Samsundaydı bu jeepler hepsine korna çalarak geçtim. Forumda konusunu şimdi görüyorum.

Önde ben vardım, Aytemiz petrole gidiyorduk sanayinin oradaki 

Jeep değilde land diyelim :) polis aracı 110 series ışıklarda foto çekildi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın yazdı:

Önde ben vardım, Aytemiz petrole gidiyorduk sanayinin oradaki 

Jeep değilde land diyelim :) polis aracı 110 series ışıklarda foto çekildi 

Fakat 2 tane araç samsun girişinde liman kavşağına sapıyordu, eski stadın ordan.Diğerlerini ilerde yakaladım.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Eren Sağ yazdı:

Fakat 2 tane araç samsun girişinde liman kavşağına sapıyordu, eski stadın ordan.Diğerlerini ilerde yakaladım.

Navi ana yolda trafik var diye limanın içinde yan yoldan götürdü. İleride bir daha ana yola girdik sahilin. 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Tam o aralar babamın sağlık durumu için 1 aylığına Ankara’ya gelmiştim. O nedenle Ankara’ya uğrayıp uğramayacağını sordum. Nitekim uğramayacağını öğrendikten sonra da üzerine pek düşmedim konunun. Ha, İstanbul’da olabilseydim zaten ilk mesajdaki listeye adımı yazdırırdım. Kendi adıma üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum.

İkinci bir şey, haftasonu Bursa’da yaktığımız mangal, eğer 1 gün önce olsaydı, ki o gün hava olarak çok daha müsaitti, Bursa’da olmama rağmen ona da katılamayacaktım. Bence çok da kızmamak lazım abi insanların ters zamanına denk gelmiştir, ya da yazılan bir mesaj yanlış anlaşılmıştır falan ama “banane ya” diyen olmamıştır, hüsn-ü zan etmek lazım.

Evet, sizler mevzuyu çok güzel takip ettiniz, “biz nasıl zaman ayırıyoruz” diye haklı bir soru sorabilirsin ama herkes de bir king değil, Göktürk Hoca değil, Çağlar abi değiliz abi. Sizin yeriniz bir başka... En azından benim için böyle. Bilmiyorum ama herkes de böyle düşünüyordur herhalde..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Emre aslında bizim forumun doğrudan ilgisi belki olmayabilir beni üzen 9 milyonluk macarlar 60 araç konvoy yapıyor 90 milyonluk Türkiye 2 3 araç. Benimkine de benzinci mazot koyuyor sağolsun pert ediyor.

asıl üzüldüğüm defender land rover camiasından toplam 3 kişi ilgilendi. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Mehmet Göktürk yazdı:

Benimkine de benzinci mazot koyuyor sağolsun pert ediyor.

Geçmiş olsun, sormuyorlarmı benzinmi dizelmi diye ? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...