Mehmet Göktürk 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Kamyonumsu araçlar dizel diye alışmış. Ben 95 oktan dedim o normal mi dedi evet dedim kurşun katkısını bagajdan çıkardım adam abi dizel koydum dedi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Hocam abimden biliyorum Macaristan bu konuda çok iyi. Abim orada 3 yıl kaldı. Orada gördüğü fuar, toplantı vs Türkiye’de ömründe görmemiştir. Maddiyat mı, kültür mü, imkan mı, yaşam tarzı mı bilmiyorum ama onlar bu konuda zaten bizden daha iyiler. Üzücü ama böyle:( 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: asıl üzüldüğüm defender land rover camiasından toplam 3 kişi ilgilendi. Hocam bu organizasyonun Land camiasına duyurusu, sizin tarafınızdan facebooktaki series grubundan mı oldu sadece ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 15 bin uyeli iki aktif grup var 5 bin uyeli iki daha var bir bizim 100 uyeli series grubu var 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: 15 bin uyeli iki aktif grup var 5 bin uyeli iki daha var bir bizim 100 uyeli series grubu var Öyleyse ayıp etmişler 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Kamyonumsu araçlar dizel diye alışmış. Ben 95 oktan dedim o normal mi dedi evet dedim kurşun katkısını bagajdan çıkardım adam abi dizel koydum dedi Geçmiş olsun, pompacıları eğitemeyeceğimize göre yakıt dolum ağzını Ford araçlardaki akıllı sisteme dönüştürmeyi düşünün hocam. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 (düzenlendi) Niğde'den geçselerdi bir Söğürme yedirirdim... 6 Aralık 2019 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Kamyonumsu araçlar dizel diye alışmış. Ben 95 oktan dedim o normal mi dedi evet dedim kurşun katkısını bagajdan çıkardım adam abi dizel koydum dedi Motoru çalıştırmadan depo temizliği ile kurtarmışınızdır herhalde hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Kemal Korkmaz yazdı: Niğde'den geçselerdi bir Söğürme yedirirdim... Şakası bile olmadı bunun. Sani Gerşon yazdı: Motoru çalıştırmadan depo temizliği ile kurtarmışınızdır herhalde hocam? Deponun altında civatası var orayı açıp kova koyup boşalttık sorun yok. Hemen yaptık. Ama geri takmaya gelince vida yalama yaptı. o nedenle kaldık. ertesi gün artık yeni vida açtık yeni conta civata koyduk. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 (düzenlendi) Bu gibi durumlar için en iyi çözüm. 6 Aralık 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Adnan Çakır yazdı: Bu gibi durumlar için en iyi çözüm. Kırılan kalpleri de yapıştırıyor mu ? 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 yapıştırır. Kalpte sıkıntı yok, beyinde oluyor hepsi. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Sami Demirpaz yazdı: Kırılan kalpleri de yapıştırıyor mu ? Ocakbaşı ateşinin eritip yapıştırmadığı kalp görmedim 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Ocakbaşı ateşinin eritip yapıştırmadığı kalp görmedim Neticede Kalp de yağlı ya Köksal'ım közü görünce hafif eriyor tabi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2019 Yazar Paylaş 7 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Emre aslında bizim forumun doğrudan ilgisi belki olmayabilir beni üzen 9 milyonluk macarlar 60 araç konvoy yapıyor 90 milyonluk Türkiye 2 3 araç. Benimkine de benzinci mazot koyuyor sağolsun pert ediyor. asıl üzüldüğüm defender land rover camiasından toplam 3 kişi ilgilendi. benzinci efsane idi Hüsoff iyi ilgilendi ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2019 Yazar Paylaş 7 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Sonra gorustunuz mu onla uğrayacağım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2020 Yazar Paylaş 20 Kasım 2020 (düzenlendi) 1 yıl öncesi, 2019 kasım da, covidsiz salgınsız yıllardı.. diye başlar hikaye... 1955 e kadar dayanan bir yolculuk hikayesinin tarihe tanıklığını yapmıştık geçen sene bu günlerde. Geziye katılan Endonezyalı Dr. Silverus (kankamız oldu) yol notlarını gün gün yayınlıyor yutupta. gezininin 87. günü , Türkiye ye giriş yaptılar, kanalından her gün takip edebilirsiniz bu yolculuğu Önemli not: satlık Land içerir 20 Kasım 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: satlık Land içerir Desene 180 oldu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2020 Yazar Paylaş 20 Kasım 2020 Mert Gulkokan yazdı: şu land bir satılamadı satılamaz da hep lafta bir land satılmaz, alınır... 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Ya da tarihi yine yaşatanlara klavuzluk yapıyordur [emoji533] 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2020 Yazar Paylaş 20 Kasım 2020 Mert Gulkokan yazdı: Çağlar Bayur yazdı: bir land satılmaz, alınır... Yolda giden land varsa ya sanayiye gidiyordur ya da tamirden geri dönüyordur diyolar doğrumu ? dünya sonu arabası derler o derece gider, tekbobini çatlayınca yolda kalmaz tsi gibi mesela 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts