İçeriğe Yönlendir

23 Kasım Cumartesi Hilton Bosphorus

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Etkinlik sonrası şampiyonda kokoreç ile taçlandırabiliriz günü.

Servet Aydın yazdı:

An itibariyle plan tamam gibi. Bu akşam teker dönecek, istikamet Hopa 

Gelmek isterdim ama pazartesi fakülte kurulum var ve de şu an izmirdeyim :)

Yanına dil bilen bir arkadaş verelim :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Göktürk yazdı:

Yanına dil bilen bir arkadaş verelim :)

Kim? 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Fatih Keskin yazdı:

Ben

Sen boludan öteye geçme 

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
Servet Aydın yazdı:

Giresun zirve offroad ekibi tam kadro hazır

Tarih ne abi, haber edermisin bana?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bayrak işini unutmayalım bunlar ülke geçişinde bayrak töreni yapmak istiyor görünüyor ;)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bayrak Gölcük evde yok, bakmam lazım 

Mehmet Pınar yazdı:

Tarih ne abi, haber edermisin bana?

Pazartesi olacak görünen. Bektaş yaylası konaklama öngörülüyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bir de otoclubtr stickerı iliştirsek land in arka camına [emoji1250]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Bu ne kardeşim...Adamlar taaa Singapurdan geldi bizim Servet Gebzeden yola çıktı ortada yok.Hesapta Geçerken uğrayacaktı.Dedim ama ben land mış mand mış şaftı çıkık önü kırık arabalarla yola çıkma dedim... Allah bilir hangi DÜZ yolda arıza yaptı da yolda kaldı...

Bide yok spa yok masaj bi şey ler diyordu...hayret yaa.sen bi düz yolda gel hele [emoji41].

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Şimdi şöyle oldu, gözlükle saunaya girince hiçbir şey görmedim. Yanlışla spa da yolumu kaybetmişim. Bak sen şu işe gözümü bi açtım ki latteyi elime birileri tutturmuş. Kader kurbanıyım kendimi hangi otelin lobisine atayım bilemedim 

Şaft filan kırık değil, arabanın ☠️

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

toplantıya çocuk larınıza da getirin , tarihi yalayıp ileride belgeseli izlerken, ben de buradaydım desinler gururla, 64 yılda bir oluyor bu rota.

Servet Aydın yazdı:

Yerli turist 

Türkiye Turizminde teksin :king:

• Beğen 5
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Türkiye nin kuzey doğu kapısına geldim. Arhavi, "bizbizeoffroad" ekibine organizasyonu anlattım, heyecandan dilleri tutuldu. Ülkemiz için, kendileri için ne kadar büyük bir olay olduğunun farkındalar. Keşke daha önce, hepi topu 5 gün önce haberimiz olsa muhteşem karşılama hazırladık, devlet erkanı kıskanır dediler. Kendileri ile irtibat kurmamızdan ( Giresun zirve offroad başkanı Musa beyin desteği ile) onur duydular. 

Sabah 0800'den itibaren kapıda bekleyeceğiz. Kortej ile Arhavi sınırında vedalaşma, oradan 5 araç ile aksilik olmazsa Giresun sınırına giriş. 

Giresunun önde gelen offroad ekibi hazır olacak. Ekip ile beraber Birun otel konaklama. Salı günü kısa yayla turu devamında Ordu'da Mustafa Karabulut'un belediye ve basın ile irtibatı vesilesiyle yerel basın ve medya karşılaması. Vakit olursa Ordu Boztepe teleferik gezisi. Salı akşam istikamet İstanbul yoluna devam. Arada mola yemek vs elden geleni yapmaya gayret edeceğim. 

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 10
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Türkiye nin kuzey doğu kapısına geldim. Arhavi offroad ekibine organizasyonu anlattım, heyecandan dilleri tutuldu. Ülkemiz için, kendileri için ne kadar büyük bir olay olduğunun farkındalar. Keşke daha önce, hepi topu 5 gün önce haberimiz olsa muhteşem karşılama hazırladık, devlet erkanı kıskanır dediler. Kendileri ile irtibat kurmamızdan ( Giresun zirve offroad başkanı Musa beyin desteği ile) onur duydular. 

Sabah 0800'den itibaren kapıda bekleyeceğiz. Kortej ile Arhavi sınırında vedalaşma, oradan 5 araç ile aksilik olmazsa Giresun sınırına giriş. 

Giresunun önde gelen offroad ekibi hazır olacak. Ekip ile beraber Birun otel konaklama. Salı günü kısa yayla turu devamında Ordu'da Mustafa Karabulut'un belediye ve basın ile irtibatı vesilesiyle yerel basın ve medya karşılaması. Vakit olursa Ordu Boztepe teleferik gezisi. Salı akşam istikamet İstanbul yoluna devam. Arada mola yemek vs elden geleni yapmaya gayret edeceğim. 

İstanbul 25 çıkış Edirne tarafına da ayrıca organizsayon bakıyoruz, Fatih başkan işe el atacak. Musa bey e sevgiler emeği büyük

Türkiye turizmi sana emanet

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Musa beyin elini bırak kafası taşın altında. Ne yapacağım hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Musa beyin elini bırak kafası taşın altında. Ne yapacağım hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum 

eski Türk misafirperverliği kentlerden uzaklaştı

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

IMAG2148.jpg

IMAG2145.jpg

Ağrı karagöl ve Soğanlık gecidine sokacanmı abi. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Marcus direksiyonda. Zirvede bırakıyorum 

IMAG2167.jpg

• Beğen 12
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...