İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Otomatik Vites Topuzu

SerhatKAYA

Recommended Posts

SerhatKAYA

Selamlar, iyi forumlar.

2006 Focus II GHIA Otomatik 1.6 TDCi sahibiyim, aracımdan çok memnunum fakat vites topuzu resmen paramparça olmuş.

Türkiye'de vites topuzunu bulamadım internette ve parçacılarda ve vites topuzunun nasıl söküldüğünüde bulamadım.

Bi kaç sorum var bilgisi olan abilerim yanıtlarsa sevinirim.

1-) Mondeo 2006-2009 arası otomatik vites topuzu benim aracıma uyar mı veya başka bir ford aracın?

2-)Türkiye'de aracıma uygun vites topuzu bulabileceğim yer var mı?

3-)Şu an ki vites topuzumun kırık parçaları yerine doldurma vs. yapabiliyorlarmış öyle duydum, böyle bişey mümkün mü yani tamiratı?

4-)Bu vites topuzunu nasıl sökerim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Kolay gelsin, ben manüel bile bulamadım. Her yerde dandik plastik olanlardan var.

Yorum bağlantısı
SerhatKAYA
Kolay gelsin, ben manüel bile bulamadım. Her yerde dandik plastik olanlardan var.

Manuel bulunuyor yine kalite kalite değişiyor da otomatik hiç yok, en azından başka bir aracın ki uyumluysa onunla değiştirsem diye düşünüyorum da bilgisi olan birilerini bulmak lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
SerhatKAYA

Attiginiz parçalar doğru söküm videosu farkli benim vites topuzunda on tarafta bir vida var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Ben 4 ileri sandım, linkler de öyle. Cvt bakmak lazım

Yorum bağlantısı
SerhatKAYA
Ben 4 ileri sandım, linkler de öyle. Cvt bakmak lazım

7 ileri aracım cvt
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Piyasada yürüyen Dizel otomatik Focus 2/ C-Max kalmadı sanıyordum, maşallah diyelim :)

Yorum bağlantısı
SerhatKAYA
Piyasada yürüyen Dizel otomatik Focus 2/ C-Max kalmadı sanıyordum, maşallah diyelim default_smile.png

Teşekkürler :) şükür aracımdan memnunum da iste vites topuzu çok canımı sıkıyor muhtemelen macunla doldurma yapıp deri kaplatacağım. Vites topuzuna 400₺ çok para
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...