İçeriğe Yönlendir

Suzuki Grand Vitara

Hamit inan

Recommended Posts

Sami Demirpaz

İlla bu arabayı mı alacak, yoksa bu kasa motor Vitara mı alacak ?

Bu çok hosuma gitmedi, fiyatını vs bilmeden yorumluyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
Sami Demirpaz yazdı:

İlla bu arabayı mı alacak, yoksa bu kasa motor Vitara mı alacak ?

Bu çok hosuma gitmedi, fiyatını vs bilmeden yorumluyorum.

Bu aracı beğenmiş ama tanımıyoruz fikrimiz yok bu araçlarda. 

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Bu arabalar güzel bildiğim kadarıyla. Ama ilandaki araba aliexpress ten alınmış gibi duruyor gördüğüm en tipsiz vitara budur heralde. 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Suzuki Vitara güzel araç ama, ben de olsam başka bir araç bakardım. 

Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

Konforlu, keyifli, geniş ve dolu bir araçtır. Şehir içi 13-14 lt LPG yakar. Dağ bayır kullanmadığım için o kısmında yorum yapamayacağım. 2 senedir İzmir, İstanbul defalarca gittim geldim. Sorun yaşamadım. 

LPG bagajda olduğu için bagajı ufalıyor aracın. 

İlandaki araç ise ilginç. Bu tip kaplamalı araçlara karşı hep bir soru işaretim vardır. KMsi yaşına göre düşük. Ya az binilmiş ya da eski sahiplerinden biri yatırmış arabayı. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Esp yok, yedek parçası akıllara ziyan pahalı. Kabin içi ses biraz fazla. süspansiyonu sert. Viraj tutunması çok iyi. 4x4 sistemi esp olmamasına rağman fevkaladenin fevkinde

Rakam çok yüksek, o paraya lr2 alınır, lr1'in çok çok düşük kmli olanı alınır, 2006 sonrası 2.8 crd jeep liberty alınır vs.

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Servet Aydın yazdı:

Esp yok, yedek parçası akıllara ziyan pahalı. Kabin içi ses biraz fazla. süspansiyonu sert. Viraj tutunması çok iyi. 4x4 sistemi esp olmamasına rağman fevkaladenin fevkinde

Rakam çok yüksek, o paraya lr2 alınır, lr1'in çok çok düşük kmli olanı alınır, 2006 sonrası 2.8 crd jeep liberty alınır vs.

bak az km li lr1 hemde geri alma garantili,hemen alalım :tongue:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-mostar%2Cdan-land-rover-freelander-2.0-td4-hse-otomatik-vts-sanruf-727799676/detay

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...