Oğuzkan Işık 9 Aralık 2019 Paylaş 9 Aralık 2019 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Tata'dan sonra çok daha güzel ve iyi benim gönlümde. Ağız tadıyla binersiniz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 9 Aralık 2019 Yazar Paylaş 9 Aralık 2019 Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Tata'dan sonra çok daha güzel ve iyi benim gönlümde. Ağız tadıyla binersiniz inşallah. Eski arabama ihanet etmiş gibi olmayayım ama gidişi, kalkışı Tata'dan iyi Tata kalkışlarda çok hantaldı ve hiç düz yolda 160-170 km görmemiştim. Albea ise ilk denememde 170'i gördü. Hee konfor ve donanım olarak dersek tabi ki Tata iyiydi. İlk aracım olduğundan hep bi sempatim olacak galiba Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 9 Aralık 2019 Paylaş 9 Aralık 2019 Ben kaçırdım galiba Tata niye gitti ki daha yeni gelmişti merak ettim. Albea iyidir, alınacak en net modellerden. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 9 Aralık 2019 Paylaş 9 Aralık 2019 Hayırlı olsun ben olsam Tata'yı satmazdım, bu araca göre daha iyiydi bence özellik doluluk vs 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2019 Paylaş 9 Aralık 2019 bunların sıfırı yeniden üretilmeli 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 9 Aralık 2019 Yazar Paylaş 9 Aralık 2019 Bahadır Taşpolat yazdı: Hayırlı olsun ben olsam Tata'yı satmazdım, bu araca göre daha iyiydi bence özellik doluluk vs Albealara ben de çok soğuğum. Sevdiğim bir araç değil. Bu yüzden geçici olarak aldım. Tata'yı da 25'e almıştım, 1 ay sonra 29 verdiler sattım. Şehir değiştireceğimden dolayı taşınma masrafları falan çıkar diye düşündüm Azad Mirzade yazdı: Ben kaçırdım galiba Tata niye gitti ki daha yeni gelmişti merak ettim. Albea iyidir, alınacak en net modellerden. Hayırlı olsun. 25'e almıştım, 1 ay sonra 29 verdiler sattım. Şehir değiştireceğimden dolayı taşınma masrafları falan çıkar diye düşündüm 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Hayırlı olsun, Rabbim kazasız binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts