İçeriğe Yönlendir

"Albea Al Be Ya" Diye Diye Aldırdılar

Ahmet Çalışkan

Recommended Posts

Oğuzkan Işık

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Tata'dan sonra çok daha güzel ve iyi benim gönlümde. Ağız tadıyla binersiniz inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Oğuzkan Erışık yazdı:

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Tata'dan sonra çok daha güzel ve iyi benim gönlümde. Ağız tadıyla binersiniz inşallah.

Eski arabama ihanet etmiş gibi olmayayım ama gidişi, kalkışı Tata'dan iyi :) Tata kalkışlarda çok hantaldı ve hiç düz yolda 160-170 km görmemiştim. Albea ise ilk denememde 170'i gördü. Hee konfor ve donanım olarak dersek tabi ki Tata iyiydi. İlk aracım olduğundan hep bi sempatim olacak galiba :) 

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

Ben kaçırdım galiba :)  Tata niye gitti ki daha yeni gelmişti merak ettim.

Albea iyidir, alınacak en net modellerden. Hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

Hayırlı olsun ben olsam Tata'yı satmazdım, bu araca göre daha iyiydi bence özellik doluluk vs

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Bahadır Taşpolat yazdı:

Hayırlı olsun ben olsam Tata'yı satmazdım, bu araca göre daha iyiydi bence özellik doluluk vs

Albealara ben de çok soğuğum. Sevdiğim bir araç değil. Bu yüzden geçici olarak aldım. Tata'yı da 25'e almıştım, 1 ay sonra 29 verdiler sattım. Şehir değiştireceğimden dolayı taşınma masrafları falan çıkar diye düşündüm :) 

Azad Mirzade yazdı:

Ben kaçırdım galiba :)  Tata niye gitti ki daha yeni gelmişti merak ettim.

Albea iyidir, alınacak en net modellerden. Hayırlı olsun.

25'e almıştım, 1 ay sonra 29 verdiler sattım. Şehir değiştireceğimden dolayı taşınma masrafları falan çıkar diye düşündüm :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...