Samet Sevinç 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 İnternette araştırırken gördüğüm kadarıyla özellikle otomatik Cvt şanzıman olan bu dönem Focus'larda bir takım şanzıman sorunları çok yaşanmış. Bilgisi olan var mıdır acaba bu dönem Focus'ların baş ağrıtacak büyük arızaları oluyor mu? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 (düzenlendi) Cvt şanzımanlı dizel focus ve C-Max ler toplatıldı desek yeridir. Servise şanzıman arızası ile giden cogu aracı Ford geri aldı. Bulaşmayın derim, artık almıyorlar diye biliyorum. 13 Aralık 2019 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Samet Sevinç 13 Aralık 2019 Yazar Paylaş 13 Aralık 2019 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Cvt şanzımanlı dizel focus ve C-Max ler toplatıldı desek yeridir. Servise şanzıman arızası ile giden cogu aracı Ford geri aldı. Bulaşmayın derim, artık almıyorlar diye biliyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 Focus Tdci sorunlu değil. O yıllarda DİZEL Focuslara konulan otomatik (cvt) şanzıman sorunlu. Manueli çok iyidir. Ya da benzinli otomatiği kalite olarak iyi, performans olarak biraz vasat denebilir. İlla otomatik isteniyorsa benzin-lpg olanına bakın. 2 Yorum bağlantısı
Samet Sevinç 13 Aralık 2019 Yazar Paylaş 13 Aralık 2019 Önder Özcan yazdı: Focus Tdci sorunlu değil. O yıllarda DİZEL Focuslara konulan otomatik (cvt) şanzıman sorunlu. Manueli çok iyidir. Ya da benzinli otomatiği kalite olarak iyi, performans olarak biraz vasat denebilir. İlla otomatik isteniyorsa benzin-lpg olanına bakın. İlginiz için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Adem Güler 13 Aralık 2019 Paylaş 13 Aralık 2019 7 ileri yarı otomatik şanzuman problemlerini çok ça duyduk. Arkadaşlar yeterince açıklamışlar bende katmer leyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Samet Sevinç 14 Aralık 2019 Yazar Paylaş 14 Aralık 2019 Adem Güler yazdı: 7 ileri yarı otomatik şanzuman problemlerini çok ça duyduk. Arkadaşlar yeterince açıklamışlar bende katmer leyeyim. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Manüel vites 1.6tdci focus 8 yıldır periyodik bakım harici hiç sanayi yüzü göstermedi bana 200 bin km de . Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Manuel vites 1.6 tdci focus 7 yıldır kullanıyorum, sıkıntı olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 2005 model FocusII dizel 12 senedir 191.000km'dir aynı aracı kullanıyoruz, 1-2 kere yolda kalmak dışında Allah'a şükür herhangi bir sorun olmadı. 2 kere krank kasnağı dağıttı, bir kerede şarj dinamosu arıza yaptı. Bunun dışında normal bakım sayılan haller 1 Yorum bağlantısı
Samet Sevinç 14 Aralık 2019 Yazar Paylaş 14 Aralık 2019 Buhari Aygün yazdı: Manüel vites 1.6tdci focus 8 yıldır periyodik bakım harici hiç sanayi yüzü göstermedi bana 200 bin km de . Hüseyin Maviş yazdı: Manuel vites 1.6 tdci focus 7 yıldır kullanıyorum, sıkıntı olmadı. Bahadır Taşpolat yazdı: 2005 model FocusII dizel 12 senedir 191.000km'dir aynı aracı kullanıyoruz, 1-2 kere yolda kalmak dışında Allah'a şükür herhangi bir sorun olmadı. 2 kere krank kasnağı dağıttı, bir kerede şarj dinamosu arıza yaptı. Bunun dışında normal bakım sayılan haller Umarım araçlarınız hiç sorun yaşatmaz bilgilendirme için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts